Pozdrav svima,
Zovem se Nenad, trenutno sam lociran u Zrenjaninu.
Pre nekih nedelju-dve sam došao u kontakt sa Forexom uopšte, i ubrzo nakon toga i na vaš sajt. Pregledao sam ga, čudim se i pitam koja je vaša motivacija da napravite i održavate ovako fantastičan sajt sa mnoštvom korisnih informacija, pošto nisam našao bilo šta što ukazuje da imate neku finansijsku dobit od njega(reklame, promocije, affilates...). Bilo kako bilo, svaka vam čast i samo tako nastavite.
Svako dobro,
Nenad Pavlov
Hvala Nenade na lepim rečima, Vi ste ti koji nam dajete motivaciju da ovako i nastavimo !
Nas četvoro smo trejderi ( profesionalni, šta je ta reč u današnjem svetu ?)...
Pre dve godine se rodila ideja da pokrenemo nešto ovog tipa ?!
Grafici, kotacije, dijagrami - sve smo i mi to sanjali...
Kada se već tako neki posao radi (min. 15h ispred računara), hteli smo na neki način i da se zabavimo, i na taj način se i rodio
www.forexsrbija.rsNemamo brokerske kuće i banke na reklamiranju, ali imamo sopstvene račune i od njih elegantno živimo!
Tvoje pitanje je odlično i na mestu, zašto sve to radimo
Verovatno i mi ne znamo !
Ipak je ovo Srbija, mala zemlja na brdovitom Balkanu ... To nam je i smisao svega !
Da izvučemo ljude iz apatije u ovoj zemlji i okruženju koji hoće da rade, uče, upoznavaju nove stvari u životu i počnu da zarađuju pare pristojnim života.
Još jedno hvala našem članu
Markotu na istinskom trudu i nesebičnosti, kao i svim ostalim članovima koji ovaj sajt čini prepoznatljivim !
Ko zna, možda ćemo nekom u budućnosti stvarno promeniti život ?!
Ubeđen sam da su se mnogi od njih u ovoj rečenici i prepoznali, zato i postojimo i daćemo još više od ovoga...