Prebacivanje novca sa bankovnog računa do brokera traje najduže, do nekoliko dana. Sa kartice i ostalih vidova elektronskog plaćanja mora mnogo brže da ide.
Kancelarija u Beogradu odjednom ne postoji. Ima li ko neki info?
I meni se niko ne javlja ni na mobilni ni na fiksni telefon. Zbog posla nikako da odem do kancelarije, ali kapiram da su zapalili. Jel neko kontatirao Podgoricu? Ja cu ih zvati majke mi u ponedeljak.Citat: rowan 05.01.2012, 10:09:21Kancelarija u Beogradu odjednom ne postoji. Ima li ko neki info?
Od prvog dana nisu ni bili u našoj tabeli dobrih brokera. Naslućivao sam da će se tako nešto i dogoditi. Iz tog razloga bi svima preporučio da ne otkrivate toplu vodu u smislu iskopavanja ne poznatih brokera, imate ih 100-tinak odličnih i pouzdanih. Zar vam to nije dovoljno ?
momci posto ovaj sajt i njegovi clanovi zasluzuju postovanje, trebalo bi ih nauciti pameti, ja sam iz Podgorice znam dje su im kancelarije, da odem malo da im prenesem " Pozdrave "
Citat: montenegro 16.01.2012, 22:51:41momci posto ovaj sajt i njegovi clanovi zasluzuju postovanje, trebalo bi ih nauciti pameti, ja sam iz Podgorice znam dje su im kancelarije, da odem malo da im prenesem " Pozdrave " Budi nežan !
Citat: SuperFX 16.01.2012, 23:09:06Citat: montenegro 16.01.2012, 22:51:41momci posto ovaj sajt i njegovi clanovi zasluzuju postovanje, trebalo bi ih nauciti pameti, ja sam iz Podgorice znam dje su im kancelarije, da odem malo da im prenesem " Pozdrave " Budi nežan ! Montenegro će ih zamoliti da budu malo tiši