20-tak dana je prošlo kako sam se registrirao na fxlider te mogu samo reći riječi hvale na njihov odnos prema meni kao mušteriji iz susjedne Hr,
istina ovo mi je prvi broker te sam bio totalni newbie u ovom poslu, ali evo zahvaljujući prije svega njihovim analitičarima vrlo brzo sam pohvatao konce, barem one osnovne...pomoću njihovih webinara, tehničkih i fundamentalnih analiza
kažem, za sad sam jako zadovoljan a to se može vidjeti i po plusu na mom računu koji bi bio i veći da nisam išao u otvaranje pozicija na svoju ruku, nakon čega me nazvao čovjek iz fxlidera koji mi je sugerirao da ne radim to što sam ja uradio, išao sam sa većim ulogom, cjena krenula u kontra smjeru, uspaničio sam se te zatvorio poziciju u minusu,
uglavnom svi signali koje sam dobio bili su ispravni i na mjestu,
sad već polako i sam otvaram pozicije(i to sa ulogom koji odgovara sa stanjem na računu) te u suradnji sa njima korigiram svoje trejdanje,
da se odmah razumijemo , ovo nije nikakvo navlačenje maka na njihov konac, već jednostavno realno i činjenično sagledavanje stvari sa moje pozicije kao njihove mušterije,
ako može kritika, mislim da je u redu da se stave i pohvale koje imaju svoju podlogu