Ovo je sa drugog foruma, bilo je riječi o tome što je forex4you obustavio uplate sa banke, pa su menadžeri neke investitorske kuće koja radi preko forex4you kontaktirali i dobili odgovore od menadžmenta forex4you, veoma je zanimljivo pročitajte:
Evo na našem prevod a dole je i orginal na engleskom
Bankovni prijenos
Poštovani investitori,
Kao što znate u vezi forex4you više se ne mogu uplaćivati sredstva na trejderske račune putem bankovne uplate.
Svi novi transferi novca će biti poslani natrag od sada, ali možete nastaviti povlačiti svoja sredstva putem banaka pod istim uvjetima. Za uplaćivanje sredstava možete koristiti usluge kao što su VISA / Master Card, Liberty Reserve, Moneybookers, WebMoney i transfer od ID-ID.
Nakon što se ovo desilo naš menadžer je imao sastanak s odgovornim ljudima iz tvrtke forex4you.
Možete pročitati ovdje u citatima odgovore od strane forex4you:
* Mi smo podnijeli zahtjev za još nekoliko bankovnih računa u novim bankama pošto se naša prethodna banka osjeća nelagodno da služi pojedincima, forex je problematično polje za banke, jedan dan klijent napravi transfere novca, a zatim isti taj klijent izgubi novac u trejdu, i onda klijent poziva banku i kaže: " ja sam uplatio novac kod vas, gdje je to sada? dajte ga natrag ".
* Sa tvrtkama je drugačije - tamo su ugovori, s pečatom također, i s tvrtkama nema uplata od po 100 USD, u svakom slučaju to će biti riješeno uskoro.
* Već smo se prijavili za nove račune za pojedince kod nekoliko banaka.
* Naš račun u Rigi je sigurno još uvijek aktivan, ali to se koristi za tvrtke.
* Na kraju ćemo imati 2 ili 3 nove banke
Poštovani kao što možete pročitati oni će imati 2 ili 3 nove banke vrlo brzo.
Naše sljedeće pitanje je o regulaciji i licenci, ovdje su odgovori:
* Regulacija je u tijeku, već smo aplicirali - samo čekamo potvrdu.
* Mi ćemo imati dvije različite licence (2 zemalje)
Poštovani kao što možete pročitati oni će imati dvije različite licence od 2 zemalje.
Naš sljedeće pitanje je o njihovim planovima u forex4you, ovdje ćete naći odgovore,
* Mi ćemo imati 2 ili 3 nove banke preko koji će se vršiti uplate
* Mi ćemo imati dvije različite licence (2 zemalje)
* Mi ćemo imati PAMM i Lamm račune
* Za jedan mjesec imat ćemo novi ured u Rigi u Latviji dobili smo službeno odobrenje od vlade.
* Ured u Rigi postat će nam uskoro HQ, većina zaposlenika će biti tamo, kupili smo ured, nismo iznajmili.
* Za 2 mjeseca ćemo imati ured u Frankfurtu
* To će biti lakše za europske partnere da nam se obrate
Bank transfer
02/15/2011
Dear investors,
As you know regarding forex4you that individuals can’t add funds to their accounts using bank transfer service any more.
All new money transfers to the old bank data will be sent back from now, but all individuals can continue to withdraw their funds through bank on the same terms. To fund your accounts you can use services like VISA/MASTER Card, Liberty Reserve, Moneybookers, WebMoney and transfer from ID to ID.
Afther this started our manager had conservation with responsible people from the company forex4you.
You can read here in quotations their answers:
We have applied for several more bank accounts since our previous bank feels uncomfortable serving individuals, forex is a problematic field for banks, one day client transfers money, then client loses money in trading, let’s say then client calls the bank and says: “I transfered money to you, where is it? give it back”.
With companies – there are contracts, with stamps also, and with companies there are no transfers of 100 USD , anyway this will be solved shortly.
We have already applied for new accounts for individuals.
Our Riga account is surely still active but it’s being used for corporates only.
Finaly we will have 2 or 3 new bank accounts
Dear as you can read they will have 2 or 3 new bank accounts very soon.
Our next question was about regulation and licence, here are answers:
Regulation is pending, we have already applied – just waiting for the confirmation.
We will have 2 different licenses (2 countries)
Dear as you can read they will have 2 different licenses from 2 countries.
Our next question was about their plans in company, here are answers,
We will have 2 or 3 new bank accounts
We will have 2 different licenses (2 countries)
We will have PAMM and LAMM accounts
In 1 month we will have a new office in Riga, Latvia we got official approval from the government.
Riga office will become our HQ soon, most employees will be there we bought an office, it’s not on rent.
In 2 months we will have an office in Frankfurt
It will be easier for European partners to meet us