Zdravo svima,
Prvo da pitam dali je moguce da niko nije pisao ovde tako dugo vreme, cak sam i upozorenje dobila sa crvena slova da niko u ovoj temi nije pisao vise od 120 dana? Vec ste svi experti? Bravo, svaka cast
Eto ja kao novajlija na ovaj forum bi htela da se najpre pretstavim malo.
Pisem iz Makedonije, oko forexa se ovde prica zadnjih par godina, ali nije jos duboko usao u krv.
Moje prvo iskustvo sa forex je bilo pre 5-6 god, kada bez previse razmisljanja sam pocela sa real account, bez nikakvog prethodnog poznavanja. Izmedzu postavljanja naloga sam ucila i sta je pip uopste. I normalno pocetnicka sreca je bila takva da sam duplirala ulozeni novac, pa onda pokasirala jos malo. pametno je bilo sto sam izvukla doobar dio tog novca
Na kraju ,normalno, nisam se zaustavila, nego ulozila nesto malo, trgovala na sve moguce parove sto su mi padali na pamet...i tako sam naucila i sta je margin call i stopped out.
Evo sad opet, zadnjih par meseci me ima, ali sad imam nekoliko demo account-a, puno citam, ucim, pa da vidimo.
Svima vama trejderima, clanovima, moderatori i ostali prisutni zelim puno srece i pameti