Autor Tema: Forex4You novosti  (Pročitano 79552 puta)

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex4You novosti
« Odgovor #15 poslato: 28.01.2011, 00:50:11 »
uf dobro je da te nisu terali da pises izjave , i to prosledili finasisjkoj inspekciji, mislim da su tobavezni to da rade za sume preko 10000 eur. Inace Moneybooker zvanicno dolazi u srbiju pa ce biti sve jednostavnije za naplatu !

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 28.01.2011, 10:56:50 »
Hvala na pomoći.

Probaj ovde da otvoriš račun i traži odmah izdavanje kartice.
www.loyalbank.com   

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 28.01.2011, 13:35:45 »
Hvala na pomoći.

Probaj ovde da otvoriš račun i traži odmah izdavanje kartice.
www.loyalbank.com

Hvala ti, djeluju mi ok, vec mi je jedan prijatelj nudio njihove usluge mislim da je bilo oko 390 EUR da dobijem dvije kartice, na jednoj dnevni limit 20 000 a na drugoj 1000 i kartice su tajne neostaje naše ime i podaci u toj banci na čijem bankomatu podignemo lovu vec valjda samo neki ID i brojevi tako da smo potpuno anonimni i on mi tvrdi da niko osim interpola ili neke medjunarodne istrage nemože dobiti podatke ko je vlasnik kartica. mislim da ću ih morati ubrzo uzeti.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 28.01.2011, 13:38:37 »
uf dobro je da te nisu terali da pises izjave , i to prosledili finasisjkoj inspekciji, mislim da su tobavezni to da rade za sume preko 10000 eur. Inace Moneybooker zvanicno dolazi u srbiju pa ce biti sve jednostavnije za naplatu !

Jednom sam imao problem, povukao sam na Intesa banku 690 USD i oni trazili dodatne Info od banke iz Latvije preko koje radi forex4you, kao ko mi šalje lovu i držali mi 9 dana lovu i na kraju je vrate tamo, ukupno mi skinuto 90 USD ja se zalio na forex4you ali sta ćeš oni kažu nije naša krivica. sada cu promjeniti malo banku pa cu da vidim.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 28.01.2011, 13:48:10 »

Hvala ti, djeluju mi ok, vec mi je jedan prijatelj nudio njihove usluge mislim da je bilo oko 390 EUR da dobijem dvije kartice, na jednoj dnevni limit 20 000 a na drugoj 1000 i kartice su tajne neostaje naše ime i podaci u toj banci na čijem bankomatu podignemo lovu vec valjda samo neki ID i brojevi tako da smo potpuno anonimni i on mi tvrdi da niko osim interpola ili neke medjunarodne istrage nemože dobiti podatke ko je vlasnik kartica. mislim da ću ih morati ubrzo uzeti.

A ja sam dobio debitnu besplatno i plus 50$ u akciji PayWeb i NordFX, kartica važi do 2014. Ovo jeste offshore banka registrovana na Kipru a sedište je u Budimpešti.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 28.01.2011, 15:33:52 »

A ja sam dobio debitnu besplatno i plus 50$ u akciji PayWeb i NordFX, kartica važi do 2014. Ovo jeste offshore banka registrovana na Kipru a sedište je u Budimpešti.

Na koga misliš kada si rekao ''Ovo jeste offshore banka registrovana na Kipru a sedište je u Budimpešti.''?
Ko je u stvari PayWeb, offshore banka ili neki payment procesor i da li mogu da povlačim lovu kod njih sa forex4you?Pa šta mi je onda bolje, ko je od njih sigurniji i povoljniji?
« Poslednja izmena: 28.01.2011, 15:36:50 jasam »

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 28.01.2011, 17:06:45 »
Prosto, otvori www.payweb.com nalog i preko njih ćeš otvoriti račun u Loyal banci i dobiti karticu, doduše ona se sada plaća, imali su akciju besplatne kartice pred Novu godinu.
Posle prebaci novac u Loyal banku i depozituj karticim i povlači novac katricom i troši novac karticom.
A možeš direktno da u Loyal banci otvoriš račun i naručiš karticu.

Payweb je ustvari e-banka od offshore Loyal banke iz Budimpešte.
« Poslednja izmena: 28.01.2011, 17:11:09 TheSage »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 28.01.2011, 22:40:08 »
U Ista tu pro credit banku su mi govorili da ne pricam o berzama i investiranjima,prave nas budalama e 5000 na kamatu kog njih su sigurne bezobrazni su ne samo oni ima ih kolko hocete znaju samo da dele plate penzije kredite i da racunaju kamate i maze sve ostalo je spansko selo za njih a o svesti i savesti ili karakreru da i ne pricamo za 30000din plate primili se za ozbiljno ko da je banka njihov kakva li je to elita.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 16.02.2011, 14:09:34 »
Ovo je sa drugog foruma, bilo je riječi o tome što je forex4you obustavio uplate sa banke, pa su menadžeri neke investitorske kuće koja radi preko forex4you kontaktirali i dobili odgovore od menadžmenta forex4you, veoma je zanimljivo pročitajte:

Evo na našem prevod a dole je i orginal na engleskom

Bankovni prijenos

Poštovani investitori,

Kao što znate u vezi forex4you više se ne mogu uplaćivati sredstva na trejderske račune putem bankovne uplate.
Svi novi transferi novca će biti poslani natrag od sada, ali možete nastaviti povlačiti svoja sredstva putem banaka pod istim uvjetima. Za uplaćivanje sredstava možete koristiti usluge kao što su VISA / Master Card, Liberty Reserve, Moneybookers, WebMoney i transfer od ID-ID.

Nakon što se ovo desilo naš menadžer je imao sastanak s odgovornim ljudima iz tvrtke forex4you.

Možete pročitati ovdje u citatima odgovore od strane forex4you:

* Mi smo podnijeli zahtjev za još nekoliko bankovnih računa u novim bankama pošto se naša prethodna banka osjeća nelagodno da služi pojedincima, forex je problematično polje za banke, jedan dan klijent napravi transfere novca, a zatim isti taj klijent izgubi novac u trejdu, i onda klijent poziva banku i kaže: " ja sam uplatio novac kod vas, gdje je to sada? dajte ga natrag ".
* Sa tvrtkama je drugačije - tamo su ugovori, s pečatom također, i s tvrtkama nema uplata od po 100 USD, u svakom slučaju to će biti riješeno uskoro.
* Već smo se prijavili za nove račune za pojedince kod nekoliko banaka.
* Naš račun u Rigi je sigurno još uvijek aktivan, ali to se koristi za tvrtke.
* Na kraju ćemo imati 2 ili 3 nove banke

Poštovani kao što možete pročitati oni će imati 2 ili 3 nove banke vrlo brzo.

Naše sljedeće pitanje je o regulaciji i licenci, ovdje su odgovori:

* Regulacija je u tijeku, već smo aplicirali - samo čekamo potvrdu.
* Mi ćemo imati dvije različite licence (2 zemalje)

Poštovani kao što možete pročitati oni će imati dvije različite licence od 2 zemalje.

Naš sljedeće pitanje je o njihovim planovima u forex4you, ovdje ćete naći odgovore,

* Mi ćemo imati 2 ili 3 nove banke preko koji će se vršiti uplate
* Mi ćemo imati dvije različite licence (2 zemalje)
* Mi ćemo imati PAMM i Lamm račune
* Za jedan mjesec imat ćemo novi ured u Rigi u Latviji dobili smo službeno odobrenje od vlade.
* Ured u Rigi postat će nam uskoro HQ, većina zaposlenika će biti tamo, kupili smo ured, nismo iznajmili.
* Za 2 mjeseca ćemo imati ured u Frankfurtu
* To će biti lakše za europske partnere da nam se obrate

Bank transfer

02/15/2011

Dear investors,

As you know regarding forex4you that individuals can’t add funds to their accounts using bank transfer service any more.
All new money transfers to the old bank data will be sent back from now, but all individuals can continue to withdraw their funds through bank on the same terms. To fund your accounts you can use services like VISA/MASTER Card, Liberty Reserve, Moneybookers, WebMoney and transfer from ID to ID.

Afther this started our manager had conservation with responsible people from the company forex4you.

You can read here in quotations their answers:

We have applied for several more bank accounts since our previous bank feels uncomfortable serving individuals, forex is a problematic field for banks, one day client transfers money, then client loses money in trading, let’s say then client calls the bank and says: “I transfered money to you, where is it? give it back”.
With companies – there are contracts, with stamps also, and with companies there are no transfers of 100 USD , anyway this will be solved shortly.
We have already applied for new accounts for individuals.
Our Riga account is surely still active but it’s being used for corporates only.
Finaly we will have 2 or 3 new bank accounts
Dear as you can read they will have 2 or 3 new bank accounts very soon.

Our next question was about regulation and licence, here are answers:

Regulation is pending, we have already applied – just waiting for the confirmation.
We will have 2 different licenses (2 countries)
Dear as you can read they will have 2 different licenses from 2 countries.

Our next question was about their plans in company, here are answers,

We will have 2 or 3 new bank accounts
We will have 2 different licenses (2 countries)
We will have PAMM and LAMM accounts
In 1 month we will have a new office in Riga, Latvia we got official approval from the government.
Riga office will become our HQ soon, most employees will be there we bought an office, it’s not on rent.
In 2 months we will have  an office in Frankfurt
It will be easier for European partners to meet us

Van mreže lime70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 31.03.2011, 16:20:54 »
Jesili probao da otvorš paypal  račun i da dobiješ njihovu kreditnu karticu

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Forex4You slavi 4. rođendan
« Odgovor #25 poslato: 16.05.2011, 00:31:07 »
Forex4You je rešio da povodom svog 4. rođendana počasti SVE njihove klijente sa +4.44% bonusa na svaku njihovu pozitivno zatvorenu trgovinu.
I to će sve da traje naredne 4 nedelje!

Više ćete da saznate na ovom linku http://www.forex4you.com/4years/

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex4You slavi 4. rođendan
« Odgovor #26 poslato: 16.05.2011, 22:41:33 »
Forex4You je rešio da povodom svog 4. rođendana počasti SVE njihove klijente sa +4.44% bonusa na svaku njihovu pozitivno zatvorenu trgovinu.

Izrastaju u pravog brokera, sada imaju ponovo opciju uplate preko banke i to čak dve banke, napravili su i novi sajt. Iskreno prezadovoljan sam sa njima.Samo da vam kažem da sam koristio Moneybookers zadnje vrijeme za povlačenje love,  ali se baš isplati, oni uzmu 1.80 eur i moja banka 5 eur a ovako mi uzimali po 40 do 50 eura ako idem preko banke direktno.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex4You slavi 4. rođendan
« Odgovor #27 poslato: 16.05.2011, 22:49:46 »

Izrastaju u pravog brokera, sada imaju ponovo opciju uplate preko banke i to čak dve banke, napravili su i novi sajt. Iskreno prezadovoljan sam sa njima.Samo da vam kažem da sam koristio Moneybookers zadnje vrijeme za povlačenje love,  ali se baš isplati, oni uzmu 1.80 eur i moja banka 5 eur a ovako mi uzimali po 40 do 50 eura ako idem preko banke direktno.

Odlični su ,pouzdani i brzi ! Svaka čast i sve pohvale !

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 21.05.2011, 23:30:49 »
Trejderi, teba mi pomoć! Odlučio sam da probam malo MetaTrader 4 MultiTerminal, da li ga neko koristi od vas i kakva su iskustva, bilo kakav savjet dobro došao. Malo me zbunjuje ovo njihovo objašnjenje da recimo kontra pozicija gasi prethodnu ako sam sell eurusd to znači da ako uđem buy odma gasim onaj sell ili to nije tačno?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #29 poslato: 22.05.2011, 21:25:19 »
Trejderi, teba mi pomoć! Odlučio sam da probam malo MetaTrader 4 MultiTerminal, da li ga neko koristi od vas i kakva su iskustva, bilo kakav savjet dobro došao. Malo me zbunjuje ovo njihovo objašnjenje da recimo kontra pozicija gasi prethodnu ako sam sell eurusd to znači da ako uđem buy odma gasim onaj sell ili to nije tačno?

Multiterminal služi za rukovođenje više računa sa jednog mesta. Najviše ga koriste account manageri jer ta aplikacija sama po sebi ima mogućnost raspoređivanja veličine lota sa kojom ulazi u trgovinu na svim ostalim računima po pravilima koje trejder odredi (npr. po procentu lota, po balansu/equity-u).

Nisamsiguran gde si pročitao to za SELL/BUY varijantu, ali verovatno je to kod nekog američkog brokera gde je hedge-ovanje zabranjeno.