Autor Tema: InstaForex bonus  (Pročitano 17364 puta)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: InstaForex bonus
« Odgovor #15 poslato: 21.01.2011, 00:35:24 »
evo jedno moje iskustvo , how to f* up your life .UWCFX je dodeljivao 100 usd na micro/mini racun , svakome ko napravi vise od 100 postova preko instaforex bonus kampanje . Ne trgujem nikad live ponedeljkom i petkom , jer su trzista nepredvidljiva tada. i od tih 100 usd kroz tri dana napravim 90 pipsa profita na 1 lotu, i hteo sam da ispadnem pametan i da petak rezervisem za EA i to sve lepo stavim na raspolaganje  EA sistemu koje je navodno najblize svetom gralu MEGADROID , za samo jedan dan , i to petak on je uspeo da izgubi skoro 200 pipsa , i da mi unisti racun , to je bilo pocetkom januara.

to za 15 h gledanja u ekran se slazem , razbijes se ceo dan a napravis 10 usd na 0.10 lota lol !

Prekršio si prvo i osnovno pravilo profi trejdera ! TVOJI CILJEVI I PRAVILA su za tebe SVETI GRAL !

1. Ako si zacrtao da ponedeljkom i petkom ne trguješ, zašto si ipak trgovao petkom i to na koji način ?

2. Zašto si trgovao sa EA koji nisi do kraja testirao (mesecima unazad) ???

3. Nije problem izgubiti na dan 200 pipa ako sama strategija skuplja više stotina pipa kada je dan da kažemo odlično pozitivan, greška je opet bila do tebe, tj. u tvom MM-u , zar ne ?

4. Nazad u radionicu, zar ne ?

Postaćeš trejder, to su bile i moje greške u ranim fazama...
Nemoj odustati !
« Poslednja izmena: 21.01.2011, 08:35:45 FXModerator »

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 21.01.2011, 01:09:17 »
locirao sam moj problem odavno , prekrsio sam jos jedno pravilo a to je 100 pipsa nedeljno i onda prelazim na demo do kraja nedelje . Problem je u tome bio sto sam ispao budala , i prevukao ea na live account a ne na demo, jer mi obicno rade u isto vreme i demo i live .A demo sam iskljucio, te nedelje sam bas slabo spavao jer sam bio po ceo dan ispred kompa, moguce je da sam u magnovenju od umora pogresio i kada sam se vratio kuci skoro 24 h posle uklucivanja ea imao sam sta i da vidim . sa tim UWCfx sam planirao da otvorim backup account , u slucaju da puknem na insta forexu...sada opet moram da procenat  profita sa instaforexa prebacujem  na novi Instaforex account , za ne daj boze  lol! U ovom sportu greske se skupo placaju !

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 21.01.2011, 01:11:55 »
locirao sam moj problem odavno , prekrsio sam jos jedno pravilo a to je 100 pipsa nedeljno i onda prelazim na demo do kraja nedelje . Problem je u tome bio sto sam ispao budala , i prevukao ea na live account a ne na demo, jer mi obicno rade u isto vreme i demo i live .A demo sam iskljucio, te nedelje sam bas slabo spavao jer sam bio po ceo dan ispred kompa, moguce je da sam u magnovenju od umora pogresio i kada sam se vratio kuci skoro 24 h posle uklucivanja ea imao sam sta i da vidim . sa tim UWCfx sam planirao da otvorim backup account , u slucaju da puknem na insta forexu...sada opet moram da procenat  profita sa instaforexa prebacujem  na novi Instaforex account , za ne daj boze  lol! U ovom sportu greske se skupo placaju !

Prepoznajem u tvom postu moje greške sa početka bavljenja fx-om.
Ne daj se...

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 21.01.2011, 01:36:46 »
, oni ih zovu ovce sheeps ,

Suckers      -americka  verzija   ,na  Wall Street   ;)

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 21.01.2011, 01:44:47 »
da, to sam zaboravio napisati, a jos evropski sleng za retail trejdere je ''lame ducks',''churn, burn, and bury'' customers. lol Hm nismo bas cenjeni medju wallstreet ajkulama ...

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 21.01.2011, 12:13:02 »
Ovo sam pronašao o njima

Scam Alert! The FPA has confirmed a scam case against InstaForex.

We urge traders not to open accounts with this company. If you already have an account open with them, we urge you to withdraw all of your funds immediately.

http://www.forexpeacearmy.com/public/review/www.instaforex.com

Sta zapravo znaci SCAM ?
Za nas trejdere.

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 21.01.2011, 12:38:06 »
EA sistemu koje je navodno najblize svetom gralu MEGADROID

Megadroid sam bacio u Recycle posle 5 dana na Demo. Najbliži Svetom Gralu je HiRider, a sam Sveti Gral je FreeMoneyPro :)
« Poslednja izmena: 21.01.2011, 12:39:52 Beng »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #22 poslato: 21.01.2011, 16:00:46 »
Sta zapravo znaci SCAM ?
Za nas trejdere.

Evo najlakši i najtačniji opis: A confidence trick or confidence game (also known as a bunko, con, flim flam, gaffle, grift, hustle, scam, scheme, swindle or bamboozle) is an attempt to defraud a person or group by gaining their confidence.

Pokušaj da se prevari osoba ili grupa pridobijanjem njihovog poverenja. Važi kako u životu tako i u trejdanju.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 21.01.2011, 17:03:09 »
Instaforex, mene nisu nikad prevarili, šta više bili su veoma korektni i poslovni ali, zbog losih servera povukao sam sav novac i prešao kod drugih brolera. Problem sa serverima se pojavljuje kada su jake vesti, prekida se konekcija i ne može se poslovati.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 21.01.2011, 21:06:16 »
Instaforex, mene nisu nikad prevarili, šta više bili su veoma korektni i poslovni ali, zbog losih servera povukao sam sav novac i prešao kod drugih brolera. Problem sa serverima se pojavljuje kada su jake vesti, prekida se konekcija i ne može se poslovati.

To nije slučaj samo kod njih , već kod većine brokera.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 21.01.2011, 23:17:52 »
EA sistemu koje je navodno najblize svetom gralu MEGADROID

Megadroid sam bacio u Recycle posle 5 dana na Demo. Najbliži Svetom Gralu je HiRider, a sam Sveti Gral je FreeMoneyPro :)

Kako ti radi HiRider? Jesi li radio back testing i ako nije problem da mi kažeš koje postavke radiš?
Hvala

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 22.01.2011, 00:20:45 »
Ver.1.00=HiRIDER Modified
_1=System Parameters
PlimusRefNr=
_2=Strategy Parameters
Equitylimit=0.00000000
S1_MaxTrades=1
S2_MaxTrades=1
S3_MaxTrades=1
S4_MaxTrades=1
S1_MagicNumber=7771
S2_MagicNumber=7772
S3_MagicNumber=7773
S4_MagicNumber=7774
Lots=0.01000000
UseMM=0
LotsRiskReductor=5.00000000
MaxLots=10.00000000
AddPositions=0
AddPositions_Percent_1=55.00000000
AddPositions_Percent_2=70.00000000
S1_MagicNumber_add_1=7781
S1_MagicNumber_add_2=7791
S2_MagicNumber_add_1=7782
S2_MagicNumber_add_2=7792
S3_MagicNumber_add_1=7783
S3_MagicNumber_add_2=7793
S4_MagicNumber_add_1=7784
S4_MagicNumber_add_2=7794

Ovo sam držao 4 meseca na Real nalogu. Ne znam tačno koliko pozicija je do tada otvorio i zatvorio uspešno, ali je pukao 17.12.2010. na S1 (jedinoj Buy strategiji, jer su S2, S3 i S4 Sell strategije). Nekoliko puta sam primetio da me je na S1 strategiji dosta dugo držao u debelom minusu, dok u petak 17.12. nije konačno dostigao svoj SL od 210 poena.
Ali, svako loše ima i svoje dobro. Tada sam ukapirao da nije isti šablon kada Usd skača i kada pada u odnosu na Eur. To me je dovelo do Svetog Grala  ;)

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 22.01.2011, 00:59:31 »
beng, probao sam Hirider na instaforex demou ali je slavno propao na forward testu, za samo nepunih 2 nedelje je unistio account od 10000 usd. Nisam cuo za ovaj drugi FreeMoney pro..jel to money pusher ea?Za mene je Tl i S/R postao sveti gral lol.
Mozes li da okacis FreeMoneypro za testiranje. Cuo sam od nekoliko veterana forexa da je forex Over drive EA  odlican i testiran kao uspesan ,ali nisam uspeo da ga nadjem .Inace nasao sam sajt gde testiraju robote na Live accountu

http://www.forexreviewsrated.com/about/forex-robots-compare-fx-robot/
« Poslednja izmena: 22.01.2011, 01:14:00 Panzer »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #28 poslato: 22.01.2011, 09:27:08 »
...Hirider... slavno propao na forward testu, za samo nepunih 2 nedelje...

Takođe i kod nas na testu.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #29 poslato: 22.01.2011, 13:23:59 »
Ne samo da se Hirider nije pokazao na testiranju, nego ni jedan od EA sa tog Championship-a...