Autor Tema: Predstavljanje  (Pročitano 68587 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Predstavljanje
« Odgovor #45 poslato: 02.10.2011, 10:25:43 »
Ja sam Aleksandar Naumceski i veoma sam ljubomoran na plemenitost ljudi koji vode ovaj sajt.
Pored toga sto nam u pocetku (kada je to najvaznije) pomazu da nesto naucimo u meni su stvorili zelju da ja drugim ljudima pomazem i tako su sa svojim dobrim namerama dobili potencijalnog konkurenta!

Do duse, morace malo da sacekaju da i ja postanem profesionalac ali se nadam da ce to biti brzo obzirom da sam otkrio ovaj forum  ;)

Konkurenata u ovakvom smislu nikad nije puno... Dobro došao!

Van mreže pzoka

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 16.10.2011, 22:27:08 »
Pozdrav svima, kao prvo da kazem da posjedujem racunar od 98god. da ne racunam commodore 82, i posto imam maniju saznavanja obisao sam mnogo mnogo foruma proucavajuci sve i svasta, (mora ovakav uvod sorry) ali stvarno za sve ove godine nisam sreo ovako obiman i kvalitetno uradjen forum, naravno znam da je mnogo truda ulozeno i naravno sve cestitke, cista desetka!Jos sam na Demo accountu...
Jos i da se predstavim Zoran iz Banja Luke, sretno svima i mnooogo pipsova!

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #47 poslato: 17.10.2011, 09:22:08 »
Pozdrav svima, kao prvo da kazem da posjedujem racunar od 98god. da ne racunam commodore 82, i posto imam maniju saznavanja obisao sam mnogo mnogo foruma proucavajuci sve i svasta, (mora ovakav uvod sorry) ali stvarno za sve ove godine nisam sreo ovako obiman i kvalitetno uradjen forum, naravno znam da je mnogo truda ulozeno i naravno sve cestitke, cista desetka!Jos sam na Demo accountu...
Jos i da se predstavim Zoran iz Banja Luke, sretno svima i mnooogo pipsova!

Pozdrav Zorane, dobro došao!
Hvala na toplim rečima i drago mi je da si baš sada "upao" na forum jer je za sutra planiran REBORN pa da ne bude da si propustio deo istorije :)

Inače, forum će najmanje da se promeni od celog sajta je se pokazao odlično ovakvim kakav je sada!

Van mreže pedja81

• Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 29.10.2011, 18:34:22 »
Pozdrav svima!
Moje ime je Pedja i trenutno sam lociran u Novom Sadu, a sutra vec videcemo...:)
Pre par nedelja sam poceo da citam malo o forex-u, otvorio demo na FXlider-u i AdmiralMarkets- u, pa cu videti vec kada i gde cu otvoriti live. Btw imam 100$ koje sam otpisao, sto znaci da sam spreman! :D Nazalost toliki je moj start-kapital i znam da je nekima smesno da neko sa tolikim ulaganjem uopste i ocekuje neki profit, zar ne? Moja logika je ovaka', a Vi me slobodno ispravite ako gresim: Ko zna (ili kao ja ima zelju da uci) nije bitno sa kolikom sumom krece, jer ako ocekivanja nisu nerealna, a postuju se principi (recimo rad, red i disciplina) moze nesto i da zaradi! :) Doduse tako je valjda u svakom poslu...
Razmisljam da krenem AdmiralMarkets-u jer mi se ne svidja to sto FXLider ne mogu preko MT4...ili sta ja znam!?...mislim neki savet od Vas iskusnih bi svakako dobro dosao!       

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 29.10.2011, 20:05:56 »
Nadam se da si procitao dosta postova po forumu....FxLider bi trebao da izbegavas, ako ne nadji malo po forumu i procitaj.

Sto se tice ostalih brokera, moja preporuka je da nadjes nekog koji radi sa MoneyBooker-om jer sa malim novcem MB ti je najbolja solucija.

Prvo malo vezbaj na demo, vidi neke strategije,obrati najvise paznju na Money Management (rizki po poziciji)  , prati i citaj vesti ...rezultat ce doci .

Van mreže pedja81

• Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 29.10.2011, 21:49:38 »
Nadam se da si procitao dosta postova po forumu....FxLider bi trebao da izbegavas, ako ne nadji malo po forumu i procitaj.

Sto se tice ostalih brokera, moja preporuka je da nadjes nekog koji radi sa MoneyBooker-om jer sa malim novcem MB ti je najbolja solucija.

Prvo malo vezbaj na demo, vidi neke strategije,obrati najvise paznju na Money Management (rizki po poziciji)  , prati i citaj vesti ...rezultat ce doci .
Jel moze neka licna preporuka sto se tice brokera koji rade sa MB, posto tamo vec imam nalog i neke parice? :)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 30.10.2011, 08:09:56 »
Jel moze neka licna preporuka sto se tice brokera koji rade sa MB, posto tamo vec imam nalog i neke parice? :)

O tome je već dosta ispričano na forumu, pročešljaj ga malo i dobićeš validne informacije.

Van mreže fickos

• Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 13.12.2011, 12:05:14 »
Pozdrav svima!
Ja sam Filip i imam 18 god, a na ovaj sajt sasvim slucajno naleteo (mozda najbolja stvar koja mi se desila sto se tice novca) dok sam cunjao po netu. Inace sve pohvale za sajt, a i clanove foruma. Ja u pocetku verovatno necu mnogo pisati ali kasnije kad udjem u materiju JAO VAMA!  ;)

Samo napred forexashi*!

forexash - posebna vrsta zavisnika od grafikona i pipova

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #53 poslato: 13.12.2011, 14:04:39 »
forexash - posebna vrsta zavisnika od grafikona i pipova

Bravo, bravo, moraćemo da dodamo to u naš rečnik ;)

Van mreže alaleksic

• Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 19.12.2011, 03:10:25 »
Pozdrav svima,
Zovem se Aleksandar Aleksic iz Beograda...
Za Forex sam cuo jos pre godinu dana ali sam tek sada poceo da se zanmim sve vise za ovu tematiku...
Vec sam postavio jedno pitanje pa ako bude pozitivn odgoovr sve vise cemo se druziti ovde, a ako ne ostaje mi Demo racuni i naravno ovde cu prikupljati informacije od iskusnijih trejdera

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #55 poslato: 19.12.2011, 09:48:45 »
Pozdrav svima,
Zovem se Aleksandar Aleksic iz Beograda...
Za Forex sam cuo jos pre godinu dana ali sam tek sada poceo da se zanmim sve vise za ovu tematiku...
Vec sam postavio jedno pitanje pa ako bude pozitivn odgoovr sve vise cemo se druziti ovde, a ako ne ostaje mi Demo racuni i naravno ovde cu prikupljati informacije od iskusnijih trejdera

Pozdrav Aleksandre, dobro došao... Pošto si već dobio pozitivan odgovor na tvoje pitanje, definitivno ćemo se družiti u narednom periodu. ;)

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 23.12.2011, 20:35:00 »
Mislim da bi bilo dobro da se uvede deo foruma gde bi se novi članovi prestavili. Izvinjavam se ako već postoji taj deo i molim admina da obriše ovu poruku.
8 8) da se i ja predstavim.zovem se djordje iz beograda sam i sa vama delim strast prema forexu ali avaj los mi bio ucitelj pa sam tek ovde shvatio svu velicinu forexa a i vas kao ljudi posto nesebicno delite vasa znanja sa nama pocetnicima.hvala vam na tome

Van mreže anchy

• Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: 28.12.2011, 15:57:48 »
Zdravo svima! Ja sam Ana, za Forex sam cula pre mesec dana (jos se i rimuje  :)), ali ne znam bas ljude koji se time bave, tako da nemam sa kim da prokomentarisem i bas sam trazila ovakav neki forum... :) Nemam blage veze sa ekonomijom, ali me kao matematicara zanima pracenje grafikona i pretpostavljam da tu ima jos mnogo toga... Na demo racunu mi ide dobro i jednostavno ne mogu da poverujem da se sve isto tako ponasa i na pravom racunu... Nadam se da cu ovde naci odgovore na pitanja koja me muce :)))

Pozzz

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #58 poslato: 28.12.2011, 17:00:56 »
Zdravo svima! Ja sam Ana, za Forex sam cula pre mesec dana (jos se i rimuje  :)), ali ne znam bas ljude koji se time bave, tako da nemam sa kim da prokomentarisem i bas sam trazila ovakav neki forum... :) Nemam blage veze sa ekonomijom, ali me kao matematicara zanima pracenje grafikona i pretpostavljam da tu ima jos mnogo toga... Na demo racunu mi ide dobro i jednostavno ne mogu da poverujem da se sve isto tako ponasa i na pravom racunu... Nadam se da cu ovde naci odgovore na pitanja koja me muce :)))

Pozzz

Zdravo Ana, želimo ti dobrodošlicu... sa svih strana! :D

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: 28.12.2011, 22:32:39 »

Pozzz

Dobrodošla Ana. Drago nam je što imamo još jednog ženskog člana zajednice  :)