Autor Tema: 95 Pips Daily  (Pročitano 16324 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: 95 Pips Daily
« Odgovor #45 poslato: 01.02.2011, 00:29:32 »
I treća nedelja testiranja strategije 95 Pips Daily je počela.
Pošto nisam bio u mogućnosti (ccc) da postavim pendinge za petak, ostao je samo žal pošto bi strategija prošla na 3 para (EU, EJ i GJ) a pukla bi na GU, tako da sam propustio 195 pipa, ali neka, znam za ubuduće...

Pendinzi su postavljeni za sutra. Iskreno, danas je bilo previše kretanja, tako da ne znam šta da očekujem sutra, ali znam da nas utorak još nije izneverio i uvek je doneo profit.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #46 poslato: 02.02.2011, 01:05:24 »
Od svih postavljenih pendinga, aktivirali su se na 3 para LONG pozicije i opet se pokazalo da bi bilo lepo da imamo robota koji će da postavlja SL na BE kad već uzme TP1.
Rezultat za 01.02. je -90 na EU, -45 na GJ i +15 na GU.
Sve je sjajno išlo i u trendu, ali se izgleda 30 pipa pokazao kao mali SL.
Postavljeni novi orderi za sutra.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #47 poslato: 03.02.2011, 00:14:12 »
Jučerašnji rezultati: EJ -90 (3xSL), EU -90 (3xSL), GU +95 (3xTP), GJ +15 (1xTP, 2xBE).
Ukupno -70 pipa.
Zbirnu tabelu ću da objavim na kraju sledeće nedelje, odnosno posle 4 nedelje testiranja.
Novi orderi postavljeni...

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #48 poslato: 04.02.2011, 08:34:14 »
Juče smo sa ovom strategijom imali po 3xSL na GJ i GU i 3xTP na EU i EJ. Ukupno +10 pipa.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #49 poslato: 22.02.2011, 10:55:08 »
Da ne ostanemo nedorečeni što se tiče ove strategije...
Tek sad nađoh vremena da sumiram rezultate na osnovu 3 nedelje svakodnevnog praćenja rada ove strategije.
Na sva 4 valutna para ukupan skor u pipima je -305 pipa, a kada pregledamo po parovima, onda je već nešto oštrija slika:
EURUSD -215,
GBPJPY -225,
EURJPY +15 i
GBPUSD +120.

Zaključke možete i sami da svedete: moramo da se igramo sa nivoima SL/TP na svakom paru pojedinačno da bi došli do tačnog broja (koji će opet morati da se koriguje u zavisnosti od volatilnosti tržišta); fundamenti veoma utiču ovaj način trgovanja pošto je većina pozicija otvorena u prepodnevnim satima po našem vremenu, a tada tek sledi bombardovanje vestima; definitivno moramo da budemo pored platforme sve vreme zbog pomeranja pozicija u plusu na BE; a takođe kratak je period koji smo testirali ovu metodu.

Sve u svemu, bilo bi naivno sa moje strane da vam kažem da se isplati trgovati ovom strategijom na paru GBPUSD jer je pokazao OK rezultate, tako da to neću ni da savetujem. Da ću pratim i dalje ovu strategiju - to hoću, a vi se takođe osećajte slobodno da priložite koji dobar predlog, ili da predložite koji dobar prilog, kako god ;)