Samo da ne bude zabune, ima dosta brzih platformi.. ovo poredjenje sam napravio izmedju Lite Forex i Forex4You na CENT racunima.... Cent racun na Forex4you je toliko spor (mada to pise i u uslovima trgovanja), da izvrsenje ili izmena naloga neki put traje i 10-15 sekundi, a requote je u stanju da tera i deset puta sve dok tik ne udari u tvoju korist, znaci ceka 15sec i onda ako tik udari u suprotnu stranu od tvog naloga on uradi requote, ti kazes OK, a on opet ceka 10-15sek, i opet ako tik udari u suprotnu stranu on opet requote.. cak i ako ukljucim opciju Enable max deviation i stavim 3 pipsa, nema nekog poboljsanja..
Zato na F4you obavezno postavljam TP i SL, jer zatvaranje naloga rucno ili menjanje je nocna mora...
Znaci sto se tice brzine Lite je dosta brzi, ali zato F4you daje veci bonus cak i do 50% na ulozenu svotu, znaci ulozis 100e dobijas 50e bonusa (imas rok od dva meseca da ispunis odredjen broj lota, ako ne uspes onda ti se ponistava bonus, zato je mozda bolje da se uzme 25%).
Ja sam uzeo 50% i sa par HighRisk naloga sa lotom 8.0, uspeo sam da postignem kvotu, ali me kostalo 20e upravo zbog onog requote-a, ali posto dobijam 50e, opet sam uzeo 30e od bonusa....