Autor Tema: Povoljan ulazak u poziciju po In BollingerBands  (Pročitano 26814 puta)

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
Odg: Povoljan ulazak u poziciju po In BollingerBands
« Odgovor #75 poslato: 09.01.2012, 13:43:48 »
the sage zamolio bi te ako ti nije problem za par objasnjenja sto se tice bb.ako je buy pozicija gornji band gledamo na manjem tf a donji na vecem???tj nije mi jasno kad se menjaju tf?i jos nesto koliki sl preporucujes po tf?

Van mreže jole80

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 21.02.2012, 15:40:48 »
Ja sam linije crtao na M30 grafikonu i cekao sam ulaz po M30 grafikonu za BUY-da presece gornju liniju (crvena).Da li sam dobro nacrtao liniju(gornju i donju) ili nevalja,jer mi linija neodgovara po grafikonima M15 i H1 koliko sam ja video.

Van mreže markoimilena

• Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 29.03.2012, 08:36:48 »
pozzzz...imao bih pitanje vezano za ovu strategiju,kada je izlazak iz pozicije? Mislim da razumem,ali bi ipak voleo neko malo detaljnije objasnjenje...ja sam shvatio da u svakom slucaju,bilo u koju poziciju da se udje,trebalo bi nacrtati dve horizontalne linije,jedna bi sluzila da odredi ulaz a druga izlaz pozicije,ako sam u pravu?

Van mreže markoimilena

• Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 29.03.2012, 09:30:13 »
Ovde je najteze naci trenutak za ulazak u poziciju,jer je malo takvih situacija gde se Boll linija pravilno zaokrene,bar ja to tako vidim,izvinjavam se svima ako mi nesto zameraju,ja sam pocetnik i trudim se da napredujem...hvala

Van mreže markoimilena

• Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 30.03.2012, 10:39:10 »
Da li neko uopste ovo gleda sto pisem? zamolio bih ako je neko prisutan ovde na sajtu,da mi pomogne u vezi sa ovom strategijom...hvala

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 03.04.2012, 23:09:50 »
Na forumu se dolazi da bi se nesto naucilo,doticni je i dosao sa tom namerom interesantno da vec koliko vremena nema niko da mu pomogne, slabo se ovde moze sta nauciti sa ovakvom azurnoscu.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 04.04.2012, 08:45:40 »
Na forumu se dolazi da bi se nesto naucilo,doticni je i dosao sa tom namerom interesantno da vec koliko vremena nema niko da mu pomogne, slabo se ovde moze sta nauciti sa ovakvom azurnoscu.

Ne znam na koga ciljas, ali zasto bi ja kao moderator morao da odgovaram i na najmanja pitanja , prvenstveno iz tema koje ja nisam ni pokrenuo.

Drugo o bollingeru se zaista puno ovde pisalo, malo pretrazi forum i verujem da ces naci sve odgovore na tvoja pitanja.

pozzzz...imao bih pitanje vezano za ovu strategiju,kada je izlazak iz pozicije?

Autor je temu nazvao Povoljan ulazak u poziciju po In BollingerBands. Niko ne koristi jedan indikator, ako vec bas i radis sa indikatorima i za ulazak i za izlazak. Za izlazak koristi tacke podrske i otpora, fibo nivoe, pivot linije itd...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 04.04.2012, 11:21:37 »
Ciljao sam na sve,i tako to niko ne zna zasto bi pisao.Neko bi trebao ,samo je malo dobre volje za pisanjem.Pise se iz volje ,a ne moranja.