Naslusao sam se prica kako globalizam nevalja,na ovim nasim prostorima bio centralizam koji ponistava sva ljudska prava i dostojanstva,cvetanje kriminala da nepricamo to centralisti obozavaju vidjaju se sa njima ali se ogradjuju od njihovih rabota,ne znaju sta oni rade,tako oni osudjuju globalizam deo toga je i FX globalna svetska berza.Svi ti globalisi ispada po nasim centralistima zele lose narodu pa nas oni navodno stiti,isti taj globalizovani svet nista nema protiv Djokovica koji se predstavlja Srbinom, jel tako, za njegovo znanje rad i trud je bogato nagradjen znaci da je globalizam pravedan,a sta je dobio od centralista pasos da ih promovise posteno zar ne kako smo svi Dzokovici 1200000 nezaposlenih 600000 hijlada gladne dece itd da ne pisem dalje centralisticku patriotsku dalju tugu.Na A listi koja zaradjuje na tenisu je njih 300 a devet miliardi stanovnika.Lepo je popularizovati sport zbog zdravlja, zdravog zivota itd,smatram da je sadasna poplarizacija ukrizi kada narod nema para vise okrenuta ka zaradi a manje sportu i zdravom zivotu,sto se tice zarade mnogi ce se razocarati male sanse su za uspehom kao i sa lotom.Pisem ovo zbog toga sto vidim perspektivu svih mladih i starijih ljudi pre svega sirotinje.Pre jedno oko 2-3 meseca izbor zamis Srbije nagrada svim ucesnicama besplatno skolovanje u Austriji na koledzu broker bankar to je ovo cime se mi bavimo ,U tom globlizmu pravila su ista i za one koji nemaju para i koji imaju para,one ce zavrsiti fakultet steci znanje ali ce im trebati iskustvo,Na currensee ne pise da treba imati diplomu menadzmenta vec dokaz o profitu,to znaci i onaj sto ima para i sto nema mogu postati uspesni .Na sajtu u ponudi menadzera video sam da su imali 3-4-god iskustva dok nisu dosli do neceg svog to jeste strategije,Ja sam siguran da svi koji posecuju ovaj forum su na pravom putu ka boljem zivotu i finansiskoj nezavisnosti sanse su ogromne od 1000 primaju 20 menadzer a od devet miliardi izracunajte sta je Djokovica u ovm poslu.