Autor Tema: Zašto Forex nije popularan u Srbiji?  (Pročitano 3040 puta)

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Zašto Forex nije popularan u Srbiji?
« poslato: 08.07.2010, 13:56:16 »
Možda sam u naslovu izneo pogrešnu konstataciju ali iskustvo mi govori drugo. Kada ljudima pričam o čemu se radi skoro uvek je negativna reakcija. U početku sam mislio da će postati popularan kod nas, ali izgleda neće to baš tako brzo.
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Zašto Forex nije popularan u Srbiji?
« Odgovor #1 poslato: 08.07.2010, 14:12:05 »
Nas tim vredno radi na popularizaciji forex-a u Srbiji, ipak smo još mi mala zemlja na balkanu... >:(
« Poslednja izmena: 12.07.2010, 11:59:42 SuperFX »

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 08.07.2010, 19:30:04 »
Želim vam uspeha. Meni puno znači da sam najzad našao nekoga s kim mogu da razgovaram o Foruxu. Nije mi problem engleski, pratim ino forume ali ipak to nije isto kao naš čovek. Sa svoje strane ću pomoći u popularizaciji rada foruma i forexa u Srbiji.

Čini mi se da bi za popularisanje foruma bilo bolje da ne bude dostupan samo registrovanim korisnicima (da ostali mogu da čitaju bez mogućnosti slanja poruka). A ako već mora da ostane zatvoren, da li Google i ostale mašine imaju pristup sadržaju?
« Poslednja izmena: 08.07.2010, 19:42:35 Tango »
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 08.07.2010, 19:39:46 »
ForexSrbija team je doneo odluku da će do 1. septembra forum biti otključan, tj. da se neće tražiti registracija. Naravno onaj ko želi da napiše neki post, to će morati učiniti.
Forex je jedna zaista velika celina, tako da znanja, informacija, čitanja, analiza i svega ostalog nikada dosta.
« Poslednja izmena: 02.08.2010, 16:46:10 SuperFX »