Jasame na koji nacin uplacujes i povlacis pare kod njih kada tako dobro funkcionise i koliki su troskovi
Baš mi je glup nick, kada neko hoće da me pita nešto smiješno zvuči.
Danas su opet poslali, znači samo petkom povlačiti na banku i oni šalju ponedeljkom.
gokifx, nisam uplaćivao već godinu sigurno ali sam inače preko banke uplatio i uvijek tako povlačio, radim sa dvije banke i jedna transakcija me košta oko 40 eura ako povlačim negdje do 3000 eur a preko je skuplje recimo za desetak eur na svakih hiljadu. Povlačim u eurima zato što su me u banci tako savjetovali, jednom sam povukao u usd i banka vratila nazad pare i to nakon 7 dana provjere odakle dolaze, onda mi se onaj službenik na šalteru povjerio i rekao nemoj nikada u usd da povlačiš jel te transakcije prolaze kroz milion rigoroznih konrola, znači samo u eurima.Moj poznanik povlači na banku i na Moneybookers, mnogo je jeftinije na Moneybookers ali traje par dana duže, mislim da ću i ja početi preko njih, mada sam otvorio račun i radio neke male transakcije brzo sam odustao, valjda mi se činilo sporo.