Autor Tema: FXLider  (Pročitano 123872 puta)

Van mreže Bfx

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: FXLider
« Odgovor #90 poslato: 29.01.2014, 16:21:11 »
To sam uspjela da uslikam, a taj valutni par je isao jos dolje sto mozes vidjeti i na platformi, a ja nisam zatvarala poziciju ni posle toga, niti se zatvorila sama.. Ista stvar mi se desila i prije par dana..

Van mreže milosmiljkovic

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: 30.01.2014, 21:01:48 »
Trgovao sam sa njima 2011, i 2012 i izgubio 300 dolara.

Van mreže jelenam

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: 04.02.2014, 09:27:30 »
Meni su oni bili prvi broker... ocekivano, izgubljen novac. Nisam se nesto potresla zbog para, ali se nisam usudila da nastavim sa njima. Ono sto mi je pomerilo zivce je bilo telefonsko ubedjivanje da cu dobiti bonus od 50$, lepo od njih. I naravno, turnover requirements niko nije ni spominjao. To sam se osetila kao ovca, to je vec kvarno.
Prvi depozit regularno preko kartice, neka smesna provizija... OK
Da uplatim pare drugi put, ne moze jer se nesto promenilo u turskim zakonima... odlazim u banku broj 1, traze mi ugovor, skeniraju ga i salju u centralu... iznenadjenje, trgovina u Srbiji bez brokera nije legalna. Mozes da okacis macku o rep uredbu kojom se to regulise - trgovina na berzi privanim licima je protivzakonita. Kul, odlazim u drugu banku, oderu me kao vola za transfer... toliko o tome. To su banke, ali mi je malo postalo priglupo da su se sad promenili propisi i sad moram u banku da uplatim pare.
Na mobilnoj platformi ima bug, pa sam mogla prilikom ucitavanja da vidim jedan equity, da bih posle punog ucitavanja videla ono stanje prema otvorenim pozicijama. Razlika je bila ogromna. Ja sam to videla kao - nisi na trzistu, ovo ti samo prikazujemo koliko mozda imas para.
O spredovima necu ni da pricam, ali sam mislila da je to OK, pocetnik, nece mi odrati kozu sa ledja. Spred EUR/USD 3 pipa, e sad znam da je mnogo. Problem je sto mi mislimo da su domace kuce bolje jer nas spasavaju od neprijatnih transfera sa inostranstvom, sto je ocigledno netacno. Ako ne znas engleski, vezes se da domace. Ne sumnjam da svako sa preko 10k EUR ima drugaciji tretman, jer necete da prevarite coveka koji ima toliko pare za bacanje.
Podrska je meni bila OK. Mada mi to nije puno znacilo. Iz prva me je krenulo, vezbala sam svoje ideje, ono sto sam citala i vezbala. Ono sto nisam sebi smela da dozvolim je da, posle mesec dana sa mozda 5 izgubljenih trejdova pocnem da slusam podrsku. Sebe sam uhvatila da ne smem da udjem u trejd ako ne pitam. To je vec psihologija, nije njihova greska.
Odem na Dukascopy, i umesto da ponovo dam pare, krenem da se takmicim gde stignem i koliko stignem... sad sam dogurala do skromnih 900$, otvaram real account. Ako nista drugo, nekoliko puta naglase da je potreban turnover 0,5mil na svakih 100$ nagrade. Videcemo kako ide.
Ono sto znam je da, iz ove sad perspektive bih rekla da se ne ide u Fxlider jer je sistem, kao i kod svih market makera, da klijent izgubi pare. Svi koji dodju sa znatno vise novca sigurno uzivaju neke privilegije, pustaju ih na trziste i cuvaju kao klijente. To je moj utisak, misljenje, nije za boraniju. A agoniju sa bankom necu zaboraviti. Zato svi koji omogucavaju kreditne kartice, debitne kartice, paypal dolaze u obzir. Pocetnik to ne zna dok ne dodje do toga da deponuje pare. Opet, psihologija... kad sam vec tu, 'ajde.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: 05.02.2014, 08:13:17 »
Eh...samo kad bi neki od vas malo više proveli vremena čitajući postove na ovom Forumu .
Pogotovu o transferu ... ali kako god .

Van mreže markomaksimovic

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: 05.02.2014, 17:17:52 »
Otvorila sam za pocetak demo racun, gdje  se ispostavilo da im alatke uopste ne rade! Pozicija mi se uopste nije zatvorila kada je dotakla take profit. Da bih vidjela o cemu se radi, javila sam se operateru preko live chat, gdje su jos jednom dokazali svoju "profesionalnost", recenicama tima "NEAM (naglasavam NEAM) pojma o cemu se radi", i ubjedjivanjem mene kako sam ja luda jer se to nije desilo. Imam screen shot pozicije da pokazem i o cemu se radi. Zao mi je samo sto nisam kopirala cio razgovor da se vidi taj nivo profesionalnosti.. Naravno, poslala sam zahtjev da mi na mail stigne citava prepiska, ni to se nije desilo.
Radim preko platforme dovoljno dugo da znam sta su uradili, i sve te silne "Senior expert-e" ne bih zaposlila u svojoj firmi ni da je ciste, a kamoli nesto drugo...

Poštovana,

Niste uračunali spred koji je 4 na ovom instrumentu a na screenshot-u se vidi da je pozicija zatvorena u profitu pomoću TP naloga.

Srdačno,

Van mreže jelenam

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: 10.02.2014, 23:53:04 »
Eh...samo kad bi neki od vas malo više proveli vremena čitajući postove na ovom Forumu .
Pogotovu o transferu ... ali kako god .
Heh, procitala sam ovde pre nego sto sam deponovala pare. Dakle, kartica moze. Neprijatnost nastaje drugi put kada se 'nesto promenilo'. Sad se ja branim da nisam znala, ali je tako.
Nedavno sam otvorila racun u jos jednoj banci. Prilikom otvaranja racuna, sluzbenica me je pitala: ''A za sta vam treba racun?'' Odgovor: ''Pa za pare''. Kakvo pitanje, takav odgovor

Van mreže Lilyuki

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: 12.02.2014, 22:55:23 »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: 13.02.2014, 08:06:07 »
Ambasador Izraela otvorio nove kancelarije Fx Lidera u BG  http://www.fxlider.com/edukacija/asr_ambasador-izraela-otvorio-nove-kancelarije

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: 13.02.2014, 12:27:29 »
Taj im je jedan od akcionara i osnivaca

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: 13.02.2014, 12:30:33 »
ne ambasador nego ovaj drugi, isto dolazi iz Izraela.
Samo da napomenem da je i Dafina imala veze sa ljudima iz te zemlje.
 ;D

Van mreže coka

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: 18.02.2014, 19:20:21 »
Otvorio sam racun kod FX Lidera i dobio 50$ free, naravno mora da se istrguje odredjen broj lotova da bi bonus bio oslobodjen, i to je ok, ali posle 15 dana racun blokiran.

ovo treba da se objavi u Blicu,

SRAMOTA !!!

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: 20.02.2014, 12:39:13 »
@Lilyuki Poštovani, mi promovišemo ovaj biznis pošto zbog učestalih prevara na našim prostorima od strane drugih 'brokera' ljudi postaju veoma skeptični i nepoverljivi što je i te kako razumljivo. Pored mnogobrojnih naslova kako su ljudi pokradeni od stane kompanija koje se predstavljaju kao Forex brokeri a u stvari nemamju nikakve zajedničke tačke sa ovim biznisom, teško je pokazati ljudima da postoji i regulisani Forex broker koji nema sitna slova u svojim ugovorima, skrivene troškove, koji posluje više od 3 godine na ovim prostorima i preko koga u saradnji sa našim ekspertima ljudi zaista mogu da ostvare profit. Nekome su naši uslovi trgovanja preskupi i to je sasvim u redu ali su oni konstantni i ne menjaju se i naši trejderi u svakom trenutku znaju šta od nas mogu očekivati, nema iznenađenja.

@bboro696 Poštovani, ambasador Izraela nije naš akcionar i osnivač, on je bio naš gost i ukazao nam je veliku čast što je svečano otvorio naše nove kancelarije u Beogradu u Severnom Bulevaru broj 6.

@coka Poštovani, poslat Vam je mejl i obrazloženje zašto Vam je račun blokiran i Vi znate zašto je to učinjeno. Moram samo da napomenem da nije istina da Vam je nalog blokiran posle 15 dana već posle gotovo dva meseca a dokaz o tome je slika ispod sa datumom kada ste se registrovali.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: 20.02.2014, 12:53:26 »
FxLider bi ovde imao solidno poslovanje da nema ovakvu marketinšku kampanju "izlazite iz frižidera bukvalno"... naravno da uvek ima nezadovoljnih i zadovoljnih klijenata, ali ljudi masovno imaju mišljenje o Forex-u kao o prevari većinom zbog Vaših nametljivih reklama . I čim se spomene Forex odmah imaju asocojaciju na FxLider ! 

Ne znam koji je to princip da zovete klijenta i da ga pitate kada će da uloži ?! ?!?  :o :o :o

Trebalo bi više da radite na edukaciji trejdera ...dovođenju iskusnih trejdera, kroz seminare, kurseve, radionice , da se radi na povezivanju trejdere , razmeni iskustva...totalno pogrešan pristup !
A i ljudi koji se tu zapošljavaju su totalno van Forex-a što opet nema poente ali ... zato i imamo izbor velikog broja brokera preko :)

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: 20.02.2014, 14:46:06 »
@urosh1 Poštovani, pre svega želim da Vam se zahvalim na konkretnim predlozima kao i na ostalim komentarima. Svako iskustvo je nama veoma vredno. Evo odgovora na Vaša pitanja:

Na žalost na našim prostorima još uvek ne postoji veliki broj ljudi koji su upoznati sa Forexom i koji uopšte shvataju taj pojam trgovanja i mi pre svega želimo da približimo i upoznamo ljude sa ovim vidom poslovanja prvo oglašavanjem, a zatim edukacijom. Utisak 'iskakanja iz frižidera' je zbog nedovoljne ili nikakve konkurencije u regionu. Međutim, politika naše kompanije je da kontaktiramo samo ljude koji su se dobrovoljno prijavili kod nas, nemamo liste ili druga nedozvoljena sredstva pribavljanja klijenata. Što se tiče gostovanja naših eksperata u televizijskim emisijama i novinama, to su intervju gde nas mediji pozivaju kao relevantan izvor kada je svetska ekonomija u pitanju.

Što se tiče ljudi koji rade kod nas, tu se ne bih složio da zapošljavamo ljude koji su van Forexa. Svi naši zaposleni su diplomirali, magistrirali ili doktorirali ekonomiju i finansije. Uskoro ćemo objaviti stranicu 'Naš tim' na našem sajtu gde ćete imati priliku da se upoznate sa kompletnim timom FXLider-a. Ali da ne bi ostalo samo na rečima, pozivam Vas da budete naš gost na seminaru koji organizujemo 13.3.2014. u Privrednoj komori Beograda i sami se uverite u znanje i ekspertizu naših zaposlenih. Takođe, to je i odlična prilika da upoznate preko 50 drugih trejdera i razmenite iskustva, što predstavlja ogromnu vrednost seminara koje orgnaizujemo. Ukoliko ste zauzeti tog dana, možemo organizovati i sastanak 1 na 1 sa našim ekspertom u našim kancelarijama i upoznati Vas sa timom.

Srdačno

Van mreže coka

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: 20.02.2014, 15:20:23 »
Cinjenica je da je nalog blokiran, a dali je to uradjeno posle 15 dana, 2 meseca ili godinu dana to je nebitno, mozda nisam bila u mogucnosti da trgujem u tom periodu iz ko zna kojih razloga, mozda zbog bolesti...a mozda zbog nekih drugih razloga.....

Evo odgovora koji sam dobila kada sam pitala zasto mi je blokiran nalog, neka svi vide, pa neka sude !!!
Na osnovu 5 trjda oni su zakljucili da lose trgujem, u koliko deponijem srestva MOZDA cu dobiti bonus !!!
Jedino ova recenice je po meni na mestu : Ako zelite da zaradjujete moracete malo ozbiljnije da se pozabavite trgovanjem  :)