Autor Tema: Insta - Novi način takmičenja "One Million Option"  (Pročitano 3778 puta)

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Insta - Novi način takmičenja "One Million Option"
« poslato: 24.03.2011, 13:19:32 »
InstaForex broker je objavio novo nedeljno takmičenje sa malo neobičnim uslovima takmičenja. Pozicije se ne otvaraju instant već se dozvoljava po paru sa liste postavljanje maksimalno po jedne čekajuće pozicije. Čekajuća pozicija se postavlja minimalno 3 minuta pre pecanja.
Meni je nejasna tačka 6. gde kaže da vreme između otvaranja i zatvaranja pozicije treba da je deljivo sa 10.
Ja to shvatam u smislu da vreme između otvaranja i zatvaranja pozicije mora biti preko 10 minuta. Ako neko to tumači drugačije neka napiše u postu ispod.

http://instaforex.com/contest_forex_option_rules.php

III. Trading terms
1. Once registered for the Contest, the Participant is given a demo account..

2. The initial rating of each Participant is 1000 points and it is unchangeable..

3. The Participant carries out options for uptrend or downtrend on any instrument he/she is provided with. The Participant sets the time of opening and closing an option. Metatrader is not available for trading: deals are made in the Contest cabinet.

4. The list of instruments for opening options is as follows:

- EUR/USD
- GBP/USD
- USD/JPY
- USD/CHF
- USD/CAD
- GBP/JPY
- EUR/JPY
- GBP/CHF
- EUR/GBP
- GOLD
- SILVER

5. The option contract is made at least three minutes before its opening.

6. The time set for opening and closing options is to be divisible by 10 minutes.

7. The Participant is not entitled to open over one option on each trading instrument.

8. 8. The Participant receives one rating point for each profitably closed option, while he/she loses one rating point for each unprofitable option.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
Odg: Insta - Novi način takmičenja "One Million Option"
« Odgovor #1 poslato: 24.03.2011, 13:25:13 »
Ha, interesantni uslovi...

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #2 poslato: 24.03.2011, 18:12:32 »
Ja sam isto tako shvatio pravilo pod brojem 6. Samo sam čekao da naiđem na pravilo da moraš da imaš LED monitor, ne laptop, bežični optički miš, nikako drugi i bar jednu znojnicu na ruci...

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 24.03.2011, 21:00:21 »
                     ;D

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 25.03.2011, 08:36:17 »

Da sada vidim pravilo 9 :) da postavljenje ordera mora da bude obavljeno klikom miša levom rukom , a zatvaranje trejda ako je plusu takođe levom rukom, a ako je u minusu klikom miša desnom rukom ili će se pozitivni pipovi računati kao negativni.

Sve mi se čini da iza ovog takmičenja stoji srpska vlada ili je neko iz naše vlade bar pisao pravila  :)

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #5 poslato: 25.03.2011, 08:45:00 »

Da sada vidim pravilo 9 :) da postavljenje ordera mora da bude obavljeno klikom miša levom rukom , a zatvaranje trejda ako je plusu takođe levom rukom, a ako je u minusu klikom miša desnom rukom ili će se pozitivni pipovi računati kao negativni.

Sve mi se čini da iza ovog takmičenja stoji srpska vlada ili je neko iz naše vlade bar pisao pravila  :)
A sve to, naravno samo da bi što više pojednostavili i pritom pomogli prosečnom čoveku, što je jedan od preduslova EU i preporuka MMF-a !