Autor Tema: problem  (Pročitano 2687 puta)

Van mreže marris

• Pogledaj profil
problem
« poslato: 28.03.2011, 01:01:47 »
mozda zvuci glupo ali imam problem i ne znam u cemu je fora.imam instaliranu meta trader 4 platformu sa novim demo racunom i depozitom od 5000.u cemu je problem?kada hocu da izvrsim nalog i postavim s|l ili t|p izbaci mi gresku tipa invalid s|l or t|p.ne znam zasto.bilo sta da uradio kada hocu da postavim ta dva parametra desava se isto.reinstalirao sam platformu skinuo drugu i opet isto.postavljam parametre logicno valjda,ako idem na poziciju bay i ako je cena npr 1.5000 postavljam s|l na 1.4900 i t|p na 1.6000.dajem samo primer jer ne znam mozda ja u necemu gresim.ako postavim ovako izbaci mi invalid.....
ako neko zna sta je uzrok ovome neka se javi.

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: problem
« Odgovor #1 poslato: 28.03.2011, 08:53:21 »
Da li postavljas trenutni order sa postojecem cenom ili postavljas nalog na cekanju.
Ako postavljas nalog na cekanju moze biti problem u tome da li postavlja buy limit ili buy stop.
Ukoliko postavljas buy limit a treba buy stop ili obrnuto, dobices ovakvu poruku.

Van mreže marris

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 28.03.2011, 10:20:16 »
postavljam trenutni order u tome i jeste poenta.sinoc sam skinuo metu admiral marketsa i probao sa njom,i tamo je sve ok dok kod druge mete kod atlasa i dalje ne mogu da postavim ni s|l ni t|p.

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 28.03.2011, 10:32:26 »
Razlike u podacima i ponašanju kod iste platforme, a različitih brokera su već primećene.
Ovo je samo još jedan u nizu problema.
Ako ti radi na Admiralu, onda vežbaj na Admiralu.

Dobrodošao na sajt Forex Srbija.

Van mreže marris

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 28.03.2011, 11:03:29 »
hvala bolje vas nasao :).uzgred koliko sam imao prilike da vidim verovatno najbolji sajt na nasem govornom podrucju.samo tako do sto vece porodice forexovaca ;D.
sto se mete tice to sam i mislio nastavljam dalje sa admiralom.pozzz i hvala na brzim odgovorima.

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 28.03.2011, 11:20:28 »
Ovo ti je , moj prijatelju , najbolji sajt na području LjUDSKOG GOVORA , RAZGOVORA i DOGOVORA .  ;)