Autor Tema: Beastie: a Nanningbob trend and counter-trend auto-trader by Steve Hopwood  (Pročitano 16793 puta)

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
hvala nenade i nadam se da ce par ovih ljudi sto testira Beastie Ea , okaciti svoje rezultate pa da vidimo kako da unapredimo sistem!

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil

izuzetno teska nedelja za Ea , ali je recovery uspeo da zatvori par gubitasa sa velikim profitom .imam desetak otvorenih pozicija sa minusom , ali tako funkcionise ovaj EA. I napravio je lep profit i za cak ovu tesku nedelju !

Van mreže lime70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Pozdrav svima
Ja sam instalirao  Bestie medjutim vidim da mu je namesten lot 0,02 pri pokusaju da to promenim ne prihvata mi promenu a moj nalog ne prihvata taj lot dali je on fiksan ili postoji mogućnost promene ili bi to trebao uraditi u mt4 editor sto mi je malo nelogično.
Cao :-[

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
skini najnoviju verziju, ja mogu da menjam lot bez problema , nikada mi se tako nesto nije desilo!

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
skini najnoviju verziju, ja mogu da menjam lot bez problema , nikada mi se tako nesto nije desilo!

Na kojim parovima radiš ?

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
EURUSD, USDCHF, USDJPY, EURGBP, EURCHF, NZDUSD, AUDUSD, GBPUSD, GPBJPY, EURJPY, USDCAD, CHFJPY
u principu sa svim parovima sa spreadom do 4 i GJ sa 7

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
EURUSD, USDCHF, USDJPY, EURGBP, EURCHF, NZDUSD, AUDUSD, GBPUSD, GPBJPY, EURJPY, USDCAD, CHFJPY
u principu sa svim parovima sa spreadom do 4 i GJ sa 7

Okači novu verziju. Da li u njoj ima opcija magic number ?

Van mreže lime70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Hvala na pomoći u svakom slučaju ja sam ga promenio iz editora malo je čudno obično možes sve podatke da menjas i na reset ga vraćas na standarndno

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
@Lime70
malopre sam butao po Ea, i u svim verzijama mozes da promenis velicinu lota, okacio sam link sa prve strane na FF pa skini novu verziju...i da za sada drzi trend trading Off ! On radi ali malo je komplikovanije da se dodje do 80% dobitaka sa njim !
@superfx skini sa prve strane thread-a imam problema sa uploadom !
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=277328
i pratite sta se desava sa thredom na FF...
a za magic number- nema, i ne usudjem se da pitam Stiva(mada je pomenuo da je nesto petljao sa kodom u vezi toga) , ove nedelje je u Ban fazonu :D
« Poslednja izmena: 03.03.2011, 23:14:55 Panzer »

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
Stiv   je  legenda   ,  nije  ni  cudo  sto  ne zeli  da  odgovara  ...svi  mu  pisu  ;) 

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
hehe, najaci je kada citira postu koju dobija , ulepsa mi dan . nije lako biti okruzen super inteligentnim pocetnicima koji znaju sve  i puni su ideja za nove robote koji zaradjuju 100k za god provereno ;D 8) :D

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
jos jedna nedelja je gotova i beastie opet prasi ,iako je skok EURUSD otvorio nove pozicije koje su usle u minus jer je trend otisao daleko , ipak je to imalo za posledicu da su neke pozicije izasle sa debelim plusom , kao sto je EURCHF koji je bio u teskom gubitku , tako da je profit za ovu nedelju 492 pipsa ...nadam se da ce sledece nedelja povratiti par pozicija iz dubokog sna , jer je uspesno preziveo NFP report .
ovaj istem je idealan jer uz mala lot ulaganja izlazimo sa debelim plusom , pip+pip+pip na malo i dodje u primetan plus. A najlepse je sto kriminalci ne mogu da love SL , jer ga i nema , bar nije vidljiv!

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
ove nedelje sam poceo live sa beastiem , i malo sam isao drugacijim putem nisam trejdova parove gde sam znao da ce biti velikih ppromena u trendu , i rizikovao sam sa velikim lotom cak do 1-2 lota ....ali da se isplatilo jeste , od racuna 215 deposita (bonus)napravio sam 88 usd profita bez DD...i povukao 15...i kriminalci su odmah blokirali racun uz neki izgovor da je greska i da mi je racun na njihovom Antifreud razmatranju...niko ne voli  dobitnike ....
ove nedelje na mom drugom racunu napravio je je 430 pipsa uz minimalni DD ! i Izgleda da ce Steve da ga malo menja najzad !

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Interesuje me kod kog si brokera, ako nije problem da kažeš. Baš me zanima koji su te odmah uzeli da zub samo zato što si u profitu...

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
ove nedelje sam poceo live sa beastiem , i malo sam isao drugacijim putem nisam trejdova parove gde sam znao da ce biti velikih ppromena u trendu , i rizikovao sam sa velikim lotom cak do 1-2 lota ....ali da se isplatilo jeste , od racuna 215 deposita (bonus)napravio sam 88 usd profita bez DD...i povukao 15...i kriminalci su odmah blokirali racun uz neki izgovor da je greska i da mi je racun na njihovom Antifreud razmatranju...niko ne voli  dobitnike ....
ove nedelje na mom drugom racunu napravio je je 430 pipsa uz minimalni DD ! i Izgleda da ce Steve da ga malo menja najzad !

Promeni mi string i magic number da ne mogu da ga prepoznaju.