Autor Tema: Forex4You novosti  (Pročitano 79498 puta)

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex4You novosti
« Odgovor #90 poslato: 13.11.2011, 14:39:08 »
Hvala ti na utesnom odgovoru, ali sam ja to sve poslao neposredno posle transakcije i nista. i onda kada sam ih kontaktirao nije im bilo jasno sta se desilo,"kao nesto je krenulo po zlu",
Moguce da su zagubili dokumente? Da ih ja nisam kontaktirao verovatno mi se nikada ne bi javili da  nesto nije u redu, to mi se ne svidja. >:(
Inace dvoumio sam se izmedju Admirala I Fore4you, NJih sam izabrao sbog cent Racuna i bonusa a sto se bonusa tice pitanje je jer treba da se trguje odredjen broj lotova u ogranicenom vremensom periodu, tako  da sam se mozda i zeznuo ako ovo zlo potraje  :(

Nekoliko nas ovde ima racune kod f4y,imam i ja , do sada je sve bilo besprekorno , mislim da nema razloga za neku brigu. Salji mail na support , cekaj live support da krene sa radom, resice se to .

Van mreže felix

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: 13.11.2011, 14:55:48 »
Prvu platformu koju sam skinuo bila je kod njih.
Imam ja poverenja u njih ali nisam ocekivao da ce ova procedura toliko trajati, U svakom slucaju hvala.
javicu u narednih par dana sta se desilo.
pozz

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: 14.11.2011, 09:45:35 »
Imam ja poverenja u njih ali nisam ocekivao da ce ova procedura toliko trajati, U svakom slucaju hvala.
pozz

Obavezno javi. Svaki broker iz naše tabele brokera se smatra sigurnim. Ako ti ne legnu pare do srede, mi ćemo ih kontaktirati.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: 14.11.2011, 12:24:44 »
Ma biće sve okay, siguran sam jel znam mnogo ljudi koji rade preko njih a i ja sam radim već i neznam koliko nikada problema sa lovom, povlačim od prilike svake sedmice i uredno mi liježe sve, kada oni pošalju ja dobijem na banku naj dalje za 24h. Jednom je uplata prošle godine iz Procredit banke legla isti dan, jednostavno da nepovjeruješ.
zato mislim da je to slučajno došlo do komplikacije, koju će oni otkloniti.
Još nešto što će možda nekome od Vas pomoći, ja sam prije dva mjeseca skontao da kada povučem lovu petkom oni je pošalju ponedeljkom a meni legne utorkom, tako da treba petkom povlačiti i znaš da ide ponedeljkom, e sada sam se zeznuo i zaboravim povući u prošli petak tokom dana pa sam naveče poslije 23h i baš ću da vidim da li će je danas poslati.  ;D

pozz

Obavezno javi. Svaki broker iz naše tabele brokera se smatra sigurnim. Ako ti ne legnu pare do srede, mi ćemo ih kontaktirati.

Van mreže gokifx

• Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: 14.11.2011, 15:47:01 »
Jasame na koji nacin uplacujes i povlacis pare kod njih kada tako dobro funkcionise i koliki su troskovi

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: 14.11.2011, 16:49:53 »
Jasame na koji nacin uplacujes i povlacis pare kod njih kada tako dobro funkcionise i koliki su troskovi

;D Baš mi je glup nick, kada neko hoće da me pita nešto smiješno zvuči.
Danas su opet poslali, znači samo petkom povlačiti na banku i oni šalju ponedeljkom.
 gokifx, nisam uplaćivao već godinu sigurno ali sam inače preko banke uplatio i uvijek tako povlačio, radim sa dvije banke i jedna transakcija me košta oko 40 eura ako povlačim negdje do 3000 eur a preko je skuplje recimo za desetak eur na svakih hiljadu. Povlačim u eurima zato što su me u banci tako savjetovali, jednom sam povukao u usd i banka vratila nazad pare i to nakon 7 dana provjere odakle dolaze, onda mi se onaj službenik na šalteru povjerio i rekao nemoj nikada u usd da povlačiš jel te transakcije prolaze kroz milion rigoroznih konrola, znači samo u eurima.Moj poznanik povlači na banku i na Moneybookers, mnogo je jeftinije na Moneybookers ali traje par dana duže, mislim da ću i ja početi preko njih, mada sam otvorio račun i radio neke male transakcije brzo sam odustao, valjda mi se činilo sporo.

Van mreže felix

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: 15.11.2011, 12:09:36 »
Juce mi je stigao mail da su mi dokumenta obradjena i da ce pare biti na racunu u narednih 24h, tako je i bilo.
Krecem u akcuju!! :)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: 15.11.2011, 15:31:55 »
Juce mi je stigao mail da su mi dokumenta obradjena i da ce pare biti na racunu u narednih 24h, tako je i bilo.

Extra, srećno.  :D

Van mreže bekan

• Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: 15.11.2011, 16:55:47 »
pozdrav svima

to skidanje od 40eura pri povlačenju vazi i za cent račune?dali to postoj i kod kod drugih brokera ili ne, upravo gledam kod koga da uplatim, kod forex4u uzimaju 10$ po lotu na NDD racunima? mada mozda to sve i nije toliko bitno kad se skupa neka svota novca

Van mreže bekan

• Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: 15.11.2011, 16:58:17 »
sad me zvali iz 4XP, kazu da daju 100% bonusa ali ja nisam planirao da uplatim prvi put 1000 eura, dobra ponuda

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #100 poslato: 15.11.2011, 17:12:43 »
Moj savet bezi od tih sto daju velike bonuse prijateljski savet sve preko 30% je preveliki bonus i sigurno je potrebno da se ispuni odredjeni broj lotova (veliki) za pocetnika to nije.

Moja preporuka je Admiral Markets a oni uskoro za koji dan ce imati mogucnost da se uplacuje i podize preko Moneybookersa sto ti je po meni najbezbolnije resenje i najeftinije bez da placas velike provizije bankama citaj "lesinarima" :D

Da ne bude da je reklama bilo koji broker iz tabela sa sajta je odlican ali kod Admirala imas podrsku na svom jeziku i regulisani su u okviru EU

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: 15.11.2011, 17:55:29 »
pozdrav svima

to skidanje od 40eura pri povlačenju vazi i za cent račune?dali to postoj i kod kod drugih brokera ili ne, upravo gledam kod koga da uplatim, kod forex4u uzimaju 10$ po lotu na NDD racunima? mada mozda to sve i nije toliko bitno kad se skupa neka svota novca

Nije bitno da li je Cent ili Clasic račun, banke ti uzmu oko 40 EUR, evo danas sam se cuo sa onim poznanikom sto koristi Moneybookers,kaze da nije koristio zadnja 2 mjeseca ali da je to najbolja opcija, valjda ti oni uzmu oko 1.60eur i u tvojoj banci ti naplate oko 5.40 eur to je nekih 7 eura, znači da je tesko naci jeftinije. Kao što reče kod forex4u uzimaju 10$ po lotu na NDD racunima ali ti se isplati vjeruj mi nemaš Requote nikako dok na ostalim računima može da ti prokliže po nekoliko pipova dok te par puta odbiju pa vidi ako ti prokliže 3 pipa * 10$ to ti je već 30$ a na NDD odma platiš tih 10$ i miran si. Moj ti je savjet Dukascopy ako nećeš raditi sa EA, onda su oni pravo rješenje za ručno trejdanje, sada primaju i uplate od 100$ a ECN broker, naloge izvršavaju u djeliću sekunde a opet ako imaš EA moraš na forex4you.

Van mreže bekan

• Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: 15.11.2011, 19:02:52 »
lepo, pogledacu, hvala na odgovorima, odlichne informacije

Van mreže felix

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: 16.11.2011, 00:30:58 »

Extra, srećno.  :D

Hvala lepo

Van mreže gokifx

• Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: 16.11.2011, 09:51:48 »
Slazem se sa Jasamom , pored toga i Dukascopy ima podrsku na srpskom,gospodja Aprila Cotic