Autor Tema: InstaForex bonus  (Pročitano 17360 puta)

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
InstaForex bonus
« poslato: 19.01.2011, 12:51:54 »
Trenutno najveca brokerska kuca u Aziji  InstaForex www.instaforex.com  pokrenula bonus kampanju za privlacenje novih klijenata .Pogodnosti za trgovanje u njoj su izuzetne .
-Prakticno ne postoji minimalni limit Deposit-a (mozete trgovati sa1 usd , na 0.01 lot-a)
-Margin je  max do 1:1000
-prakticno podrzani svi poznati payment sistemi za withdraw / deposit koji su na netu. Nazalost nema western union-a.
-Real time trading-trgujete na realnom trzistu a ne na trzistu brokera, koje se cesto bavi Sl huntingom.

Uvek me je plasilo ulaganje u brokera koji nije bas najposteniji , zato sam i izabrao insta forex jer ima bonus kampanju da prakticno bez ulozenog novca trgujete na real time berzi.

Dovoljno je da otvorite instaforex account  , registrujete na ,  povezete User Name sa instaforex Account-om   i pocnete da postujete. Dobija se 0.20 centi po post-u. Mesecno se moze nakupiti i do 250 usd sto je sasvim dovoljno za trgovinu za 0.1-1 lot. I najbolja je stvar sto se trguje na RealTime Market-u. Ko nema novaca a zeleo bi trgovati, nema sta da izgubi. Svaki profit ostvaren preko bonusa se isplacuje klijentu.Meni najdrazi metod je direktno povlacenje na debitnu karticu koju dobijete od instaforexa ili Moneybooker.

Ako neko nije siguran kako da ovo uradi nek me kontaktira na PM pa cu mu pomoci korak po korak!
Srecno
« Poslednja izmena: 20.01.2011, 14:02:47 Panzer »

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: InstaForex bonus
« Odgovor #1 poslato: 19.01.2011, 13:43:31 »
Otvorio sam nalog na InstaForex i registrovao se na forum. Kako sad da počnem sa skupljanjem para, tj. kako da povežem User Name sa instaforex Account-om?

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 19.01.2011, 16:28:03 »
pozdrav beng ,
udji na tvoj profil , klikni bonus for post i klikni na attach account ...tu ukucaj podatke , account number i password(koje si dobio od insta forexa) .
Ps , copy paste poruka sa neta i spamovanje vodi direktno ka zabrani pristupa foruma na na nedelju dana ! Srecno u skupljanju para !

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 19.01.2011, 21:15:27 »
Ali prilikom skupljanja novca na ovaj nacin ne moze se odmah trgovati , nego bi trebalo na kraju meseca da se vrsi presek stanja i onda se prebacuje ?!
I naravno novac je non-withdraw :) ali u svakom slucaju bolji uslovi(treba malo da se kucka) nego da treba ispuniti 5 lot kao kod uwc

Van mreže slina

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 19.01.2011, 23:08:03 »
ajde molim te još malo pojasni samo kako cu spojiti taj bonus (forum) s njihovom stranicom (svojim acc) ... Išo sam na svoj profil, našao bonus, ali ne vidi kako dalje :) Hvala

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 20.01.2011, 00:24:35 »
Ali prilikom skupljanja novca na ovaj nacin ne moze se odmah trgovati , nego bi trebalo na kraju meseca da se vrsi presek stanja i onda se prebacuje ?!
I naravno novac je non-withdraw :) ali u svakom slucaju bolji uslovi(treba malo da se kucka) nego da treba ispuniti 5 lot kao kod uwc
tako je nakraju meseca se sav novac koji ste zaradili postovanjem prebacuje na vas account kod brokera i onda sve sto zaradite preko profita se isplacuje vama na racun u banci ili na neki sistem kako vi zelite. I nema nikakvog uslova oko lota , sve sto zaradite vase je !
@slina
kliknes na svoj profil, kliknes na BONUS FOR POST, i imas ispod opciju ATTACH ACCOUNT  , kliknes tu i uneses podatke koje si dobio sa otvaranjem instaforex racuna(pretpostavljam da si se registrovao ma instaforex.com) :account number i password  , i racun ti je spojen sa forumom . prosto :)
« Poslednja izmena: 20.01.2011, 00:29:27 Panzer »

Van mreže Agor

• Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 20.01.2011, 00:36:19 »
Koji password treba uneti
trader, investor ili onaj koji sam uneo prilikom registrovanja na sajt ?

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 20.01.2011, 00:43:34 »
Trader

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 20.01.2011, 22:48:55 »
Ovo sam pronašao o njima

Scam Alert! The FPA has confirmed a scam case against InstaForex.

We urge traders not to open accounts with this company. If you already have an account open with them, we urge you to withdraw all of your funds immediately.

http://www.forexpeacearmy.com/public/review/www.instaforex.com

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 20.01.2011, 22:56:58 »
Ovo sam pronašao o njima

Scam Alert! The FPA has confirmed a scam case against InstaForex.

We urge traders not to open accounts with this company. If you already have an account open with them, we urge you to withdraw all of your funds immediately.

http://www.forexpeacearmy.com/public/review/www.instaforex.com

Objavljeni tekst na našem sajtu 06.09.2010, 17:19:20 , http://www.forexsrbija.rs/forum/forex-brokeri/ne!-brokeri/

U više postova smo izjavili da su BROKERI iz naše tabele odlični i da sa njima nećete imati problema.
Danas smo iz naše tabele BROKERI izbacili brokersku kuću instaforex.
Razlog izbacivanja je taj što je protiv njih sprovedena FPA istraga i od strane njih su oni proglašeni za SCAM.
Više detalja možete pročitati na www.forexpeacearmy.com/forex-forum/scam-alerts-folder/3484-new-excuse-confiscate-profits.html

Kako forexpeacearmy ima ogroman autoritet među trejderima iz celog sveta, i mi smo se odlučili na ovaj korak i proglasili ga za brokera kojeg treba u širokom krugu zaobići.
« Poslednja izmena: 20.01.2011, 23:01:15 SuperFX »

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 20.01.2011, 23:27:54 »
Da se razumemo ja sa njima nisam imao problema , od fxcm-a sam presao na instaforex, zbog spajkovanja PA .Pre nego sto sam presao kod njih proverio sam ih an FPA , a to je bilo prosle god ili malo vise , video sam taj report na FPA , ali ja nisam imao problema .
 Iskreno ne vereujem ni jednom brokeru ali ni FPA jer oni imaju  Placene linkove brokera na svom sajtu a opet pokusavaju da budu merodavni za brokere , i ne bih vam savetovao da ulazete svoje  pare u ni jednog brokera, jer svi imaju tendenciju da gutaju malu ribu a to smo mi , retail trejderi do 1000usd racuna.jednostavno smo im lak plen.
Ono sto sam ja vama preporucio je da iskoristite njihov bonus sistem i da od toga polako gradite racune koji ce vam pruziti uvid real market trgovanje.NE ULAZITE SVOJE PARE VEC IGRAJTE SA NJIHOVIM NA SITNO I POLAKO IM KIDAJTE DEO PO DEO KROZ PROFIT.
Uzgred Informacija sa FPA je od 2008 , IF broker ima oko 150 000 klijenata , a video sam nekoliko zalbi na review bordu...pa to nije ne promil . ne zelim da branim brokera ,jer trgujem preko njega samo zbog bonusa. Kada se skupi 100k onda moze da se prica o pravom FOREXU na medjubankarskom trzistu.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 20.01.2011, 23:34:20 »
Da se razumemo ja sa njima nisam imao problema , od fxcm-a sam presao na instaforex, zbog spajkovanja PA .Pre nego sto sam presao kod njih proverio sam ih an FPA , a to je bilo prosle god ili malo vise , video sam taj report na FPA , ali ja nisam imao problema .
 Iskreno ne vereujem ni jednom brokeru ali ni FPA jer oni imaju  Placene linkove brokera na svom sajtu a opet pokusavaju da budu merodavni za brokere , i ne bih vam savetovao da ulazete svoje  pare u ni jednog brokera, jer svi imaju tendenciju da gutaju malu ribu a to smo mi , retail trejderi do 1000usd racuna.jednostavno smo im lak plen.
Ono sto sam ja vama preporucio je da iskoristite njihov bonus sistem i da od toga polako gradite racune koji ce vam pruziti uvid real market trgovanje.NE ULAZITE SVOJE PARE VEC IGRAJTE SA NJIHOVIM NA SITNO I POLAKO IM KIDAJTE DEO PO DEO KROZ PROFIT.
Uzgred Informacija sa FPA je od 2008 , IF broker ima oko 150 000 klijenata , a video sam nekoliko zalbi na review bordu...pa to nije ne promil . ne zelim da branim brokera ,jer trgujem preko njega samo zbog bonusa. Kada se skupi 100k onda moze da se prica o pravom FOREXU na medjubankarskom trzistu.

Kod njih nismo imali račune, zbog toga nisam ni merodavan da iznosim moje mišljenje o njima.
Preneo sam infomaciju od forexpeacearmy da su po njima SCAM i ništa više - nema ljutnje - meni ni u džep ni iz džepa.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 20.01.2011, 23:50:25 »
ne ljutim se samo ne zelim da neko pomisli da ih reklamiram da bi ljudi ulagali svoj novac !
 istakao bih da je poenta da kroz njihov bonus novac omirisu realno trziste i ako imaju srece i znanja nesto zarade . inace drago mi je sto si ovo sa FPA preneo , pocetnici bi trebalo da znaju da se ne zezaju sa svojim novcem .
Promenio sam 3 brokera , i zadrzao sam se na IF samo zato sto nisam ulozio svoj novac  vec izgradio racun iz bonusa.
Jedan drugar sto radi kao trejder u jednoj nemackoj banci kao Pit boss mi je rekao da brokera i to svakog  ne zanima mala riba od 50 usd ili 500usd , oni ih zovu ovce sheeps , koju su tu da bi nahranile vukove . Njihovi klijenti su oni od 100k pa navise , to je njihova prava klijentela , ovi manji sluze kao topovsko meso. Posle toga sam prestao da mastam od ulaganja svog novca  , skoncentrisao se na "ceputanje brokera na sitno" , i za sada je ok.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 21.01.2011, 00:01:27 »
ne ljutim se samo ne zelim da neko pomisli da ih reklamiram da bi ljudi ulagali svoj novac !
 istakao bih da je poenta da kroz njihov bonus novac omirisu realno trziste i ako imaju srece i znanja nesto zarade . inace drago mi je sto si ovo sa FPA preneo , pocetnici bi trebalo da znaju da se ne zezaju sa svojim novcem .
Promenio sam 3 brokera , i zadrzao sam se na IF samo zato sto nisam ulozio svoj novac  vec izgradio racun iz bonusa.
Jedan drugar sto radi kao trejder u jednoj nemackoj banci kao Pit boss mi je rekao da brokera i to svakog  ne zanima mala riba od 50 usd ili 500usd , oni ih zovu ovce sheeps , koju su tu da bi nahranile vukove . Njihovi klijenti su oni od 100k pa navise , to je njihova prava klijentela , ovi manji sluze kao topovsko meso. Posle toga sam prestao da mastam od ulaganja svog novca  , skoncentrisao se na "ceputanje brokera na sitno" , i za sada je ok.

U potpunosti si u pravu.
Ulaganjem u forex sa 50, 100, ili 500 $ se u svakom slučaju ne možeš obogatiti ali sa druge strane možeš da doživiš adrenalin i neprocenjivo iskustvo, psihologiju trgovanja itd...
I opet ponavljam po ko zna koji put, krenite sa cent računom od 100$ (10.000 centi) i u svojoj glavi predočite, da nisu u pitanu centi nego pravi dolari, trudite se, mučite se i na kraju pobedite - udvostručite račun. To je jedini put pravog trejdera.
I na kraju... Da li Vi mislite da bih ja bio 15h ispred računara bez novčanog depozita od minimum par desetina hiljada... Da li je moje zdravlje vredno trejdanja sa malim parama ?

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 21.01.2011, 00:18:41 »
evo jedno moje iskustvo , how to f* up your life .UWCFX je dodeljivao 100 usd na micro/mini racun , svakome ko napravi vise od 100 postova preko instaforex bonus kampanje . Ne trgujem nikad live ponedeljkom i petkom , jer su trzista nepredvidljiva tada. i od tih 100 usd kroz tri dana napravim 90 pipsa profita na 1 lotu, i hteo sam da ispadnem pametan i da petak rezervisem za EA i to sve lepo stavim na raspolaganje  EA sistemu koje je navodno najblize svetom gralu MEGADROID , za samo jedan dan , i to petak on je uspeo da izgubi skoro 200 pipsa , i da mi unisti racun , to je bilo pocetkom januara.

to za 15 h gledanja u ekran se slazem , razbijes se ceo dan a napravis 10 usd na 0.10 lota lol !
« Poslednja izmena: 21.01.2011, 08:33:22 FXModerator »