Autor Tema: FXLider  (Pročitano 123847 puta)

Van mreže Ivan_Kovacic

• Pogledaj profil
Odg: FXLider
« Odgovor #75 poslato: 15.08.2013, 23:54:18 »
A zašto? Postoji li konkretan razlog? Iii je u pitanju nelojalna konkurencija koja blati... Već poznata stvar u našem narodu...  ;D Ja nigde ništa ne pronađoh negativno... Ako ima neko nešto sa dokazom neka iznese... Sve samo neka retorička pitanja... Ništa konkretno...
Maksimoviću......čovik ti postavi pitanja, a ti odmah u tvom stilu   8) Bas si Fakin(mangup na vašem ako se dobro sijećam)!   ;)

A čuj, bila bi lipo da mu odgovoris, ipak si napisa da su depoziti osigurani, a ako si laga ka na Forex Peace Army, neće ti pomoći ni novi profil na forumu. U hrvatskoj vas je HANFA zabranila i da se reklamirate.

A kad veliš da nima negativnih stvari evo ti link da te osvježim  ::) :

http://www.forexpeacearmy.com/public/review/fxlider.com

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 16.08.2013, 12:55:07 »
A zašto? Postoji li konkretan razlog? Iii je u pitanju nelojalna konkurencija koja blati... Već poznata stvar u našem narodu...  ;D Ja nigde ništa ne pronađoh negativno... Ako ima neko nešto sa dokazom neka iznese... Sve samo neka retorička pitanja... Ništa konkretno...

Daj im svoje pare uplati i brzo ces imati dokaz !

...ili procitaj sto smo pisali od prve strane, a onda, posto, vidim imas internet, proguglaj malo...

Van mreže markomaksimovic

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 20.08.2013, 15:33:37 »
Dragi formuaši,

Kao što znate, brend FXLider posluje preko 3 godine u našem regionu. Za to vreme smo postali apsolutni lideri u regionu o čemu svedoče desetine hiljada trejdera koji su nam ukazali poverenje do sada. Taj broj i dalje konstantno raste i to je upravo dokaz naše posvećenosti, profesionalizma i podrške koju pružamo našim klijentima.

Stvar je veoma jednostavna:  da smo se ikada bavili bilo kakvim nelegalnim aktivnostima ili prljavim trikovima nikada ne bismo postali  to što smo danas  - kompanija sa ubedljivo najvećim brojem klijenata iz regiona.
Shvatamo da to bode oči nelojalnoj konkurenciji koja blaćenjem preko lažnih profila koje otvara na ovom i sličnim forumima  (poput BojanS, koji je nedavno otvoren isključivo u cilju diskreditovanja naše kompanije) bezuspešno pokušava da dovede u pitanje naš kredibilitet.

Upravo zato ovim zatvaramo ovu diskusiju, jer ne želimo da odgovaranjem na besmislene komentare ljudima koji ih objavljuju dajemo na značaju.

Umesto toga pozivamo sve ozbiljne investitore da posete neki od naših seminara koje organizujemo širom regiona, pogledaju neku od naših TV emisija (B92, B92info, Studio B, TV Prva), pogledaju neka od gostovanja naših eksperata na tv i radio stanicama širom regiona, pročitaju naše analize i edukativne materijale u sekcijama posvećenim forex-u na najeminentnijim regionalnim portalima (Novosti, B92, Avaz, Faktor, Gde Investirati, uskoro i Poslovni dnevnik) i naravno dođu u naše kancelarije na sastanak 1 na 1 gde će se lično uveriti u kredibilitet i stručnost naših eksperata i kvalitet podrške koju pružamo.   

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 20.08.2013, 18:12:15 »
" desetine hiljada trejdera"  ;D ;D ;D

Tako je i sve ostalo u vezi FXLidera istinito.
Okaci ti nama ovde vasu licencu, vasu registraciju u Srbiji i ugovor sa bankom/osiguranjem o garantovanju klijentskih sredstava.
Ovo sve ostalo je bla-bla-bla

Van mreže Majstor.FX

• Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 22.10.2013, 10:15:02 »
http://www.hanfa.hr/getfile/39953/Upozorenje%20za%20javnost%20na%20aktivnosti%20dru%C5%A1tva%20Lionsman%20Capital%20Markets%20(Cyprus)%20Ltd%20.pdf
Gospodo iz FxLidera molim vas da objasnite ovo!!!!
Po navodima iz Hanfe vi nemate nikakve veze sa Lionsman Capital Markets firmom, a koristite kao njihovu licencu koju Hanfa nije mogla provjeriti. Da ste ovo upozorenje dobili prije nego što je Hrvatska ušla u EU to nebi bilo ništa čudno, ali oni su sada u EU i ne mogu vas provjeriti.

Molit ću vas objašnjenje za ovo!

Isto samo da vam kažem da sam poslao upit CYSEC-u o ovome slučaju! Odgovor budem postao ovdje!

Van mreže legolas

• Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 18.11.2013, 14:54:33 »
Pazi sad, pitao sam ih (posto sam ranije otvorio racun kod njih), sa kim sad mi klijenti imamo ugovor, sa GCM ili Lionsman Capital Market. Odgovorise mi da klijenti i dalje imaju ugovor sa turskim GCM, i da im je Lionsman Capital Markets samo jos jedna od licenci koje oni poseduju. Prosto sam zbunjen.

Sve u svemu, nisu me zakinuli na nicim. Imao sam nalog kod njih, koji je "prohujao sa vihorom" zbog moje greske. Sad planiram da se posvetim forexu ponovo, (ovog puta ozbiljno). Sa ovakvom zamrsenom pricom vise se ne vracam kod njih. Spread-ovi su im i dalje astronomski, izmedju ostalog.

Van mreže legolas

• Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 18.11.2013, 15:53:43 »
I BTW, Lionsman Capital Markets IMA regulativu. Problem je sto ne mogu da nadjem nikakvu vezu izmedju njih i FX Lidera.

Van mreže strob

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 23.01.2014, 16:05:19 »
Preko 6  godina  u  FX  margin  tradingu.  Iskustvo   sa  preko  40  brokerskih  kuca  sirom  sveta.  Iskustvo  sa  Fx Liderom  je  nesto najjezivije i  najsmesnije  sto  sam  doziveo.   Jednostavno  ocekuju da  si  ovca  i  da  slusas  njihove  smesne  price i  objasnjenja  oko jako  prostih  stvari. I  najmanjeje tu  bitna  stvar  oko  licenci i sl.   Jezivo!  Sa  njima samo  ako ste  ovca  sa viskom vune. Oni  su  tip brokera  koji   targetira upravo  one  koji  o FX-u  ne  znaju  nista.
Right way or NO way!

Fight and win or  DIE fighting!

Van mreže markomaksimovic

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 23.01.2014, 16:12:50 »
Poštovani strob,

Sa kim ste radili iz naše podrške i kakav ste konkretno problem imali?

Srdačno,

Van mreže strob

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 23.01.2014, 17:05:00 »
Postovani  Marko,

da  ne  ofiram  kolegu necu  ti  reci  ime.  Kao  sto  pomenuh  preko  6  godina  sam  duboko u  margin  tradingu
i  imam  jako  puno  iskustva  sa  najraznoraznijim  brokerima  i  podrskama  sirom  sveta.  Od  belosvetskih  bitangi
i   prevaranata  do  renomiranih  kuca.  Imam par  dana  pauze  u  trejdingu  i  resim  da  odem  na  FX  lider  stranicu  posto  od  ranije  znam  da  ih  svi  pljuju,  optuzuju  za  sve  i  svasta  i sl.  a nikad  tudje  pisanje  ne  uzimam  zdravo  za   gotovo.  Uocim  na  sajtu  i  neku  promociju  50$  no  deposit. I  rekoh  odlicno  ajde  bas  da  se  registrujem  i  komuniciram  da  vidim  sta  se  desava.  Posle 10  min  chata  sa  osobom  koja  je  bila  tamo video  sam  o  cemu  se  radi i  zasto  je  rejting  tako  katastrofalan. Na  svako  sustinsko pitanje  je  bezao  u  demagogiju. da  bi  posle  nekoliko  takvih  pitanja  krenuo  da  bude  arogantan  i  bezobrazan. Jednostavno video  da nije  u  pitanju  ovca  koju  ce  da  odvede  na  klanje i  otresao  me.  Kao  u onom filmu Vuk  sa  Vol  street-a.  Samo  sto  sa  druge  strane  chat  prozora  nije  bila  neka  tuga  koja  ne  zna  nista  o  temi  pa  mu  nece  oci  zablinkati  i  voda  na  usta  poteci od prica  o  profitima,  treninzima, edukacijama,  ovo ono.  Najsmesnije  je  bilo  kad  je  hteo  uslove  trgovine  (preskupe koje  niko   ozbiljan  vec  par  godina  ne  drzi  na  tom  nivou) da  pravda pratecom   uslugom. Nude nesto smesno  u  odnosu npr  na  Dukascopy  i  to  tek  od  100k racuna dok  pomenut  broker  nudi   i  bolje  vec  od  100$.   Na  cinjenicu  da mi to sve  sto  naplacuje  ne  treba  ,nikom  nista.  Pa  jos  krene  da  se  poredi  sa  Plus500  ,  i  slicnim  deracima koze  s  ledja. Itd i sl.    Verujem  da  ce  da  rade  kao  doxa  posto  targetiraju  upravo  ljude  koji  pojma  nemaju  o  temi  i  svim  sitnim  crevcima  iste a  ljudi  su  alavi  i  neskromni  bez  osnove.  Nemam  nista  protiv njihovog   finansijskog  uspeha  niti pozivam  ikoga da  moje komentare  uzme  zdravo  za  gotovo  i  da  mi  veruje  na  rec.  Neka  ih  testira pa  kad  posle  nekog  vremena  uzme  digitron  u  ruke  i  vidi  koliko  love  im  je  ostavio  za  nista nek  razmisli da  li bas  ima toliko novca  da  ga  razbacuje  za  nesto  sto  mu je  dostupno ili  za  dzaba  ili  po  dosta  povoljnijim  uslovima.  U temu  licenci,  Turaka,  Kiprana  regulacije  segregated  account-a  da  i  ne  ulazimo  posto   sve  to  ishodi  iz  pocetnog  pristupa"Spread  a  word, talk a lot,  take  money,  and  RUN"
Right way or NO way!

Van mreže strob

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: 27.01.2014, 16:24:13 »
Carevi,   odbiju  me  za  promociju u  petak...  a danas  zovu  telefonom  da  vide " ...jesam  li  uplacivao  sta,  jel  trejdujem...  ovo -ono .. "  kao  ne  znaju,  kao  ne mogu  da  vide  da  nisam.  :))   .. gori su  od  onih  sto ti  zvone  na  vrata  da  ti  prodaju  neku  slikovnicu  sto ide  kao  za  neku  decu.    Da mi  je  upoznati  mislece  bice  koje  je  sa  njima  uslo u  bilo  kakav  aranzman.   :)  Eeej  i  oni  organizuju  u  Privrednoj  Komori   seminare i  edukacije,  imali na  b92   izvestaj sa trzista  pre  nekoliko meseci  itd  i  sl.   Joooj  Srbijo   !!!!
« Poslednja izmena: 03.02.2014, 19:40:33 FXModerator »
Right way or NO way!

Van mreže Bfx

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: 28.01.2014, 11:57:21 »
Otvorila sam za pocetak demo racun, gdje  se ispostavilo da im alatke uopste ne rade! Pozicija mi se uopste nije zatvorila kada je dotakla take profit. Da bih vidjela o cemu se radi, javila sam se operateru preko live chat, gdje su jos jednom dokazali svoju "profesionalnost", recenicama tima "NEAM (naglasavam NEAM) pojma o cemu se radi", i ubjedjivanjem mene kako sam ja luda jer se to nije desilo. Imam screen shot pozicije da pokazem i o cemu se radi. Zao mi je samo sto nisam kopirala cio razgovor da se vidi taj nivo profesionalnosti.. Naravno, poslala sam zahtjev da mi na mail stigne citava prepiska, ni to se nije desilo.
Radim preko platforme dovoljno dugo da znam sta su uradili, i sve te silne "Senior expert-e" ne bih zaposlila u svojoj firmi ni da je ciste, a kamoli nesto drugo...

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: 28.01.2014, 13:46:41 »
daj skidajte ih sa liste preporucenih brokera.
Sacuvajte reputaciju ovog sajta, a njihova reputacija ne postoji, pa i nemate sta cuvati njima.
Oni su neregulisana firma, sa agresivnom marketinskom kampanjom.
Nemojte da rusite reputaciju sajta FOREXSRBIJA zbog njih, jer jednog dana mozete zajedno sa njima zavrsiti na naslovnim stranama.
« Poslednja izmena: 03.02.2014, 19:43:03 FXModerator »

Van mreže Bfx

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 29.01.2014, 14:39:14 »
Evo jos jednog dokaza od danas...

Van mreže Lilyuki

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: 29.01.2014, 15:43:19 »
take profit ti nije uzeo zbog spreeda.Kolko vidim na slici tebi je TP na 1.11386 a spread je kod njih verovatno 5-6 na tom valutnom paru,tako da treba cena da padne jos 4-5 pipa doel da bi ti zatvorio take profit.