Vec neko vreme testiram ovaj scalping sistem manuelno , i za sada ide odlicno ali ponekad mi je tesko da udjem u trade zbog brze promene cene.
Da li bi neko ko se bavi kodiranjem mogao da napravi EA sa ovim parametrima sto sam okacio u pdf-u ida ima SL I TP, BE , BE Pips, kao i magic number koji se menja svaki put kada restartujemo platformu , ili navucemo ea na novi chart. ovo za Magic number pitam jer brokeri cesto blokiraju scalping Ea ako im se magic number ponavlja kod vise korisnika.
Sa mogucnoscu da korisnik odabere koje ce robot uslove od ovih indikatora(Boulinger Bands, EMA, MACD, RSI, PSAR) da koristi kao entrence point . recimo odabere samo RSI , EMU i Bulinger bands, a izostavi MACD. ili ih odabere sve .
Radi se o scalping sistemu koji koristi Boulinger bands,(18 deviation , 2 period , close , zero shift) Ema 10 , MACD(12,26,9), Rsi 14(sa nivoom 50), PSAR , koji je tu manje vise cisto zbog vizuelne potvrde.
Najkriticniji deo celog sistema je MACD koji je nekako prespor da uhvati promenu cene na M1, to ne znam kako da podesim da bi bio brzi.
U PDF su instrukcije za ceo sistem kako bi izgledao, kao i ulazak u trade.Ako neko zna da kodira i bio voljan da to uradi bio bih mu zahvalan.