Autor Tema: 95 Pips Daily  (Pročitano 16340 puta)

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: 95 Pips Daily
« Odgovor #30 poslato: 22.01.2011, 10:01:17 »
Uvek pre postavljanja čekajućih pozicija treba pogledati stanje Obos Len 6 na H4 i na M60. Obos Len 6 na H4 je osnova mog poslovanja i izuzetno je pouzdan, naravno treba znati značenje položaja linije u raznim vrednostima i pozicijama.
Ovo što radite je potpuno napamet i ne daje ni 20% od mogućnosti.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #31 poslato: 22.01.2011, 10:44:23 »

Slažem se da bi trebalo na još nešto da se obrati pažnja, ali zasada ćemo da radimo po strategiji, uz malo improvizacije.

Jedno pitanje tebi: da li si koristio te indikatore i kod signala koje si pokrenuo i postavio, a potom ih obrisao sa foruma?

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 22.01.2011, 10:53:26 »
Uvek pre postavljanja čekajućih pozicija treba pogledati stanje Obos Len 6 na H4 i na M60. Obos Len 6 na H4 je osnova mog poslovanja i izuzetno je pouzdan, naravno treba znati značenje položaja linije u raznim vrednostima i pozicijama.

Mislim da si u nedelju pre otvaranja tržišta (pre 6 dana) postavio signale za četiri valutna para - sve si promašio a potom si svoj post i obrisao...
Nije sramota na svim valutnim parovima kada te izbije SL, zar ne ?
Daj mi tvoje rezultate pa neću raditi napamet ?!

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 22.01.2011, 14:21:45 »

Mislim da si u nedelju pre otvaranja tržišta (pre 6 dana) postavio signale za četiri valutna para - sve si promašio a potom si svoj post i obrisao...
Nije sramota na svim valutnim parovima kada te izbije SL, zar ne ?
Daj mi tvoje rezultate pa neću raditi napamet ?!

Pratio sam stanje u 23 sata kada se menja pozicija Pivot linija i uocio sam da sa koje strane pivot linije bude kurs, od pivot line se odmiče i tako je to bilo čak 15 dana uzastopno koliko sam to pratio i kada sam  šesnaesti  dan rešio da postavljam signal i stavrno sam postavio signal, desilo se da je kurs na svih 4 para preskočio pivot liniju i aktivirao sl na sva četiri para te sam iz tog razloga odustao odmah od postavljanja signala a temu sam obrisao. Ne znam zašto, ali kad god ja nešto postavim ono se desi suprotno tako da više neću da baksuziram i sebe i druge.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 22.01.2011, 17:09:06 »
Pratio sam stanje u 23 sata kada se menja pozicija Pivot linija i uocio sam da sa koje strane pivot linije bude kurs, od pivot line se odmiče i tako je to bilo čak 15 dana uzastopno koliko sam to pratio i kada sam  šesnaesti  dan rešio da postavljam signal i stavrno sam postavio signal, desilo se da je kurs na svih 4 para preskočio pivot liniju i aktivirao sl na sva četiri para te sam iz tog razloga odustao odmah od postavljanja signala a temu sam obrisao. Ne znam zašto, ali kad god ja nešto postavim ono se desi suprotno tako da više neću da baksuziram i sebe i druge.

Pa nemoj da ideš iz krajnosti u krajnost. Treba opet da postaviš tu temu, da daješ signale i evidentiraš rezultate.
Koliko i ja puta napravim minus, pa ništa zbog toga. Ne postoji trejder na svetu koji ne pravi minuse, najvažnije je da se mesec završi u plusu !

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 22.01.2011, 19:13:15 »

Pa nemoj da ideš iz krajnosti u krajnost. Treba opet da postaviš tu temu, da daješ signale i evidentiraš rezultate.
Koliko i ja puta napravim minus, pa ništa zbog toga. Ne postoji trejder na svetu koji ne pravi minuse, najvažnije je da se mesec završi u plusu !

U pravu si, pratiću još neko vreme pa ako i dalje bude uspešnost preko 70% onda ću detaljno objasniti strategiju. U poslu sam ograničen pošto radim više desetina live računa i imam dnevnu normu 40 pipa po računu tako da ja lično ne koristim tu mogućnost ali sam uočio visoku učestalost. U svakom slučaju članovi foruma će znati da li strategija vredi ili ne vredi.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #36 poslato: 25.01.2011, 00:58:30 »
Postavljeni orderi za sutrašnji burni dan :)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #37 poslato: 25.01.2011, 10:43:07 »
Vest na GBP nam je dobrodošla i na ovoj strategije, ali smo, za svaki slučaj, osigurali profite pre objave vesti.
GU i GJ po +95 pipa. Izgleda da je utorak taličan dan za ovu strategiju ;)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #38 poslato: 25.01.2011, 18:29:16 »
Vest na GBP nam je dobrodošla i na ovoj strategije, ali smo, za svaki slučaj, osigurali profite pre objave vesti.
GU i GJ po +95 pipa. Izgleda da je utorak taličan dan za ovu strategiju ;)

I EJ je zatvorio TP2 (+45) i 3. poziciju na BE.
Danas ukupno +225 pipa i na tome će po sve sudeći i da ostane pošto EU tumara negde između pendinga.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 25.01.2011, 19:24:51 »
Ja sam bio stavio samo na EURUSD i EURJPY, šteta zbog GBPUSD i GBPJPY. :)

Jel mi se čini ili se strategija najbolje pokazuje kad je burno i ima mnogo pomeraja na tržištu usled vesti ili sličnih faktora?
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 25.01.2011, 19:29:58 »
Ja sam bio stavio samo na EURUSD i EURJPY, šteta zbog GBPUSD i GBPJPY. :)

Jel mi se čini ili se strategija najbolje pokazuje kad je burno i ima mnogo pomeraja na tržištu usled vesti ili sličnih faktora?
Defitivno mu volatilnost prija. U svakom slučaju se tržište promenilo u odnosu na prethodne godine, nema dana na fx-u kada nema značajnih tržišnih pomeraja !

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #41 poslato: 25.01.2011, 23:55:14 »
Postavljeni pending orderi. Danas se strategija super pokazala. EU par je otvorio BUY sa orderom od juče tako da to nećemo da diramo.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #42 poslato: 26.01.2011, 23:54:27 »
Danas smo obrali bostan :)
EU, GJ i EJ po 3 SL-a, ukupno -270 pipa danas. Od sledeće nedelje krećemo sa nekim promenama u strategiji da bismo na kraju 4-nedeljnog testiranja imali strategiju koja ubija!

Novi pendinzi su postavljeni za sutra.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 27.01.2011, 03:18:47 »
Tako je, definitivno se mora poraditi na strategiji, ovi ulasci na slepo su ko ruski rulet sa forexom (s tim da imamo po 5 metkova i 1 prazno mesto ;D ). Jeste da obere profit ponekad, ali što bi rekao naš narod "i ćorava strategija ubode neki pip". ;D
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #44 poslato: 28.01.2011, 11:38:07 »
Juče uveče, iz objektivnih razloga ( :pivo:) nisu postavljeni rezultati i novi pendinzi za danas, ali to sve nadoknađujemo...

3xSL na EU (-90)
3xTP GJ i EJ (+190)
2TP i 1SL na GU (+15) s tim da se SL mogao zatvoriti na break even.
Ukupno juče: +115 pipa.