Autor Tema: LiteForex poklon  (Pročitano 9022 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
LiteForex poklon
« poslato: 15.02.2011, 15:41:22 »
Negde na sajtu već postoji ova informacija, ali nije zgoreg da je postavimo tamo gde pripada:
Broker LiteForex poklanja 5$ na svakom cent računu koji se otvori u periodu od 14. do 18. februara (uračunavajući i te dane). Znači do petka imate vremena da otvorite cent račun na njihovom sajtu www.liteforex.org i oni vam poklanjaju 500 centi za vežbu.

Ceo tekst promocije izgleda ovako:

According to numerous requests of the clients the Group of Companies LiteForex resumes the promotion Nice Surprise in 2011.
Thus, you have the opportunity to participate in your favorite promotion again and use the initial deposit of $5 for improving your skills in trading.
Participating in the Nice surprise promotion Anyone can test one’s strength on the Forex market.
You have tried Demo and now are ready for something bigger? We’re here to help you!
All you have to do is open a cent account in the LiteForex company. And the account will be all set for trading containing 500 cents as an initial capital.
Now you’ve got what it takes to call yourself a Trader! The Real Market, the Live Account and what’s more important Big Profits are on your way.
An account that can take part in the promotion is to be open during the promotion period: February 14-18 (inclusive), 2011.

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: LiteForex poklon
« Odgovor #1 poslato: 19.03.2011, 06:29:05 »
Da li neko radi preko ovog brokera i kakva su iskustva?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #2 poslato: 19.03.2011, 12:15:02 »

Iskustva su pozitivna. Depozit, povlačenje bez problema, dobra podrška.
Dve negativne stvari kojih mogu da se setim jeste da nemaju račune u evrima nego samo u dolarima i što podižu spread u večernjim satima. Ali, ako ti to ne predstavlja problem, onda nemoj ni da obraćaš pažnju na to.
Sve u svemu - sasvim OK.

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 19.03.2011, 13:38:57 »
Odlicni su, imam cent racun kod njih... narocito sam zadovoljan brzinom izvrsavanja naloga.. tako da mozes da radis i skalping strategije bez problema..

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 19.03.2011, 14:17:46 »
Hvala davidsp, to mi je i bitno da mogu da radim skalping...! ;)

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 19.03.2011, 17:15:24 »

Dve negativne stvari kojih mogu da se setim jeste da nemaju račune u evrima nego samo u dolarima i što podižu spread u večernjim satima. Ali, ako ti to ne predstavlja problem, onda nemoj ni da obraćaš pažnju na to.
Sve u svemu - sasvim OK.

Dosta ih hvale i na nekim stranim forumima... Nadam se da nije neka velika razlika u spread-u u vecernjim satima posto najvise vremena na forexu provodim tada. Hvala  FXModerator!

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #6 poslato: 19.03.2011, 17:32:21 »

Sve u svemu - sasvim OK.

Dosta ih hvale i na nekim stranim forumima... Nadam se da nije neka velika razlika u spread-u u vecernjim satima posto najvise vremena na forexu provodim tada. Hvala  FXModerator!

Javi koji parovi te zanimaju pa ćemo da proverimo koji im je spread u večernjim satima pošto support verovatno neće hteti da ti kaže direktno, nego će da vrda da zavisi od tržišta u datom trenutku itd.

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 19.03.2011, 17:32:29 »
Samo da ne bude zabune, ima dosta brzih platformi.. ovo poredjenje sam napravio izmedju Lite Forex i Forex4You na CENT racunima.... Cent racun na Forex4you je toliko spor (mada to pise i u uslovima trgovanja),  da izvrsenje ili izmena naloga neki put traje i 10-15 sekundi, a requote je u stanju da tera i deset puta sve dok tik ne udari u tvoju korist, znaci ceka 15sec i onda ako tik udari u suprotnu stranu od tvog naloga on uradi requote, ti kazes OK, a on opet ceka 10-15sek, i opet ako tik udari u suprotnu stranu on opet requote.. cak i ako ukljucim opciju Enable max deviation i stavim 3 pipsa, nema nekog poboljsanja..
Zato na F4you obavezno postavljam TP i SL, jer zatvaranje naloga rucno ili menjanje je nocna mora...
Znaci sto se tice brzine Lite je dosta brzi, ali zato F4you daje veci bonus cak i do 50% na ulozenu svotu, znaci ulozis 100e dobijas 50e bonusa (imas rok od dva meseca da ispunis odredjen broj lota, ako ne uspes onda ti se ponistava bonus, zato je mozda bolje da se uzme 25%).
Ja sam uzeo 50% i sa par HighRisk naloga sa lotom 8.0, uspeo sam da postignem kvotu, ali me kostalo 20e upravo zbog onog requote-a, ali posto dobijam 50e, opet sam uzeo 30e od bonusa....
« Poslednja izmena: 19.03.2011, 17:49:54 davidsp »

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 19.03.2011, 19:09:39 »
Najvise me zanimaju parovi EURUSD, GBPUSD, USDJPY, EURCHF, EURJPY.

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 19.03.2011, 19:20:39 »
Samo da ne bude zabune, ima dosta brzih platformi.. ovo poredjenje sam napravio izmedju Lite Forex i Forex4You na CENT racunima.... Cent racun na Forex4you je toliko spor (mada to pise i u uslovima trgovanja),  da izvrsenje ili izmena naloga neki put traje i 10-15 sekundi, a requote je u stanju da tera i deset puta sve dok tik ne udari u tvoju korist, znaci ceka 15sec i onda ako tik udari u suprotnu stranu od tvog naloga on uradi requote, ti kazes OK, a on opet ceka 10-15sek, i opet ako tik udari u suprotnu stranu on opet requote.. cak i ako ukljucim opciju Enable max deviation i stavim 3 pipsa, nema nekog poboljsanja..
Zato na F4you obavezno postavljam TP i SL, jer zatvaranje naloga rucno ili menjanje je nocna mora...
Znaci sto se tice brzine Lite je dosta brzi, ali zato F4you daje veci bonus cak i do 50% na ulozenu svotu, znaci ulozis 100e dobijas 50e bonusa (imas rok od dva meseca da ispunis odredjen broj lota, ako ne uspes onda ti se ponistava bonus, zato je mozda bolje da se uzme 25%).
Ja sam uzeo 50% i sa par HighRisk naloga sa lotom 8.0, uspeo sam da postignem kvotu, ali me kostalo 20e upravo zbog onog requote-a, ali posto dobijam 50e, opet sam uzeo 30e od bonusa....

Znam za Forex4you radim preko njih, potpuno si u pravu sto se tice zatvaranja nalago,  pre neki dan nisam mogao da zatvorim nalog pet puta i naravno nisam ni  uspeo da uzmem profit, poludeo sam. A pogledajte e-mail sto sam dobio od njih.

On your account  where the action potentially dangerous for normal functioning of the trading server. Such actions could be:

- a continuous stream of requests for open new orders in the account for the lack of balance;
- flood the server pending orders (thousands of cycles of opening the warrant and immediately remove it);
- abnormally frequent disconnect and connect to the server (2-3 times per second), etc.

Typically, such actions are caused by poorly designed advisers, acting without adequate checks and balance, etc.

In view of this, your account will be blocked after two hours after receipt of this notice. In order for you to continue to work urgently need to contact technical support with a request not to block the account and explain the reasons for such action on your account.

We apologize for any inconvenience.
« Poslednja izmena: 19.03.2011, 20:38:29 gaxx »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Novosti iz LiteForex-a
« Odgovor #10 poslato: 25.03.2011, 16:18:08 »
Znam da neće zvučati kao poklon i da ste navikli da ovde čitate samo lepe vesti, ali ipak se tema zove "Novosti, bonusi i akcije brokera". E, pa novost iz Lite-a je da od ponedeljka podižu spread na parovima EUR/USD i USD/JPY sa 2 na 3 pipa.
Za one koji skalpiraju nije baš dobra vest, ali za one koji ulaze u duge pozicije nije ni mnogo bitno.

Van mreže Agor

• Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 18.05.2011, 14:45:46 »
Evo nešto novo od ovog brokera, važi i za nove a i za stare korisnike. Nisam još proučio uslove za podizanje zarade od ovog bonusa.

"LiteForex group of companies constantly takes care of its clients. We’re opening a season of new bonus programs that don’t have any analogs at the online trading market. Registering for the LF Boom promotion, each participant gets $200 deposited in his trading account as a welcome bonus. To take part in the promotion, you need to open a LF Boom account in your Trader’s Cabinet.

You can get $200 right now.  Register a LF Boom account and join the promotion participants!

The LF Boom promotion starts on the 17th of May and will be valid till the 15th of June 2011, inclusive."

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
LiteForex poklon
« Odgovor #12 poslato: 18.05.2011, 14:57:51 »
U suštini LiteForex je dobar broker, ali requote me kod njih ubija.

Kada zatvorim presotale pozicije, odlazim od njih.

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 25.05.2011, 13:39:05 »
Ima li neko slican problem, posto se ovi iz Lite podrske ne javljaju...
Instalirao novu platformu, na pocetku prikaze grafove sa cenama ali kada se ulogujem na LFBoom account ne moze da update-uje podatke....

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 25.05.2011, 13:42:48 »
Ima li neko slican problem, posto se ovi iz Lite podrske ne javljaju...
Instalirao novu platformu, na pocetku prikaze grafove sa cenama ali kada se ulogujem na LFBoom account ne moze da update-uje podatke....

zatvori sve te grafike i otvori nove onda ce da radi