Autor Tema: Myfxbook takmičenje  (Pročitano 60643 puta)

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
Odg: Myfxbook takmičenje
« Odgovor #30 poslato: 05.02.2012, 18:07:38 »
ja stigo do 30% zarade, polako ali sigurno...
timcifx
pononovi sve od prve nedelje samo zatvaraj ranije ne trebaju ti pipsevi covece...
Smor je sto moze da se otvori samo 1 lot po poziciji, taman otvorim 30 pozicija i odmah moram da zatvaram, i tako u krug i to me ubija...E sada imam -20000$ sto je 40%, videcemo gde ce da otvori veceras eurusd imam 76 lota, gresku sam napravio sto sam otvorio 27 lota na 1.31, ali dobro sta je tu je samo sam zeleo da preskocim indonezane :) Tim tempom nastavi i imas dobre sanse, evo davidsp odjednom bum... Tako se to radi :) Srecno svima koliko nas ima ;)
KUM, pobednik

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 05.02.2012, 23:13:50 »
ja otvaram po 5poz na eur usd zlatu, imam 3na eurchf, i usd jpy 2, hocu i usdchf ali kad malo pozatvaram zlato. moram da napravim robotakoji ce da otvara odredjeni broj poz kad ja otvorim jednu on otvori jos 4u istom smeru da bi sto pre mogo da otvaram i zatvaram i eurusd i zlato
Momentum counts.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 06.02.2012, 06:46:26 »
ja stigo do 30% zarade, polako ali sigurno...
timcifx
pononovi sve od prve nedelje samo zatvaraj ranije ne trebaju ti pipsevi covece...
Smor je sto moze da se otvori samo 1 lot po poziciji, taman otvorim 30 pozicija i odmah moram da zatvaram, i tako u krug i to me ubija...E sada imam -20000$ sto je 40%, videcemo gde ce da otvori veceras eurusd imam 76 lota, gresku sam napravio sto sam otvorio 27 lota na 1.31, ali dobro sta je tu je samo sam zeleo da preskocim indonezane :) Tim tempom nastavi i imas dobre sanse, evo davidsp odjednom bum... Tako se to radi :) Srecno svima koliko nas ima ;)
Eh, prespavao sam otvaranje sinoc, kad ono sad 30000 u plusu, i naravno nastavlja se cekanje na 1.2985 :)
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 06.02.2012, 06:58:10 »
ja otvaram po 5poz na eur usd zlatu, imam 3na eurchf, i usd jpy 2, hocu i usdchf ali kad malo pozatvaram zlato. moram da napravim robotakoji ce da otvara odredjeni broj poz kad ja otvorim jednu on otvori jos 4u istom smeru da bi sto pre mogo da otvaram i zatvaram i eurusd i zlato
Pametno trgujes, ja medjutim zelim ili da puknem ili da odem, tako da svaki moj ulaz ide za sve pare pa margina dokle izdrzi izdrzala je, ipak je ovo turnir gde treba vise srece nego pameti :)ako mi prodje ovo sa eurusd  bice dobra sansa da u narednih 20 ak dana cekam 2-3 ulaza u jak trend za sve pare, sa indonezanima ne moze drugacije :)
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 06.02.2012, 10:50:00 »
Zatvorio sam neke pozicije, a oni mi ne obracunavaju i dalje drze na 98%, ccc...
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 06.02.2012, 11:07:42 »
Zatvorio sam neke pozicije, a oni mi ne obracunavaju i dalje drze na 98%, ccc...
Da li je neko danas zatvarao pozicije a da mu nisu uracunali?
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 06.02.2012, 14:39:46 »
Na tabeli jedno na platformi stvarnost, eh sta rade da mi je znati...
KUM, pobednik

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #37 poslato: 06.02.2012, 14:47:45 »

Ne vidi se svaki zatvoreni trejd na tabeli u istom momentu. Tabela se na ovakvim takmicenjima azurira obicno nekoliko puta dnevno. Tako sacekaj malo. Strpljen , spasen :)

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 06.02.2012, 14:56:48 »

Ne vidi se svaki zatvoreni trejd na tabeli u istom momentu. Tabela se na ovakvim takmicenjima azurira obicno nekoliko puta dnevno. Tako sacekaj malo. Strpljen , spasen :)
U pravu si za strpljen spasen, ali gledam tabela se non stop menja samo moje ni makac, a taman sam u vrhu :'(
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 06.02.2012, 15:17:34 »
Proverio jos jednom i tabela se menja a ja ni makac, tako da je dosao trenutak da se stavi tacka na ovo takmicenje.
KUM, pobednik

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 06.02.2012, 16:36:34 »
Proverio jos jednom i tabela se menja a ja ni makac, tako da je dosao trenutak da se stavi tacka na ovo takmicenje.

Nemoj tako lako da odustajes. Napisi im mail (ako imas dokaz - svoj account i statement), verovatno ce ispraviti gresku.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 06.02.2012, 16:47:53 »
Na 300% je racun, prekino sam da radim, poslao mail, i videcemo ako rese problem da nastavim trku (posto mi je dobro krenulo), ako ne, na moju zalost lepa prilika ce biti propustena ::)
KUM, pobednik

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: 06.02.2012, 20:01:57 »
ja sam na 50% profita a tabelu ne pratim jer bi mi stvarala pritisak, pogledam 1nedeljno
Momentum counts.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 07.02.2012, 07:00:43 »
ja sam na 50% profita a tabelu ne pratim jer bi mi stvarala pritisak, pogledam 1nedeljno
Samo napred, ja sva sreca da gledam tabelu, da nisam gledao ne bih shvatio da mi ne racunaju trgovine...
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 07.02.2012, 10:24:18 »
Na 300% je racun, prekino sam da radim, poslao mail, i videcemo ako rese problem da nastavim trku (posto mi je dobro krenulo), ako ne, na moju zalost lepa prilika ce biti propustena ::)
Ponovo radi bioskop
KUM, pobednik