Posto vidim da je ovo sekcija za predstavljane a koristim forum vise od pola godine mislim da bi bio red i da se predstavim.
Prvi put sa forexom sam se upoznao jos 2003 medjutim tad sam bio u nekom poslu i zaista nisam imao bas previse vremena ali mi je ostalo zapamceno kao nesto sto je jako zanimljivo.
Pocetkom 2010 tacno negde u februaru sam otvorio svoj prvi demo nalog, gutao sam knjige (engleski mi je odlican) informacije gledao sve indikatore strategije koje su mi padale pod ruku i ucio islo mi je dosta dobro u neko prvo vreme i mislio sam, znam ja ovo medjutim posle su poceli da se redjaju neuspesi, ali ja sam uporan u zivotu i posto mi se dopao forex jako resio sam da i dalje radim i usavrsavam se uz konstantnu edukaciju.
Prvi live racun sam otvorio evo jos malo godinu dana kako radim, prvi meseci su bili malo teski uspeha i padova kolko ti dusa iste
medjutim kao sto rekoh uporan resih da nastavim.
Posle 3 meseca imao sam tezak pad jedva mi ostalo nekih 30$ na racunu i mislim da je to kljucni momenat kad sam shvatio da Forex nema nikakve veze sa srecom kockanjem i slicnim, 2 meseca sam radio sa bas malim size-om disciplinovano predano i uspeo da se povratim na pocetnu poziciju.
Od tad do danas moja FX karijera ide uzlaznom putanjom sa jasno definisanim trejd planom money managment uvek postujem i pre svega
disciplina uz naravno konstantnu edukaciju jer bez znanja nema rada niti uspesnih trejdova.
Inace imam 48 godina radio sam od svoje 17 godine i ucio paralelno, u zivotu sam radio mnogo poslova pa cak i razlicitih mada uglavnom vezani za polje ekonomije, posle 30 godina sam da kazem u nekoj vrsti penzije tece mi staz u mojoj mini firmi radi se po nesto cisto da se ima da platim sebi platicu i troskove ali najveci deo svog vremena sam posvetio Forexu jel je on postao moj stil zivota, nije lako uspeti ali tako i u zivotu nista nije lako nista nije pruzeno na tacni za sve covek mora da se svojski potrudi i oznoji ali od svega je najvaznije je da volite to da radite, ako ste u Forexu iskljucivo samo zbog para onda nisam siguran koliko to moze doneti uspeha.
Moj recept uspeha je velika volja znanje edukacija predanost i strpljenje uspeh je onda neminovan ja jos nisam ostvario neki veliki uspeh ali opet opstao sam konstantno nadogradjujuci moj blanas odnosno moju investiciju uz recenicu za kraj I`m lovin`it.
P.S. Veliko hvala tvorcima ovog sajta i foruma radite odlican posao i svaka cast na tome