Autor Tema: Steve Hopwood's T101 basket trading auto-trader  (Pročitano 2206 puta)

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
Steve Hopwood's T101 basket trading auto-trader
« poslato: 21.01.2011, 13:54:10 »
Sa ovim robotom se igram vec par meseci , ima lep potencijal , ali ne mogu ga je testirati na backtestu, jer on prati istovremeno 14 parova.

Robot je zamisljen tako da prati 14 parova koji su kompatibilni, svi znate da kada eurusd raste usdchf pada, i obrnuto.7 parova na berzi se ponasa slicno.ono sto robot radi je to da izdaje 14 naredbi za ulazak u trejd i da  ih sve ugasi kada dodju do ukupnog zbira TP  ili Sl. Recimo ja stavljam tp 5-10 usd na ukupan zbir trejdova jer tako brze stize do tp.Posle toga on se gasi na neko vreme  koje smo zadali. Najbolje ga je koristiti u vreme Londonske i NY berze i iskljuciti pre velikih vesti.

Ovaj robot se  ne bavi pojedinacnim trejdom vec ukupnim , tako da je sudbina jednog trejda ne vazna . Potrebno je samo  ucitati TPL obrazac i robot ce sve sam odraditi.Inace robot radi sam na jednom demo racunu i ne trpi nikakav drugi ea!
Deteljnija uputstva se nalaze u pdf-u
« Poslednja izmena: 21.01.2011, 14:16:44 Panzer »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Steve Hopwood's T101 basket trading auto-trader
« Odgovor #1 poslato: 21.01.2011, 16:01:41 »
Ja sam koristio basket sistem, posle 2 nedelje minusa sam odustao od istog. Možda nisam trebao...

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Steve Hopwood's T101 basket trading auto-trader
« Odgovor #2 poslato: 21.01.2011, 16:51:41 »
koristio sam prvu stivovu verziju , nisam nesto bio odusevljen ,ali ova druga nije losa, bitno je da se pogodi vreme otvaranja berze L i NY i da se stavi realisticni TP i parovi sa malim spredom ! stavio sam na testiranje ovaj ea videcu sledece nedelje kako ce se pokazati !
jesi li koristio njegov EA ili fantom ea?
« Poslednja izmena: 21.01.2011, 16:55:11 Panzer »