Pošto je ovaj post bio usmeren na pitanja iskustva sa određenim brokerom, da i ja prenesem svoja...
Započeo sam sa FX liderom, svideo mi se sajt i pojašnjenja - video uputstva - registrovao sam se za Demo, trgovao dan dva i posle kontakta sa g. Veljkom iz Fx Lidera, odlučio za stvarnu uplatu... Da se razumemo čovek me nije nagovarao... Dao mi je dosta uputstava u pogledu prebačaja novca, pošto se nisam nikaa do sada bavio Forexom, a imao sam sto pitanja...
Pošto sam hteo odvojenu i novu karticu isti mi je objasnio da se može dobiti lako gift card kod Erste i to sam izvadio za par minuta.
Posalo sam dokumenta, lična karta, račun za internet i skeniranu karticu sa uplate i za nepun sat je bio aktiviran nalog... Istog trenutka su prebacili i moj bonus... Sve ukupno 300 + 300, ukupno 600...
Kontaktirao sam par puta sa Nikolom, oko praktičnh pitanja, kako ovo, šta ono... sve je novo... i svaki put sam dobio zadovoljavajući odgovor... Komunikacija je bila što pisana, što telefonska...
Naravno, ovde treba razgraničiti stvari, jedno je da imate support, što mislim da je Fx lider izvrstan, a jedno je da očekujete da vam neko prorokuje da li će zlato pasti ili se povećati... Ja sam večeras odlučio recimo da će porasti, a možda i padne - takav mu je trend, a na kraju tržište će odlučiti... A mi trebamo napraviti opcije i za varijantu A i varijantu B...
Šalu na stranu sve pohvale za Fx lider i njegovo osoblje... Do sada su ispunili sva moja očekivanja.