Iako me sistem upozorava da na ovoj temi nije pisano vise od 120 dana, mislim da mogu da zanemarim to upozorenje i da se lepo predstavim.
Dodje i ta godina kad se slavi jubilarac, ali to je manje bitno u celoj prici.
Sto se FOREX-a tice odavno sam zainteresovan za to ali nedostatak sredstava, a i vremena za ozbiljno bavljenje istim nije bilo. Moram priznati da mi je malo zao (kakvi malo...) sto nisam iskoristio ovaj skok zlata od skoro 500 pips-a. Zahvaljujuci tome "zaradih" na
demo racunu preko 86K nekakvih novcanica.
Eh, moje srece u nesreci.
Ali dobro zivot ide dalje. Moram priznati da je malo falilo da se skroz povucem kad su "Kinezi" krenuli da se zafrkavaju, ali dobro... U ovom poslu moras i da rizikujes.
Sad kao neko ko se tek registrovao imam i par pitanja:
1. Kog brokera izabrati ? Ovi domaci ne ulivaju poverenje. Htedoh da idem kod dukascopy, ali kad naidjoh na podatak da moram da deponujem 5000€ jer nisam stanovnik Svajcarske, rekoh Hvala, ali ne hvala. Ovo je, bre, zemlja Srbija znaju li oni kolikih si 5K evra !? Tako da koga preporucujete, a da ne moraju neke astronomske cifre da se deponuju ? XM obecava...
2. Literatura ? Nadjoh temu, ali i zastarele linkove. Nema veze, nacicemo knjige bitno je da imam naslove.
Verovatno cu apdejtovati linkove ovde.
3. To je zasad to.
Eh, da. Hvala na prijemu.