Autor Tema: Povoljan ulazak u poziciju po In BollingerBands  (Pročitano 26815 puta)

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Povoljan ulazak u poziciju po In BollingerBands
« Odgovor #30 poslato: 04.03.2011, 00:29:36 »
Sage...svaka cast,veceras sam detaljno prostudirala,fenomenalna strategija :D

Drago mi je da ste shvatili suštinu. Za 2 dana stvarno mnogo pipa i tek noćas kiks u smislu što sam dobio minus od 20 pipa što je zanemarljivo u odnosu na celodnevni profit.

Nadam se da ćete sada moći samostalno da nastavite i da ulazite polako u sve tajne ovog indikatora.

Indikator Bollinger Bands je taj zlatni gral, sa njim ne predviđate, on vam kaže kada i šta da radite.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 04.03.2011, 00:35:26 »
Sage...svaka cast,veceras sam detaljno prostudirala,fenomenalna strategija :D

Drago mi je da ste shvatili suštinu. Za 2 dana stvarno mnogo pipa i tek noćas kiks u smislu što sam dobio minus od 20 pipa što je zanemarljivo u odnosu na celodnevni profit.

Nadam se da ćete sada moći samostalno da nastavite i da ulazite polako u sve tajne ovog indikatora.

Indikator Bollinger Bands je taj zlatni gral, sa njim ne predviđate, on vam kaže kada i šta da radite.

yes :odraditi:

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 04.03.2011, 00:39:16 »
Ali pazite, treba veliko iskustvo da bi ste prepoznali pravu stvar. Doduše i da grešite, u zbiru će te uvek biti pozitivni, samo uvek neka ide stop loss od minimalno 20 pipa.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 04.03.2011, 00:42:47 »
Ali pazite, treba veliko iskustvo da bi ste prepoznali pravu stvar. Doduše i da grešite, u zbiru će te uvek biti pozitivni, samo uvek neka ide stop loss od minimalno 20 pipa.

Najvažnije je ipak ovde da ubuduće nećete uskakati u poziciju bez veze nego ćete imati pouzdan znak kada to da uradite. Za trgovce koji ne mogu biti toliko ispred monitora, tf H4 je spas i puno pipa na mesečnom nivou.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 04.03.2011, 01:03:06 »

Najvažnije je ipak ovde da ubuduće nećete uskakati u poziciju bez veze nego ćete imati pouzdan znak kada to da uradite. Za trgovce koji ne mogu biti toliko ispred monitora, tf H4 je spas i puno pipa na mesečnom nivou.
Ovo za mene je vec nesto u realom je vremenu i nema veze sa proslosti vec odredjivanje pravca gore ili dole na proboj bolingera a sasvim ne bitno gde profit neminovan svaka cast kolega realni mislim zbog vremena u kojim se trguje zltni gral,dali mi mozes reci koliki bi bio sl na tf H4

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 04.03.2011, 01:41:02 »

Ovo za mene je vec nesto u realom je vremenu i nema veze sa proslosti vec odredjivanje pravca gore ili dole na proboj bolingera a sasvim ne bitno gde profit neminovan svaka cast kolega realni mislim zbog vremena u kojim se trguje zltni gral,dali mi mozes reci koliki bi bio sl na tf H4

TF H4 je malo kompleksan i tu bi sl bio nešto veći. Eto preko vikenda ću napraviti malo veću analizi H4 i poslagaću slike pa da se onda svako uveri u mogućnosti i šta treba da se radi.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 04.03.2011, 01:51:35 »

TF H4 je malo kompleksan i tu bi sl bio nešto veći. Eto preko vikenda ću napraviti malo veću analizi H4 i poslagaću slike pa da se onda svako uveri u mogućnosti i šta treba da se radi.
Vazi

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #37 poslato: 04.03.2011, 09:51:31 »
Po M5 ušli smo ponovo u buy i tu poziciju sada držimo negde do 1.4014 i više. Pratimo sada stanje donjeg Boll po M15, M30 i H1 i na svaki spoj donjeg Boll sa horizontalnom linijom zatvaramo buy i uzimamo sell. Obratite pažnju, postoje dva dna i mi ćemo odraditi nešto između, odnosno za nas će biti merodavan kurs 1.3833 

Ljudi, jel nekog ovo interesuje ili da prekinem, ja sam od juče uzeo gomile pipa bez izbacivanja na sl.

Polako ljudi samo bez nerviranja. Svako nešto testira, gleda, probava kako funkcioniše.
Puno ima strategija novih stvari. Nekima je još sve to maglovito itd.
Samo ne odustajte. Danas Vi testirate, sutra ce se prikljuciti neko drugi, pa neko treci. Pa cete se Vi možda umoriti od testiranja, ali ce biti neko drugi i li treci ko će nastaviti da testira. Rast foruma je proces, isto kao što je rast i računa proces :) (na istom principu). Forum ce u svakom slucaju rasti i svi ce imati korist od toga (pa cak i administratori koji imaju najvece iskustvo).

Administratori treba da budu ponosni jer ja verujem da ce uskoro ovaj forum biti najbolji od svih foruma koji se bave Forexom (mozda su neki trenutno veci (npr. forexfactory), ali kvalitativno forexsrbija.rs je bolji i bice sve bolji) .

Sage ,

Naravno da se prati , evo karma ti se povecala za +5 od kada si otvorio temu (sto znaci da ljudi cene sto radis na ovoj temi). 
Nemoj ništa prekidati TheSage.

Možeš i sam da primetiš da sem nas nekolicine koji vredno radimo da podignemo ovaj sajt (da ljudi imaju sve informacije i profitabilne strategije na jednom mestu), ostali ili samo gledaju ili u početku nešto rade, trude se, upiju jedan deo znanja a onda nas napuste, jer misle da su pametni i da su ovo na neki način i prevazišli.

Van mreže LedyGaga

• Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 04.03.2011, 11:21:36 »
Pravi Gral!!!
I ja Sage-a da pohvalim za ovu strategiju.  Meni je "olaksao" zivot medju svim ovim signalima za ulazak! Ni ja ne stizem sve da procitam , naucim i prostudiram! Ali uz pomoc  ovakvih kao Sage, necemo se mi Novi  izgubiti! Svi treba da probaju.
Pozdrav
 :)
Pozdrav LadyGaga

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 04.03.2011, 11:34:32 »
A koliki SL stavljaš? Da li to zavisi od TF-a na kome je BB?

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 04.03.2011, 11:42:42 »
Sage ,

Koje parametre koristiš za BB, defaultne ili neke druge ?

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 04.03.2011, 11:59:19 »
A koliki SL stavljaš? Da li to zavisi od TF-a na kome je BB?

Koristim sl 20 pipa i u zadnja dva dana samo sam sinoć imao gubitak od -20. Ništa nije savršeno, uvek postoji mogućnost da se drugačije desi. Ja već četvrtu godinu koristim Boll i dosta sam ga savladao mada ima tu još koja godina da se istražuje da bi se veći deo tajni savladao.

Na tf H4 svakako da treba imati 40-50 pipa sl ali tu treba i druge stvari pratiti, u svakom slučaju pratiti po nižim tf da bi se ušlo po H4.
« Poslednja izmena: 04.03.2011, 12:04:58 TheSage »

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: 04.03.2011, 12:00:07 »
Sage ,

Koje parametre koristiš za BB, defaultne ili neke druge ?

Koristim default

Van mreže tommyboxfx

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 04.03.2011, 14:19:41 »
Negde mi je default 20 a negde 50,ja obično koristim period  50
Pozdrav TommyboxFX

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 04.03.2011, 16:02:24 »
Sada smo u malo dužem buy, posmatramo od M15 do H1 odozdo a čini mi se da će M30 biti presudan. Dobro je što je odozdo formiram mali spajk kao glavna mera i njega ćemo koristiti kao osnovu za odluku.