Ja koristim stohastik sa dve linije, standardan u MT4 , kao i vecina. Ne znam koji ti ti koristis sa jednom linijom.
Citat: urosh1 23.02.2011, 01:21:58Ja koristim stohastik sa dve linije, standardan u MT4 , kao i vecina. Ne znam koji ti ti koristis sa jednom linijom. Inace evo stanja na tri platforme u 22:45 ! Na nekim je dodirnut nivo 80 ali samo sa jednom , plavom linijom , ali ne i presecen ! Naravno da sam mogao da udjem u poziciju , posto se cena kretala u talasima, ali idemo po pravilima strategije .Jedno je demo, drugo je real. Nekada je između njih razlika i do 5 pipa.
Ja koristim stohastik sa dve linije, standardan u MT4 , kao i vecina. Ne znam koji ti ti koristis sa jednom linijom. Inace evo stanja na tri platforme u 22:45 ! Na nekim je dodirnut nivo 80 ali samo sa jednom , plavom linijom , ali ne i presecen ! Naravno da sam mogao da udjem u poziciju , posto se cena kretala u talasima, ali idemo po pravilima strategije .
je l mozes da postavis kada si usao u poz. jer ja nisam primetio signal ?
ovo je bilo mimo pravila na svoju ruku ! Ne bi trebalo da se vazi za rezultat strategije.