Da se razumemo ja sa njima nisam imao problema , od fxcm-a sam presao na instaforex, zbog spajkovanja PA .Pre nego sto sam presao kod njih proverio sam ih an FPA , a to je bilo prosle god ili malo vise , video sam taj report na FPA , ali ja nisam imao problema .
Iskreno ne vereujem ni jednom brokeru ali ni FPA jer oni imaju Placene linkove brokera na svom sajtu a opet pokusavaju da budu merodavni za brokere , i ne bih vam savetovao da ulazete svoje pare u ni jednog brokera, jer svi imaju tendenciju da gutaju malu ribu a to smo mi , retail trejderi do 1000usd racuna.jednostavno smo im lak plen.
Ono sto sam ja vama preporucio je da iskoristite njihov bonus sistem i da od toga polako gradite racune koji ce vam pruziti uvid real market trgovanje.NE ULAZITE SVOJE PARE VEC IGRAJTE SA NJIHOVIM NA SITNO I POLAKO IM KIDAJTE DEO PO DEO KROZ PROFIT.
Uzgred Informacija sa FPA je od 2008 , IF broker ima oko 150 000 klijenata , a video sam nekoliko zalbi na review bordu...pa to nije ne promil . ne zelim da branim brokera ,jer trgujem preko njega samo zbog bonusa. Kada se skupi 100k onda moze da se prica o pravom FOREXU na medjubankarskom trzistu.