Autor Tema: Scalping pitanje  (Pročitano 3511 puta)

Van mreže lime70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Scalping pitanje
« poslato: 10.04.2011, 19:57:34 »
Tu sam i ja počeo sam da radim pa me malo manje ima na foumu ali čitam redovno.Na nekoliko mesta sam video da se radi sclaping tako da se vide cene koje se vrlo brzo menjaju nešto kao binarni grafikon,pokušao sam da izguglam nešto ali ne nađoh ništa slično može li neko da mi kaže o čemu se radi.I još nešto ako postaviš orrder dali se on izvršava i ako komp nije uključen npr postavim Bay Stop i odredim TP i SL ugasim komp dali bi trebao da se izvrši.Tako sam uradio kod Sunbirda i ništa se nije desilo .Možda sam ja nešto zeznuo. :-\
pozz
Emil

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Scalping pitanje
« Odgovor #1 poslato: 11.04.2011, 06:21:49 »
...Na nekoliko mesta sam video da se radi sclaping tako da se vide cene koje se vrlo brzo menjaju nešto kao binarni grafikon,pokušao sam da izguglam nešto ali ne nađoh ništa slično može li neko da mi kaže o čemu se radi...

Ovo prvo te ne razumem baš najbolje. Binarni grafikon? Postavi neki sliku pa da vidimo da li mislimo na isto.

I još nešto ako postaviš orrder dali se on izvršava i ako komp nije uključen npr postavim Bay Stop i odredim TP i SL ugasim komp dali bi trebao da se izvrši.Tako sam uradio kod Sunbirda i ništa se nije desilo .Možda sam ja nešto zeznuo. :-\

Mora da ti se izvrši jer se pending orderi i TP i SL zapisuju na njihov server tako da nemaš šta da brineš ako ugasiš platformu. Njihova je greška ako se nije aktivirao tvoj pending osim ako si ga, eventualno, vremenski ograničio.

Van mreže lime70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 11.04.2011, 06:48:05 »
O tome se radi nije se izvršio .Dobro šta da se radi.evo linka kako izgleda to što sam pitao.http://youtu.be/MMs3SfXiV8U a i slike.
Puno hvala i pozdrav.

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 11.04.2011, 07:36:08 »
Ovakav tip trgovanja sam video kod Markus Heitkoetter-a i njihovog day trading sistema RockwellTrading  besplatno sam se registrovao, tako da su mi slali linkove da pratim uzivo njihova trgovanja.. Rade pomocu Bolingera, MACD i jos nesto.. i imaju taj kako ga zoves "binarni grafikon"
tj. sa jednim klikom aktivira nalog na njemu.. E sada najvaznija stvar je da oni imaju mogucnost na toj platformi da rade sa 3 i 6 tika..  dok na MT4 najmanji TF ti je M1..  Gledajuci njihova uzivo trgovanja, video sam da isto postoje pravila, znaci ulaz kada probije BB, kada se ukrste linije na MACD itd.. a posto radi na 6 tika TF, i SL i TP su mali, ali igraju sa vecim lotom.. Posto igraju na 6 tika sve ti deluje kao da je malo brze, a u sustini sve je isto kao na bilo kojoj platformi.. Zato sam prestao da se interesujem za tu platformu i vratio na MT4 i nasao da mi najbolje odgovaraju TF-ovi M5 i M15.. uz pracenje trenda na vecim TF-ma..
« Poslednja izmena: 10.09.2014, 10:19:57 FXModerator »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #4 poslato: 12.04.2011, 10:57:39 »
Mora da ti se izvrši jer se pending orderi i TP i SL zapisuju na njihov server tako da nemaš šta da brineš ako ugasiš platformu. Njihova je greška ako se nije aktivirao tvoj pending osim ako si ga, eventualno, vremenski ograničio.

I da, nisam napisao, da se trailing stop ne zapisuje na njihov server, dakle platforma mora da vam bude uključena da bi vam se SL menjao uz trailing.

Van mreže lime70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 14.04.2011, 07:10:09 »
Hvala na odgovorima,i da se zahvalim na knjizi koja je stigla,stvarno svaka čast majstori.Na vašu preporuku naručio sam i knjigu "Automatsko trgovanja" od Velibora ,prelisto sam je na brzinu jer sam je sinoć dobio ali u svakom slučaju video sam da je stručno napisana i bogami ima je .
Pozz