Autor Tema: Forex4You novosti  (Pročitano 79533 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Forex4You novosti
« poslato: 22.01.2011, 10:06:18 »
Jedan od brokera kojeg takođe koristimo www.forex4you.com od 20.01. je pokrenuo nove vidove računa i nove pogodnosti:
1. na f4y pro vrsti računa (no dealing desk vrsta sa varijabilnim spread-om) je smanjen početni lot na 0.01
2. vrednosti rollovera su smanjeni duplo tako da ako prenosite pozicije iz dana u dan manje će vam biti oduzimano na swap
3. povećali su limit za rebate program.
A verovatno najbitnija novost će krenuti od sledeće nedlje, a to je mogućnost da svi otvore swap-free vrstu računa bez ikakve nadoknade.

Vest možete da pročitate na http://www.forex4you.com/about/news/2011/1/20/97.html

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
Odg: Forex4You novosti
« Odgovor #1 poslato: 22.01.2011, 14:27:24 »

A verovatno najbitnija novost će krenuti od sledeće nedlje, a to je mogućnost da svi otvore swap-free vrstu računa bez ikakve nadoknade.

Dobro  za  hedging  ;)   Mada  ,nisam  gledao  njihove  uslove  trgovanja .

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #2 poslato: 22.01.2011, 14:55:56 »

Dobro  za  hedging  ;)   Mada  ,nisam  gledao  njihove  uslove  trgovanja .

http://www.forex4you.com/clients/conditions/

Sasvim OK, jako dobra varijanta je što novac može da se prebacuje vrlo lako i brzo sa jednog računa na drugi, bez obzira koju vrstu istog imaš.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 22.01.2011, 19:32:17 »
Imam račun kod njih od Marta prošle godine znači sada će godina, sve pohvale za support stalno su online isto takođe za polačenje love, ja povlačim svakih desetak dana i najčešće za 24 do 48 sati mi stiže na banku, naplate mi 40 Eura jedino to mi je mnogo ali sada sam se udružio sa jednim frendom pa prebacimo sa ID na ID pa  povlačimo zajedno pa nas dođe po 20 Eura.....ali nekako me strah zato što nisu regulisani, bukvalno su divlji ja sam ih pitao par puta a oni samo odgovore radimo na tome bićete obavješteni....recimo već mjesec dana ne primaju uplate sa banke i valjda neće tamo do kraja februara a pitanje i tada e to mi odma stvara sumnju pa kakav je to broker kada ga nece nijedna banka (mislim na uplate klijenata) oni kažu da je problem do banke...
Bio bih vam zahvalan ako neko od vas ima neke dodatne info i mišljenje o njiima zato što radim sa mnogo love a nebi da me blokiraju.
Hvala unaprijed

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 22.01.2011, 21:55:56 »
Imam račun kod njih od Marta prošle godine znači sada će godina, sve pohvale za support stalno su online isto takođe za polačenje love, ja povlačim svakih desetak dana i najčešće za 24 do 48 sati mi stiže na banku, naplate mi 40 Eura jedino to mi je mnogo ali sada sam se udružio sa jednim frendom pa prebacimo sa ID na ID pa  povlačimo zajedno pa nas dođe po 20 Eura.....ali nekako me strah zato što nisu regulisani, bukvalno su divlji ja sam ih pitao par puta a oni samo odgovore radimo na tome bićete obavješteni....recimo već mjesec dana ne primaju uplate sa banke i valjda neće tamo do kraja februara a pitanje i tada e to mi odma stvara sumnju pa kakav je to broker kada ga nece nijedna banka (mislim na uplate klijenata) oni kažu da je problem do banke...
Bio bih vam zahvalan ako neko od vas ima neke dodatne info i mišljenje o njiima zato što radim sa mnogo love a nebi da me blokiraju.
Hvala unaprijed
Kada bi ti sada trazijo da povuces lovu dali bi ti isto isplatili,ili jednostavnije pitanje kada su ti saopstili da ne primaju uplate iz banke dali su ti posle toga isplacivali lovu na bankovni racun.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 23.01.2011, 02:12:45 »
Hvala unaprijed
Kada bi ti sada trazijo da povuces lovu dali bi ti isto isplatili,ili jednostavnije pitanje kada su ti saopstili da ne primaju uplate iz banke dali su ti posle toga isplacivali lovu na bankovni racun.

Da povlačio sam već i nije bilo problema, sada sam u Petak naveče pred zatvaranje povukao malo više od 2000 EUR pa ću Vas obavjestiti kako je proteklo, ja sam ih već pitao na online support  za povlačenje na banku pošto neidu uplate oni su mi rekli da mogu povlačiti samo oni koji su to i prije činili a oni koji nisu da nemogu za sada jedino da koriste LR ili Moneybookers....

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 23.01.2011, 09:51:40 »
Neznam sta pise konkretno u ugovoru kod tog brokera,ali mi je poznato da vecina broker dozvoljava trgovinu za sebe i svoj racun,u kabinetu se moze imati vise racuna i prebacivati sa racuna na racun,ali vecina ne dozvoljava prebacivanje na tudje ime ili id vi ste prebacivali na tudji id dali je to kod njih dozvoljeno po ugovoru neznam.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #7 poslato: 23.01.2011, 09:58:19 »
Neznam sta pise konkretno u ugovoru kod tog brokera,ali mi je poznato da vecina broker dozvoljava trgovinu za sebe i svoj racun,u kabinetu se moze imati vise racuna i prebacivati sa racuna na racun,ali vecina ne dozvoljava prebacivanje na tudje ime ili id vi ste prebacivali na tudji id dali je to kod njih dozvoljeno po ugovoru neznam.

Jeste.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 23.01.2011, 10:08:17 »
Ovo pisem zbog toga da sada nebi ostali trejderi skapirali da je dozvoljeno prebacivanje love sa jednog imena ili id na drugo ime ili id dozvoljeno,vec da procitaju ugovore ili pre nego sto to urade pitaju brokera li podrsku.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #9 poslato: 23.01.2011, 10:25:18 »
Ovo pisem zbog toga da sada nebi ostali trejderi skapirali da je dozvoljeno prebacivanje love sa jednog imena ili id na drugo ime ili id dozvoljeno,vec da procitaju ugovore ili pre nego sto to urade pitaju brokera li podrsku.
Ovaj broker je karakterističan po tome što depoziti mogu da se prebacuje sa jednog ID na drugi ID ukoliko se verifikuju računi, tj ukoliko ih naravno potkrepite zahtevanim dokumentima, što predstavlja zaštitu od fantom računa.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 23.01.2011, 10:51:40 »
Ovaj broker je karakterističan po tome što depoziti mogu da se prebacuje sa jednog ID na drugi ID ukoliko se verifikuju računi, tj ukoliko ih naravno potkrepite zahtevanim dokumentima, što predstavlja zaštitu od fantom računa.

Potpisujem samo tvoj komentar, baš tako a to sada imamo i kod BROCO Company     http://www.brocompany.com/
Sve je to ok ali jedino me malo brine ta regulativa, što ako oni odjednom nestanu samo nestane stranica i naša lova??????

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 23.01.2011, 20:03:04 »
Sve je to ok ali jedino me malo brine ta regulativa, što ako oni odjednom nestanu samo nestane stranica i naša lova??????
Sa moje strane mogu za njih da kažem da su profi po svakom kriterijumu.
Tri godine tamo imam račun i sve ide besprekorno !

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 23.01.2011, 22:57:21 »
Sto se tice toga da nestanu sa lovom moze svaki od njih to da uradi. ja licno ne bih stavio vise od 3000 do 5000$ i sa time se moze lepo zaradjivati na desetine hiljada ne bih nikad ,zaradjeno bih drzao i dalje ali ulozio ne

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 26.01.2011, 18:33:46 »
Hvala unaprijed

Da povlačio sam već i nije bilo problema, sada sam u Petak naveče pred zatvaranje povukao malo više od 2000 EUR pa ću Vas obavjestiti kako je proteklo, ja sam ih već pitao na online support  za povlačenje na banku pošto neidu uplate oni su mi rekli da mogu povlačiti samo oni koji su to i prije činili a oni koji nisu da nemogu za sada jedino da koriste LR ili Moneybookers....

Kao što sam i pisao lovu sam povukao u Petak predveče i bilo je na čekanju do juče znači u ponedeljak ništa stajalo je samo awaiting manager confirmation e onda su juče u 9:29h poslali na banku i ja sam je dobio danas za nekih 24 sata ali da nebi sve islo glatko pobrinuli su se u banci i nisu mi dali lovu rekli su neznamo mi tko vama salje e kada sam ja napravio lom i trazio šeficu i njoj objasnio da sam ja prošle godine uplatio 5000 eura i donio im fakturu ona je onda otisla i nasla to sve ali opet neda love ja joj kažem vrati pare nazad nemas pravo da ih drzis tužiću vas (u pitanju je procreditBank) ona je onda tražila nekakav ugovor a ja ima kažem da sam samo potpisao Client Agreement i brokeru poslao a  ona kaže donesi mi to, ja onda trk u internet caffe da odštampam Client Agreement i donesem joj a ona će pa to nije ista firma jel našla na fakturi da piše E-Global kada sam ja uplaćivao a sada forex4you na Client Agreementu ja joj kažem pa promjenili su ime i još se malo izderem na njih zaprjetim tužbom i advokatom ili da mi daju lovu ili da vraćaju nazad na forex4you pa ću ja raditi sa drugom bankom eee.... ona onda kao hajde daću vam, mamu joj kao da je to njeno pa hajde daću vam, eto dragi moji više stresa na povlačenju nego na trejdanju, ako imate neki dobar savjet kako da povlačim ili znate nekoga tko će mi izdati Creditnu karticu neka offshore banka pomozite.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 27.01.2011, 00:45:43 »
Hvala na pomoći.