Autor Tema: Predstavljanje  (Pročitano 68575 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Predstavljanje
« Odgovor #30 poslato: 26.07.2011, 15:04:31 »
... pa se nadam da ce mi i ovaj forum pomoci da krenem jos ozbiljnije.
Pozdrav

Hoće sigurno. Pozdrav i dobrodošao!

Van mreže Velja

• Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 26.07.2011, 22:35:59 »
Pozdrav svim novajlijama i profesionalcima u ovoj nadam se uspešnoj delatnosti. Obzirom da sam u procesu učenja na demo platformi nekih 5-6 dana, vaš forum mi je otklonio neke nejasnoće vezane pre svega za termine koji su u opticaju u Forex trgovini. A pošto imam još pitanja rešio sam da se registrujem pa redom kako bonton na forumu nalaže. 
Monic

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 27.07.2011, 08:29:25 »
Dobrodošao , pa polako iščitaj teme na forumu  :) Materijala ima dovoljno, a sve što ti nije jasno slobodno pitaj.
« Poslednja izmena: 27.07.2011, 08:31:01 Majk Korleone »

Van mreže Mauro Beograd

• Jr. Member
  • **
  • Svet Voli Pobednike
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 04.08.2011, 06:38:09 »
Mogao bi da se predstavi neki moderator ili neko kome bas dobro ide sobzirom da sam
izgubio  600e za mesec dana  :( ..treba mi da cujem da ovo nekom bas dobro ide
"Samo su dva tipa ljudi na ovom svetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni.

(Woody Allen)"

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 04.08.2011, 09:20:56 »
Mogao bi da se predstavi neki moderator ili neko kome bas dobro ide sobzirom da sam
izgubio  600e za mesec dana  :( ..treba mi da cujem da ovo nekom bas dobro ide

Koliko dugo trgujes ? U pocetku svi gube pare (to ima dosta razloga , a najvazniji je da nemas iskustva kao pocetnik).
Svaka skola se placa, u Forexu je bitno da proces edukacije (koji je neophodan i zahteva vreme) platis novcem sa demo racuna.

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 04.08.2011, 10:40:16 »
Sto kaze Majk , svi gube na pocetku, gledaj na to kao ulog, moras da platis skolu. Na demu mozes da radis odlicno, ali na real-u je druga prica, jedino tako mozes da popravis svoju psihu koja je jedan od najbitnijih stvari na forexu.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 04.08.2011, 12:17:18 »
Da vam se predstavim ja sam elite44 bavim se forex neznam ni ja vec koliko,dosao sam do dve strategije 87vg pipsa,jednu sam poslao moderatorima i pojedinim zasluznim clanovima ,jednu strategiju testiram od 4 04 2011 dva valutna para 10 posto kapitala jos nije bankrotirao,sta mislite kakva je strategija danas 4 meseca ,10 posto kapitala a jos opstaje uz to pozicije su uvek otvorene samo se menjaju pozicije ili bay ili sel kada bi je svi radili promet ne bi padao samo bi mogao da raste,ova druga je proizvod prve trgovina za dan dva .Strategiju jos necu objavljivati ali ce biti objavljena i ako se ja budem pitao samo za registrovane clanove

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #37 poslato: 04.08.2011, 12:26:50 »
Novi članovi, koji nisu upoznati sa Elite-om, neka samo pogledaju broj postova koje je postavio i biće im sve jasno...

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 04.08.2011, 22:10:29 »
Veliki pozdrav za Elite44  :)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 04.08.2011, 22:46:21 »
Svim clanovima ,kojima sam poslao strategiju elite4487vg23 00h, mogu je poslati i ostalim sebi bliskim clanovima  foruma privatnom porukom.

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 16.08.2011, 19:53:47 »
Pomoz Bog  :)
Pozdrav poštovani trejderi,
Ja sam Aleksandar. Sa Forexom sam se prvi put sreo 16.04 ove godine videvši reklamu za jednog domaćeg brokera. Bez ikakvog predznanja sa samo jednim odslušanim webinarom otvorio sam demo account. Verovatno zbog početničke sreće imao sam nekih 150% zarade za dve sedmice. Nisam znao ni šta koji termin znači ni šta je pip, lot, bid, ask, spread ali sam prateći savete brokera jednostavno kupovao i prodavao. Otvorio sam još neke demo račune i čak sam na forexball takmičenju u maju bio treći ili četvrti takmičar iz Srbije na kraju. Tek u forexball-ovom specijalnom krugu Srbija-Hrvatska sam imao prvi pravi gubitak. Veliki lotovi i visok rizik zatvorili su mi i demo račune. Pre toga sam već planirao i da otvorim real račun. Nisam, na sreću.
Tada sam počeo da shvatam šta je zapravo forex. Prestao sam da trgujem i posvetio se teoriji. Pročitao sam neke izuzetne knjige o forexu, upravljanju novcem, psihologiji trgovanja. Danas se trudim da bar 3 sata dnevno čitam ili  analiziram kretanje tržišta u prošlosti na mt i da predvidjam kretanja pomerajući po jednu sveću unapred. Pravim detaljan plan poslovanja trudeći se da svaki savet ukombinujem sa mojom ličnošću. Izabrao sam par valutnih parova i ukombinovao neku moju strategiju sa njima i svakog dana se trudim da napredujem sa znanjem. Čitam vaš forum svaki dan i mnogo mi pomaže. Nemam nikakav račun trenutno i ne planiram da otvaram ništa dok psihički ne budem spreman i dok ne usavršim koliko to mogu svoj plan i strategiju. Student sam i ako budem otvarao real račun biće to u centima ako nadjem odgovarajućeg brokera.
U zadnje vreme  kad uspešno predvidim trend srećan sam kao malo dete iako ne trgujem. Čak i sanjam grafikone. :D Oduševljen sam uspešnim stejtmentima npr. SuperFX-ovim i takve stvari me teraju da volim Forex. Izvinite što sam bio ovako opširan. Gladan sam znanja. Reče jedan mudrac: „Ako u životu ne želimo učiniti ništa vredno neznanje je blaženstvo.“ Radite na sebi. Ulažite u sebe pa tek onda u fx. Ako imate neki savet, strategiju za mene bio bih srećan da  čujem.
Pozdrav svima i mnogo uspešnog trgovanja vam želim.
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 16.08.2011, 20:35:29 »
Bog ti pomog'o , junace  :)

Van mreže Sol Invictus

• Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: 25.08.2011, 22:45:40 »
Evo da i ja kažem dvi tri riči o sebi.Osijek,Hrvatska,prvi trade mi je bio HT,IPO,2008god.Onda sam skontao kako je to baš super,kupio po 260KN(mislim da su toliko bile) i prodao po 390!
Pa mi je onda susjed spomenio FX i tu sam odljepio ;D
Imao sam sreće što sam relativno brzo naletio na mog budućeg instruktora,Bog ga poživio :D
Za trejdanje koristim Market timing na način da analiziram ključne nivoe ponude i potražnje na koje se oslanjam pri trgovanju.Swing je ono za što mi je osobno FX najbolji tako da za ulaz i izlaz koristim set&forget način(Limit-Stop-Target)
Od drugih tržišta obavezno imam oko na DXY(dollar index) koji je direktno povezan sa FX.Neobavezno imam oko na zlatu i S&P500.
Što se tiče day tradinga osobno su mi fantastična dva tržišta na EUREX-u,STOXX50(FESX) i EUROBUND(FGBL) koja zboz sticaja okolnosti netrejdam.
Lijep pozdrav svima!

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 20.09.2011, 21:23:09 »
     Pošto sam krenuo da čitam ovaj forum od početka, ja sam se već delom predstavio (u očigledno pogrešnoj temi za predstavljanje http://www.forexsrbija.rs/forum/pocetnicka-pitanja-i-diskusije/staz-na-forexu/15/).
      :sorry: Izvinjavam se zbog toga, a ovde bih još samo mogao da dodam da moj nik potiče od mog imena Zlat(k)o --> t(k)oZla --> tozla.

Pozdrav svima

Van mreže Naum

• Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 02.10.2011, 05:41:37 »
Ja sam Aleksandar Naumceski i veoma sam ljubomoran na plemenitost ljudi koji vode ovaj sajt.
Pored toga sto nam u pocetku (kada je to najvaznije) pomazu da nesto naucimo u meni su stvorili zelju da ja drugim ljudima pomazem i tako su sa svojim dobrim namerama dobili potencijalnog konkurenta!

Do duse, morace malo da sacekaju da i ja postanem profesionalac ali se nadam da ce to biti brzo obzirom da sam otkrio ovaj forum  ;)
ZNANJE x RIZIK = DOBIT