Autor Tema: Beastie: a Nanningbob trend and counter-trend auto-trader by Steve Hopwood  (Pročitano 16796 puta)

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Inace radi se o brokeru InstaForex. To je deo promotivne kampanje "pay for post".
Takodje imam problem sa njima jer su mi oduzeli bonus , jer im nije dobar sistem kako kazu .

Radi se o tome da uvek imaju izgovor da ti oduzmu bonus , tako da si uvek u zavisnom polozaju . 

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Inace radi se o brokeru InstaForex. To je deo promotivne kampanje "pay for post".
Takodje imam problem sa njima jer su mi oduzeli bonus , jer im nije dobar sistem kako kazu .

Radi se o tome da uvek imaju izgovor da ti oduzmu bonus , tako da si uvek u zavisnom polozaju .

Svaki broker ti može uzeti bonus bez objašnjenja ali profit koji si napravio tim bonusom ne može.

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
da insta je u pitanju, povukli su bonus ,a ostavili profit...support mi je rekao da je greska do njih ,ali bas da se to desi kada trzim profit malo mi je sumnjivo...videcu da li ce vratiti profit  8) ali sam zadovoljan kako se bestie pokazala , prezadovoljan !

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
bonus je vracen ,uz izvinjenje zbog bug-a u sistemu...inace promenio sam beastie , i samo sam ukljucio opciju Break even at gold line -true i BE 2 , i danas je iz 2 trejda uzvukao 86 pipsa profita !

Van mreže cujo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Znao sam da si ajkula ...i da moraju da vrate.. 8)

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
titulu ajkula zadrzavam kada zaokruzim racun na 5k :D

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
titulu ajkula zadrzavam kada zaokruzim racun na 5k :D

znachi sledece nedelje... ;)
kako bi bilo da postujesh set fajl? da li sada koristish poslednju verziju sa FF-a?

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
Da skinuo sam poslednju verziju , jer je stvarno poslednja , steve vise nece da je unapredjuje , to je sto je . Sto se tice set file , koristim sve default , sa iskljucenm TT , i zadnja modifikacija mi je Sve opcije za iskljucivanje trejda su  false  sem break even at gold line true !

Van mreže djura

• Pogledaj profil
ljudi skinuo sam taj program BEASTIE na 4 profila i neradi ni na jednom i sve sam postavio kako ste rekli.. dali neko moze da mi kaze kako radi kod vas a kod mene nece??????????????? hvala

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Ako ti je minimalna velicina lota 0.1 nece ti raditi, probaj da promenis lot na 0.1.

Van mreže djura

• Pogledaj profil
probao sam na sve moguce nacine i na 0.1 i na 3 skoro na sve nacine cak sam posle probao i na demo racunu ni tamo nece da funkionise..

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
probao sam na sve moguce nacine i na 0.1 i na 3 skoro na sve nacine cak sam posle probao i na demo racunu ni tamo nece da funkionise..

Koju poruku dobijaš u Experts tabu ili Log fajlu? Tamo se krije i odgovor najverovatnije...

Van mreže djura

• Pogledaj profil
2011.03.21 00:37:12   Beastie (1) USDCADm,M5: loaded successfully

2011.03.21 00:37:12   Beastie (1) USDJPYm,H1: loaded successfully
 sve su mi takvi odgovori u eksperti....   

jel moze neko da izbaci upustvo stelovanja? hvala

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Evo snimi ovo u experts folder i mora da radi

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
proveri da li si stiklirao allow live trading, a od sinoc je otvorio samo 2 pozicije , moguce je da nije nasao trigger za trade !