Autor Tema: 87Fibo  (Pročitano 55714 puta)

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: 87Fibo
« Odgovor #60 poslato: 18.01.2011, 10:43:42 »
Slobodno mogu reci ko ima primedbu na ovu strategiju 87 vg neka se pozabavi malo sobom  problem je u njemu,samo mzato sto je ne prihvata i ne ceni vise razmislja o proslosti nego da ide snjom u neku novu buducu cenu gore ili dole nebitno,dali neko zna ili nezna za ovu moju strategiju medju velikim strucnjacima fx i mozda milijardama trejdera neznam,ali ja znam da je savsenstvo,Ako ih i ima medju 5 post su sigurno profitabilnih trgovaca uvek i zauvek

Evo ja imam primedbu, jer sam za to da se iznose i dobre stvari kada strategija prodje , a naravno i kada ne prodje.

Evo ponovo ponavljam juce je usledio pad od 89 pipa i proboj ka sellu, a cena se okrenula odmah u buy. Znaci trend u sellu se nije nastavio iako smo imali proboj od 89 pipa.

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 18.01.2011, 10:45:23 »
Ebiga, ništa nije sigurno 100%. Ja sam zadovoljan i sa samo 99%.

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 18.01.2011, 10:51:11 »

Beng ,

Slazem se u potpunosti. Nista nije 100 posto sigurno. Ako nadjemo strategiju koja je 65 do 80 posto uspesna na velikom smo konju. Zato i moramo neke stvari posmatrati realno i naci uslove u kojima neka strategija ne funkcionise, a u kojim dobro funkcionise.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 18.01.2011, 10:52:10 »
Slobodno mogu reci ko ima primedbu na ovu strategiju 87 vg neka se pozabavi malo sobom  problem je u njemu,samo mzato sto je ne prihvata i ne ceni vise razmislja o proslosti nego da ide snjom u neku novu buducu cenu gore ili dole nebitno,dali neko zna ili nezna za ovu moju strategiju medju velikim strucnjacima fx i mozda milijardama trejdera neznam,ali ja znam da je savsenstvo,Ako ih i ima medju 5 post su sigurno profitabilnih trgovaca uvek i zauvek
Sve strategije koje se testiraju su zasnovane su na proslosti ili u nekom vremenu npr 21h 24h itd.Meni je apsurdno testirati moju strategiju 87vg zato sto je zasnovana ne buducnosti nekoj buducoj ceni gore ili dole nebitno al kad hocete testirajte

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 18.01.2011, 11:00:10 »

Beng ,

Slazem se u potpunosti. Nista nije 100 posto sigurno. Ako nadjemo strategiju koja je 65 do 80 posto uspesna na velikom smo konju. Zato i moramo neke stvari posmatrati realno i naci uslove u kojima neka strategija ne funkcionise, a u kojim dobro funkcionise.

Cilj nam je svima da nadjemo automatiku u trejdovanju i tako samnjujemo stres. Znacui treba uci u poziciju kada se desi to i to i izaci iz pozicije kada se desi to i to (tp postavljas tu , a sl postavljas tu) i da znamo da je uspesno sa odredjenim procentom i miran si.

Zato treba da realno sagledamo kada neka teorija ne prodje i da to kazemo, da bi mogli da vidimo slucajeve u kojima ne uspeva i da njih izbacimo iz trgovanja.

Sve u potrazi za svetim gralom :)) Nema 100 posto, ali 65 do 80 posto sa predefinisanim ulascima i izlascima i sa tp i sa sl koji su predefinisani i nema stresa :)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 18.01.2011, 11:11:40 »
Svaka cast elite44

Juce je popodne eurusd dostigao najvecu cenu 1.3342, pa je onda cena pala na 1.3253 sto je pomeraj od 89 pipa, ali cena nije promenila smer vec je nastavila na gore i sada od te cene imamo proboj od za sada 171 pip.
Taj prvi proboj juce 90 pipsa na gore dao je bay signal pa jje otisao u toku noci nize od 87 pipsa imao sel sig nije uspeo da ode nize i vratio ga opet jutros na proboj 87pipna jucerasnju potvrdu bay i usledilo 1.3425,znaci iz drugog puta je otisao na 1.3425,moglo se desiti i posle jutrosnjeg bay sig 1.3339 da ode opet dol.i ode u sel na 1.3165 imao bih ga i tada ili da se vratio gore na 1.3339 opet imao bay za 1.3425 pobeci bez mene u neku buducu cenu ne moze JA HOCU SA NJIM.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 18.01.2011, 11:24:20 »

Beng ,

Cilj nam je svima da nadjemo automatiku u trejdovanju i tako samnjujemo stres. Znacui treba uci u poziciju kada se desi to i to i izaci iz pozicije kada se desi to i to (tp postavljas tu , a sl postavljas tu) i da znamo da je uspesno sa odredjenim procentom i miran si.

Zato treba da realno sagledamo kada neka teorija ne prodje i da to kazemo, da bi mogli da vidimo slucajeve u kojima ne uspeva i da njih izbacimo iz trgovanja.

Sve u potrazi za svetim gralom :)) Nema 100 posto, ali 65 do 80 posto sa predefinisanim ulascima i izlascima i sa tp i sa sl koji su predefinisani i nema stresa :)
To po crnogorski plata ide  a ja lezim je malo teze,ajde da uzmemo ovako cinjenice  vrhunski svetski dileri  koji su placeni znate i sami abnormalno zar mislite da oni imaju neku strategiju  60-do 80 posto pa ih zbog toga placaju tako,smatram da nije tako znaju oni nesto drugo da nebudem malo neskroman da mozda i oni neidu u neku novu bubucu cenu gore ili dole nebitno,

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 18.01.2011, 11:40:27 »
Svaka cast elite44

Juce je popodne eurusd dostigao najvecu cenu 1.3342, pa je onda cena pala na 1.3253 sto je pomeraj od 89 pipa, ali cena nije promenila smer vec je nastavila na gore i sada od te cene imamo proboj od za sada 171 pip.

Hteo sam samo da iskomentarisem da nakon sto je cena krenula nadole za 89 pipa, trebalo bi ocekivati da nastavi dalje ili retracment, medjutim taj retracment se pretvorio odmah u novi buy trend.
Taj retracement ti se sigurno zasnivao na nekoj ceni iz proslosti trend koji ide na proboj 87vg pipsa u buducnost se ne okrece i gleda iza vec ide gore gore njega proslost ne interesuje  mozda slucajno svrati al ovoga puta nije ,ne vredi cekati

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 18.01.2011, 12:04:13 »
eur-usd bay 1.3380 tp 1.3470 i 1.3510

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 18.01.2011, 12:27:43 »

Beng ,

To po crnogorski plata ide  a ja lezim je malo teze,ajde da uzmemo ovako cinjenice  vrhunski svetski dileri  koji su placeni znate i sami abnormalno zar mislite da oni imaju neku strategiju  60-do 80 posto pa ih zbog toga placaju tako,smatram da nije tako znaju oni nesto drugo da nebudem malo neskroman da mozda i oni neidu u neku novu bubucu cenu gore ili dole nebitno,

Da svi oni imaju strategiju koju prate i znaju kolika je uspesnost koje strategije koju koriste. Koriste razlicite strategije za trend trziste, za sideway trziste. Imaju pravila kada trguju i kada ne trguju i kada ulaze u poziciju i kada ne ulaze i koliko rizikuju po svakom trejdu.

Ovako kako ti trgujes ocigledno nije za pocetnike i moze da dozvoli samo sebi covek sa iskustvom  ;) Ti jednostavno imas iskustvo i dobar si u tome  ;) Jednostavno nije to pravilo od samo 87 pipa, jer ono nekad je u pravu, a nekad i ne. Ima tu jos i nesto drugo sto ti koristis, a to je iskustvo.

Koristis dva pravila, jedno pravilo je 87 pipa,  a drugo je iskustvo. Bez ovog drugog pravila, tvoja strategija ne moze da se koristi.

Elite , jedno pitanje koliko godina iskustva imas sa Forexom ?
« Poslednja izmena: 18.01.2011, 13:54:34 Majk Korleone »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 18.01.2011, 13:47:21 »
Oko 4 godine se bavim forex sticajem okolnosti nailazio sam na razne strategije skolskih primera trgovine itd ja sam hteo da budem ja okrecuci se trzistu instiktivno sam bezao od toga tada nisam ni slutio da ja bezim od nekih desavanja iz proslosti koji ce se navodno desiti u buducnosti i zaraditi pare ili izgubiti,sada isto znam ali tada nisam znao da sam ja pratio neku buducu cenu i njen put da bih skapirao kada sta radi kada menja trendove a ne na proslosti.Ja sam dosao sa svojim iskustvom do nje,ALI OD SADA ONA NEMA VEZE SA MOJIM ISKUSTVOM ONO JE ISTO TAKO PROSLOST KOJA ME NE INTERESUJE,fakricki je moze raditi isto svako kao ja usuprotno me ne moze ubediti niko naravno ko hoce.Verujem da i medju vrhunskim dilerima ima onih koji ne preslikavaju proslost u buducnost i rade kao sto si napisao.VEC IMAJU SVOJE JA U TRGOVINI

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 18.01.2011, 14:00:31 »
Elite je definitivno u petoj fazi.. trguje po ceo dan, pomalo mu je dosadno,  pitanje je trenutka kada ce da pocne da pise knjige...
Elite budi sa nama jos neki mesec, a posle putuj po svetu i pisi knjige, i javi se poneki put na forum...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 18.01.2011, 14:34:02 »
Pisati knjigu necu sigurno,sa ovim viskom godina i nisam bas prispeo za neka velika putovanja ,bice mi drago da vi u tome pomognete malo i za mene da idete po ovome belom svetu,sve ovo ne bih ni pisao da mislim drugacije.

Van mreže cujo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 18.01.2011, 16:09:21 »
Respektujem ovo sto Elite radi i kako radi ...moj utisak je da ova tehnika 87...nec biti i dalje jasna

jer se tu koriste i drugi elemnti a koji su samo njemu poznati....Dakle Karleone je pokusao i isto je

konstatovao i ovim na kraju izlaganjem lepo objasnio...Eliteu srecan nastavak  a kako kaze Pavlov

u laboratoriju za ostale.. 8)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 18.01.2011, 16:58:48 »
 eur-usd dostigao 1,3465 imao sam 65 tp nisam hteo hocu na 1.3510,mozda sledi kazna