Autor Tema: Pitanje?  (Pročitano 8368 puta)

Van mreže jokerz89

• Pogledaj profil
Pitanje?
« poslato: 13.01.2011, 18:48:52 »
Pozdrav svima,kao prvo apsolutno sam totalni pocetnik u svemu ovome. Poceo sam naravno sa edukacijom, presao odredjeni deo i za pocetak bih hteo da otvorim demo racun,ali ne znam gde je najbolje da otvorim. Otvorio sam kod Fx Lidera,ali su me prvi dan vec zvali dva puta i pokusavali da otvorim pravi racun,ali pre bih voleo da se malo pozabavim sa demo racunom pre nego sto pocnem da ulazem prave pare,a i ne zelim da me pri ucenju neko stalno muci pozivima i pritiskom za pravi racun. Jel imate nekih predloga? Unapred hvala.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Pitanje?
« Odgovor #1 poslato: 13.01.2011, 18:57:51 »
Pozdrav svima,kao prvo apsolutno sam totalni pocetnik u svemu ovome. Poceo sam naravno sa edukacijom, presao odredjeni deo i za pocetak bih hteo da otvorim demo racun,ali ne znam gde je najbolje da otvorim. Otvorio sam kod Fx Lidera,ali su me prvi dan vec zvali dva puta i pokusavali da otvorim pravi racun,ali pre bih voleo da se malo pozabavim sa demo racunom pre nego sto pocnem da ulazem prave pare,a i ne zelim da me pri ucenju neko stalno muci pozivima i pritiskom za pravi racun. Jel imate nekih predloga? Unapred hvala.

Pozz. Za početak ti je najbitnije da imaš veliku volju, želju i motivaciju.
Demo acc. možeš da otvoriš kod jednog od ovih brokera www.forexsrbija.rs/brokeri.html .
Izbor je tvoj !

Van mreže jokerz89

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 13.01.2011, 19:47:49 »
Hvala ti... Posedujem sva 3 elementa, za sada, zaista zelim da naucim i napredujem u svemu ovome,a sto se tice zarade... Pa ne zelim da brzam u tome i mastam dok ne naucim dovoljno da to postane skoro realnost... Jel postoji neki od ovih brokera kod koga je najbolje otvoriri demo ili je svejedno?

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 13.01.2011, 19:50:07 »
Hvala ti... Posedujem sva 3 elementa, za sada, zaista zelim da naucim i napredujem u svemu ovome,a sto se tice zarade... Pa ne zelim da brzam u tome i mastam dok ne naucim dovoljno da to postane skoro realnost... Jel postoji neki od ovih brokera kod koga je najbolje otvoriri demo ili je svejedno?

Sve je do tvog izbora. Svi brokeri u tabeli su pouzdani i profesionalni !

Van mreže leon93

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 23.01.2011, 00:55:58 »
Ovdje su dvije izvrsne besplatne škole forexa na hrvatskom, ali vjerujem da ćete ih naći i na srpskom jeziku.

www.babypips.com - Izvrsna škola za početnike. Imaju čak i ispite u obliku kviza. Čini mi se da je mojforex.net prijevod dotične stranice, ali nisam provjeravao.
« Poslednja izmena: 23.01.2011, 09:26:14 SuperFX »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #5 poslato: 23.01.2011, 09:44:51 »
Ovdje su dvije izvrsne besplatne škole forexa na hrvatskom, ali vjerujem da ćete ih naći i na srpskom jeziku.

cccc leone, pa evo škola koju svi moraju da prođu http://www.forexsrbija.rs/uvod-u-forex.html

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 23.01.2011, 10:59:57 »

cccc leone, pa evo škola koju svi moraju da prođu http://www.forexsrbija.rs/uvod-u-forex.html

Bravo moderator, ja nisam htjeo komentirati (da ne ispadam previše pametan) ono za link fabrika.net oni su bili isto samo je domena bila com a prije toga su bili MPT tako da je to čisto reklamiranje i uzimanje  love kod njih nema ništa za DŽ sve se plaća.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 23.01.2011, 19:56:14 »

Bravo moderator, ja nisam htjeo komentirati (da ne ispadam previše pametan) ono za link fabrika.net oni su bili isto samo je domena bila com a prije toga su bili MPT tako da je to čisto reklamiranje i uzimanje  love kod njih nema ništa za DŽ sve se plaća.

... nema nigde niti će biti , sem kod nas i Vas (mislimo na našu zajednicu koja se svaki danom povećava) !

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 05.02.2011, 23:43:19 »
   Postovanje !

Evo i ja imam jedno PRAVO POCETNICKO ( u stvari , imam ih vise , samo mi se ovo nametnulo kao najprioritetnije  :) ) pitanje ; problem je u PIVOT LINIJAMA :
    " Ne brinite, ne morate sami obavljati ove proračune. Vaš software će automatski sve to učiniti za vas i iscrtati ih na grafikonu." - software uopste ne reaguje na prostu ZELjU da se linije iscrtaju  ;) ,  a nikako nemogu otkriti kako da mu " naredim " da to uradi ; bio bih zahvalan ako nadjete malo vremena da mi pojasnite KAKO iscrtati linije.
      Pozzz.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 06.02.2011, 17:22:49 »
   Postovanje !

Evo i ja imam jedno PRAVO POCETNICKO ( u stvari , imam ih vise , samo mi se ovo nametnulo kao najprioritetnije  :) ) pitanje ; problem je u PIVOT LINIJAMA :
    " Ne brinite, ne morate sami obavljati ove proračune. Vaš software će automatski sve to učiniti za vas i iscrtati ih na grafikonu." - software uopste ne reaguje na prostu ZELjU da se linije iscrtaju  ;) ,  a nikako nemogu otkriti kako da mu " naredim " da to uradi ; bio bih zahvalan ako nadjete malo vremena da mi pojasnite KAKO iscrtati linije.
      Pozzz.

Pozz,
o samom tvom pitanju je dosta ispričano u ranijim postovima, ali evo ukratko male pomoći :
Sve o pivot linijama možeš pročitati u našoj edukaciji : http://forexsrbija.rs/pivot-points-linije-tacke.html .
Više naših članova je postavilo svoje verzije pivot linija, jedna od njih je i www.forexsrbija.rs/forum/indikatori/tangopivot, a takođe različite verzije možeš naći i u rubrici indikatora : www.forexsrbija.rs/download-indikatori.html?strana=18 .

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 07.02.2011, 12:24:14 »
 Problem eliminisan  8) ... hvala !

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 07.02.2011, 17:46:00 »
 Sledeca stvar koja me muci je to sto ne mogu duze da se zadrzim na nekoj situaciji iz proslosti , vec me grafikon stalno vraca na aktuelno stanje ... tek sto dodjem do zeljene situacije za razmatranje ( iz prethodnih polja grafikona ) , vec bivam lansiran na polja po kojima se desavaju promjene  :o
       Pa , ne znam ima li za to lijeka - kako da OBUZDAM GRAFIKON ?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #12 poslato: 07.02.2011, 18:01:18 »
Pa , ne znam ima li za to lijeka - kako da OBUZDAM GRAFIKON ?

Obuzdaćeš grafik ako isključiš AUTO SCROLL. Na slici će da ti bude sve jasno.

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 07.02.2011, 18:53:25 »

Djeluje !  :) ... hvala .

Van mreže sonym

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 22.02.2011, 12:56:22 »
Da ne bih otvarao novu temu, pitanje cu postaviti ovde. Posle nekoliko mjeseci ucenja o forexu i trgovanja na demo racunu hteo bih otvoriti real racun. Pitanje je koje me interesuje je u kojoj valuti je najbolje otvoriti i zasto ? Moja pocetna ulaganja i nisu nesto velika tek trebam da vidim kako ce sve to ici, pa zbog toga vjerovatno i nema neke prevelike razlike u valutama ali zeleo bih da cujem misljenje iskusnijih trejdera  :)
Candles Exhaust Themselves to Give Light to Man