Pozdrav svim clanovima foruma. Hteo bi da naglasim koliko mi znaci postojanje forexsrbija posto uz vas polako, koliko mi vreme dozvoljava, ulazim u forex svet.
Svakodnevno pratim desavanja na forumu, ne oglasavam se cesto ali sam odlican citalac ( slusalac)
Hteo bi da iznesem predlog za EA . Ovako, to je martingale sistem sa ulazom koji ja primenjujem mesec- dva- rucno.... Pokazao se kao prilicno dobar, cak sam i rucno radio testiranje unazad koliko sam mogao, sve u svemu je prosto...radim na M15 presek moving average 50 i 5 ali ulazak u poziciju nije sam presek vec potvrda u vidu svece koja je u skladu sa presekom. Znaci, kad se dogodi presek 50/5 za sell cekam narednu svecu, ako je ona sell sveca sa telom od 5 i vise pipa- ulazim u trejd, a ako nije onda cekam dok se ne pojavi takva sveca, tako izbegavam "lazan" presek average-a. Dosta se puta dogodi da me ovaj nacin ulaska u trejd spasi gubitka. Ovo sve isto vazi i za bull presek. Radim TP 20. Ima par ulazaka dnevno, ja radim na eur/ usd, gbp/usd, eur/jpy i usd/ jpy. Kada se prate sva 4 para onda i do 10 ulazaka. Sad sto se tice uspesnosti- max do 5-6 nivoa gubitka pa onda TP. Tako mi je za sada islo....
Dakle, ja bih pitao cenjene programere foruma da razmotre moj predlog i kazu da li je moguce napraviti EA sa ovim ulaskom u poziciju?
Mogu da prikazem samo graf na kojem radim ali bez ikakvih smernica posto nisam vican po tom pitanju...