Autor Tema: Forex4You novosti  (Pročitano 79489 puta)

Van mreže sonym

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Forex4You novosti
« Odgovor #105 poslato: 18.11.2011, 17:17:12 »
Isplati li se uopste otvarati cent racun sa nekih 10 - 20 eura na f4y ? Danas sam planirao otici do banke prebaciti na mooneyboker pa preko njega na f4y ali nisam stigao.

P.S. Trgujem na demo oko godinu dana, pa bi mi ovo bio prvi live. Ako cent live prodje kako treba, otvorio bih live sa nekim vecim sredstvima, tamo u januaru
Candles Exhaust Themselves to Give Light to Man

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #106 poslato: 18.11.2011, 17:36:17 »
Isplati li se uopste otvarati cent racun sa nekih 10 - 20 eura na f4y ? Danas sam planirao otici do banke prebaciti na mooneyboker pa preko njega na f4y ali nisam stigao.

Naravno da se isplati, za vežbu. Već mnogo puta je rečeno da demo nije isto što i live. Ako otvoriš sa 10€ ti ćeš trgovati sa 1.000 €centi. Zamisli da je to u stvari 1.000€ i odmah ćeš saznati nešto o svojoj psihi... A ljudska psiha je ona koja je presudna u trgovini na forexu.

Van mreže sonym

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: 18.11.2011, 17:43:01 »

.... i odmah ćeš saznati nešto o svojoj psihi...
Upravo  mi je ovo i najbitnije od svega. Hvala na savjetu ;)

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: 18.11.2011, 17:46:04 »

P.S. Trgujem na demo oko godinu dana, pa bi mi ovo bio prvi live. Ako cent live prodje kako treba, otvorio bih live sa nekim vecim sredstvima, tamo u januaru

Ma pici na live sta cekas. Predugo si na demo...moraces jos toliko na live da bi stekao rutinu , i da ne bi blenuo 24 h u chart .

PS samo radikalno pazi MM ... lepo kazu live racun u pocetku samo gledaj da ne sprzis .

Van mreže sonym

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: 18.11.2011, 17:51:56 »

Ma pici na live sta cekas. Predugo si na demo...moraces jos toliko na live da bi stekao rutinu , i da ne bi blenuo 24 h u chart .

PS samo radikalno pazi MM ... lepo kazu live racun u pocetku samo gledaj da ne sprzis .
Ipak cu probati ovaj cent, mjesec dva nista me ne kosta a mnogo se moze nauciti jer je ipak live.

Citat
lepo kazu live racun u pocetku samo gledaj da ne sprzis

Mislim da bi definitivno sprzio prvi live, vjerovatno cu i ovaj cent :D

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #110 poslato: 18.11.2011, 18:16:55 »
Mislim da bi definitivno sprzio prvi live, vjerovatno cu i ovaj cent :D

Zato je i cent! ;)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #111 poslato: 21.11.2011, 17:57:51 »
Oni koji već imaju otvoren account kod F4Y već znaju za njihovu novu akciju, a oni koji još nemaju, evo prilike da se upoznaju sa istom.

Od danas, pa u narednih mesec dana, do 20. decembra, će da traje Božićna akcija kod brokera Forex4You.
Svaki dan će biti nagrađen neko ko zatvori bar 1 pozitivan trejd na svom live računu.

Za Classic i Pro račune dnevna nagrada će da bude 500$, a za Cent račune 250$. Novac bezuslovno odmah leže na vaš račun kao Christmas Bonus.
Nagrađeni će da budu objavljeni svaki dan za prethodni.

Dakle, vaš posao je samo da trejdate, kao i obično, i da imate bar jednu poziciju zatvorenu u plusu. Što više pozitivnih pozicija na dan, to je veća vaša šansa da budete izvučeni među dobitnicima.

Link za otvaranje računa Forex4you.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: 21.11.2011, 19:12:07 »
Pajo, Pajo, imam strašnu ideju..  ;D
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #113 poslato: 22.11.2011, 01:47:06 »
Pajo, Pajo, imam strašnu ideju..  ;D

;D Đavolčiću.....

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #114 poslato: 27.11.2011, 15:12:58 »
Oni koji već imaju otvoren account kod F4Y već znaju za njihovu novu akciju, a oni koji još nemaju, evo prilike da se upoznaju sa istom.

Od danas, pa u narednih mesec dana, do 20. decembra, će da traje Božićna akcija kod brokera Forex4You.
Svaki dan će biti nagrađen neko ko zatvori bar 1 pozitivan trejd na svom live računu.

Za Classic i Pro račune dnevna nagrada će da bude 500$, a za Cent račune 250$. Novac bezuslovno odmah leže na vaš račun kao Christmas Bonus.
Nagrađeni će da budu objavljeni svaki dan za prethodni.

Dakle, vaš posao je samo da trejdate, kao i obično, i da imate bar jednu poziciju zatvorenu u plusu. Što više pozitivnih pozicija na dan, to je veća vaša šansa da budete izvučeni među dobitnicima.

Evo ovonedeljnih dobitnika nimalo malih nagrada:

Date            Account    Type    Amount
24.11.2011 2568885 Pro         500$
24.11.2011 2505893 Cent       250$
23.11.2011 2542302 Classic    500$
23.11.2011 2538305 Cent       250$
22.11.2011 2567366 Pro         500$
22.11.2011 2516738 Cent       250$
21.11.2011 2541548 Pro         500$
21.11.2011 1714259 Cent       250$

Dobitnici od petka će da budu objavljeni u ponedeljak.
Dakle vaš zadatak je jednio da imate račun kod Forex4You i zatvorite u toku dana bar jednu pozitivnu poziciju i već ste u šansi da dobijete jednu od ovih novčanih nagrada na vaš račun.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #115 poslato: 15.12.2011, 20:26:11 »
Još 5 dana je ostalo do kraja Božićne akcije Forex4you, a danas su predstavili još jednu novost - PRO STP vrstu računa, raj za skalpere.

Glavne prednosti ove vrste računa su:

* Straight through processing – svi nalozi idu direkno do banke
    * Izvršavanje naloga brzinom i do 0,4 sekunde
    * Varijabilni spreadovi od 0,2 pipa
    * Svi roboti su dozvoljeni
    * Svi skalperi su dobrodošli
    * Nema limit i stop levela
    * Nema requote-a

Bonus – besplatan VPS (Virtual Private Server) na 3 meseca ukoliko dostignete ukupno 100 lotova trejdanjem do kraja januara!

Više detalja oko novih vrsta računa možete da saznate na ovom linku.

Da biste mogli da vidite PRO STP vrstu računa u MT4 platformi morate da dowloadujete poslednju verziju ovde.

Šta se dešava sa postojećim PRO računima?
    * Postojeći PRO računi će da budu preimenovani u Classic NDD od danas
    * Svi postojeći klijenti PRO računa će da postanu Classic NDD korisnici od danas (Server: EGlobal – Classic 3)
    * Možete da ostanete na Classic NDD i trgujete kao i ranije ili da se prebacite na napredni PRO STP račun i možda osigurate bonus u vidu besplatnog VPS-a za 3 meseca.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Forex4You PAMM
« Odgovor #116 poslato: 18.12.2011, 20:16:46 »
Od 16. decembra je lansiran BETA program PAMM servisa kod brokera Forex4you.
Ako neko nije upoznat sa tim šta PAMM znači, evo kratkog objašnjenja: PAMM je skraćenica od Percentage Allocation Money Management i označava mogućnost menadžiranja računa, tj. investiranja u menadžere.

Dakle, ukoliko ste iskusan trejder možete dodatno da zaradite time što ćete svojim dobrim rezultatima da privučete investitore i da dobijate procenat od njihove zarade ako se odluče da vas izaberu za menadžera njihovog računa.

S druge strane, ukoliko se tek početnik, a  želite da učestvujete na forex tržištu, možete da izaberete sebi menadžera, investirate u njegov metod trgovanja (na osnovu njegovih pređašnjih trgovanja) i ne radeći ništa gledate kako kako vam raste račun u istoj meri koliko i njemu. Za uzvrat mu dajete određeni procenat od vaše ukupne zarade.

Zarada se po(d)vlači na nedeljnom ili mesečnom nivou.

E sad, ovo je sve još jako sveže, i trenutno je sve u BETA fazi, ali nije zgoreg da što pre otvorite račun kod ovog brokera i verifikujete ga, jer tek potom možete da otvorite i PAMM ili investitorski račun, na koje ćete da preusmeravate depozit sa vašeg prvog računa.

Postoji tu još jako puno stvari o kojima ćemo detaljnije da pričamo vremenom.

Ukoliko ste znatiželjni i spremni na sledeći korak, ostale detalje možete da saznate u Trader Room-u ukoliko se registrujete na njihovom sajtu.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #117 poslato: 12.01.2012, 20:49:19 »
Neki od podataka sa godišnji izveštaja brokera Forex4you za 2011. godinu:

* order sa najvećim profitom: 173,259.00 USD
    * ukupno isplaćeno: 7,392,335.25 USD
    * procenat profitabilnih računa: 21.34%
    * ukupni lot zatvorenih ordera: 941,146.02 u lotovima ili 188,232.4 milijardi u baznim valutama
    * broj aktivnih računa (svaki račun sadrži bar jednu zatvorenu trgovinu): 93,979.

Sve mi se čini da više nema samo 5% uspešnih ;)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: 13.01.2012, 19:04:52 »
Neki od podataka sa godišnji izveštaja brokera Forex4you za 2011. godinu:

* order sa najvećim profitom: 173,259.00 USD
    * ukupno isplaćeno: 7,392,335.25 USD
    * procenat profitabilnih računa: 21.34%
    * ukupni lot zatvorenih ordera: 941,146.02 u lotovima ili 188,232.4 milijardi u baznim valutama
    * broj aktivnih računa (svaki račun sadrži bar jednu zatvorenu trgovinu): 93,979.

Sve mi se čini da više nema samo 5% uspešnih ;)

Ovo je procenat profitabilnih računa  a nije procenat profitabilnih trejdera, većina profitabilnih trejdera ima tamo veći broj računa, ja prvi imam 8 računa na kojima radi EA i svi su profitabilni, naravno da su u minusu bili bi približno svi, moj poznanik ima 25 računa na kojima rade EA svi su sa normalnim balancom ne nešto mnogo ali su profitabilni i zarađuje oko 4% na mjesec, sada vjerujem da mnogi ovde na forumu imaju isto tako  po nekoliko racuna, znači nije u pitanju da je porastao broj trejdera nego ljudi imaju po više računa. Znači nas dvojica imamo 23 računa i barem desetak ljudi koje poznajem imaju tamo po dva, tri računa tako da možeš slobodno onu cifru od 21.34% da smanjiš za 5 puta.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #119 poslato: 13.01.2012, 19:30:51 »
Ovo je procenat profitabilnih računa  a nije procenat profitabilnih trejdera...

Tako je, ali i dalje tvrdim da nije samo 5% uspešnih !!!