Autor Tema: FXLider  (Pročitano 123792 puta)

Van mreže markomaksimovic

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: FXLider
« Odgovor #60 poslato: 18.06.2013, 11:00:32 »
Dragi BojaneS,

1. Aktivnosti koje su urađene na sajtu Forex Peace Army predstavljaju delovanje individue na svoju ruku i ne predstavljaju strategiju FXLider-a ni u kom slučaju. Negativni komentari na Forex Peace Army postoje dosta dugo i nikada nismo preduzimali korake da ih uklonimo ili ublažimo. Svako ima pravo na izbor i mišljenje a mi nastojimo da naučimo i usavršimo naše usluge uzimajući u obzir sve komentare.

2. Sve podatke koje ste tražili imate dostupne na našem sajtu. Klijenti FXLider-a trguju preko brokerske kuće Lionsman Capital Markets LTD. Potrebne podatke o Lionsman Capital Markets-u možete pogledati ovde:

http://www.fxlider.com/o-nama/regulativa/

Brojevi računa na koje se uplaćuju depoziti su takođe dostupni i vidljivi na našem sajtu kada izaberete bankovnu doznaku kao opciju za deponovanje sredstava.

Van mreže BojanS

• Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 21.06.2013, 10:24:53 »
Dragi BojaneS,

1. Aktivnosti koje su urađene na sajtu Forex Peace Army predstavljaju delovanje individue na svoju ruku i ne predstavljaju strategiju FXLider-a ni u kom slučaju. Negativni komentari na Forex Peace Army postoje dosta dugo i nikada nismo preduzimali korake da ih uklonimo ili ublažimo. Svako ima pravo na izbor i mišljenje a mi nastojimo da naučimo i usavršimo naše usluge uzimajući u obzir sve komentare.

Maksimoviću ja sam šokiran tvojim izvrtanjem činjenica i stalnim laganjem, vredjanjem inteligencije investitora. Vi ste dva puta pokušali da ublažite komentare i oba puta ste uhvaćeni na delu, čak ste i na forumu pokušali da slažete za direktno primanje para u kancelariji, čime ste dobili lep demant od foumaša. Što se tiče dela pojedinca, mislim da vi direktno stojite  iza tih natpisa na forexpeacearmy.

Isto tako kao što smatrate da su ljudi na ovom forumu budale, pa vi lično otvarate xy naloga sa istim manje više tekstom i hvalospevima o vašoj kompaniji. Postalo je toliko apsurdno  i smešno da moram da se zapitam, da li ste vi podeljenja ličnost.  you rock

2. Što se tiče Licence i vašeg spinovanja više nemam komentara, dno dna.

Još jedno bitno pitanje:

Kada jednog dana telefoni u Takovskoj utihnu i vaši cenjeni experti prestanu da se javljaju, a klijentima na vašoj MT4 Fxlider platformi bude pisalo invalid account , kome vaši klijenti mogu da se obrate. GMS, Lyxoru, Lider Capital LTD, GCM Menkul i da zatraže povraćaj sredstava?

Budite ljubazni i dajte napišite celu proceduru kako su sredtsva , tj depozit klijenata osigurani....

***Edit: Na zahtev korisnika @markomaksimovic obrisana poslednja rečenica jer se radilo u uvredama. Međutim, pitanja su na mestu, očekujemo odgovor od @markomaksimovic.
« Poslednja izmena: 26.06.2013, 18:53:22 FXModerator »

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 27.06.2013, 01:16:18 »
   u potpunosti podrzhavam svaku rechenicu koju je  izneo chlan BojanS (osim recmo uvreda ako ih je bilo) jer konkretnih odgovora nije bilo ...ako ima dilema treba da se reshe ,a ne okolo naokolo da stavljaju linkovi ,da se upucuje na kojekakve politichki korektne rechenice bez konkretnih odgovora na pitanaja... ako je vec na frugom forumu mogao neko iy iste kancelraije da se predstavlja pod drugim imenom ,shta ga spechava da to radi i ovde...?

na kraju krajeva, prvo Ava, potom neki Turci, sad je ko???

p.s. nemam rachun kod lidera, niti planiram, ali za one koji  planiraju da imaju (ili mozhda chak i imaju) da znaju  na chemu su...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 27.06.2013, 12:51:37 »
Sto se tice FXLidera da ih kudim necu,ne samo njih vec i ostale brokere ,moje misljenje o brokerima sam iznosio u vise navrata.Sobzirom da ih ima po medijima,ai kako vidim seminare daju u privrednoj komori,mogli bi oni prodrmati tu barutanu staru 70 gdn.Mucimo se sa FXStartom oce li nas ili nece,imamo i mi drzavu ili bi makar trebali da je imamo,samo bi neko trebao tu drzavu da pokrene da misli o narodu i njihovoj buducnosti.Zato bih zamolio FXLider tim kad su vec blizu njih moglo bi se stosta korisno uraditi za sve i drzavu i broker i trgovce,samo treba imati volju za to,mislim na program FXStarta.Vece reklame i popularnosti FX nema od ovakog nacina okrenuti narod ka trgovini ,a ne kockarnicama i ostalim budalastinama.Vas iz FXLider tima bih zamolio da ovaj predlog imate u vidu.

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 27.06.2013, 13:57:33 »
Dragi xomer,

Kada su u pitanju tehničke stvari vezane za sigurnost deponovanja novca preko interneta, odnosno plaćanja preko interneta, najljubaznije Vas molimo da pogledate sledeći link:

http://www.fxlider.com/o-nama/sigurnost-fondova/

Kada je u pitanju sama procedura, deponovani novac putem bankovne doznake, kreditne kartice ili bilo kog drugog servisa za plaćanje ide na pod-račun, na Vaše ime, računa samog brokera koji je regulisan i pod nadzorom CySEC-a.

Nadam se da su stvari sada jasnije a ukoliko imate bilo kakva dalja pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši kontakt podaci su:
Takovska 36, Beograd
0117158258
podrska@fxlider.com

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 27.06.2013, 14:12:49 »
Sto se tice FXLidera da ih kudim necu,ne samo njih vec i ostale brokere ,moje misljenje o brokerima sam iznosio u vise navrata.Sobzirom da ih ima po medijima,ai kako vidim seminare daju u privrednoj komori,mogli bi oni prodrmati tu barutanu staru 70 gdn.Mucimo se sa FXStartom oce li nas ili nece,imamo i mi drzavu ili bi makar trebali da je imamo,samo bi neko trebao tu drzavu da pokrene da misli o narodu i njihovoj buducnosti.Zato bih zamolio FXLider tim kad su vec blizu njih moglo bi se stosta korisno uraditi za sve i drzavu i broker i trgovce,samo treba imati volju za to,mislim na program FXStarta.Vece reklame i popularnosti FX nema od ovakog nacina okrenuti narod ka trgovini ,a ne kockarnicama i ostalim budalastinama.Vas iz FXLider tima bih zamolio da ovaj predlog imate u vidu.

Dragi elite44,

Hvala Vam na predlogu i ovim putem bismo želeli da pozovemo Vas i ostale članove foruma da dođete na naš seminar, danas u 17:30 u Privrednoj Komori Beograda u ulici Kneza Miloša. Ostalo je vrlo malo slobodnih mesta ali bismo voleli da ugostimo sve koji su zainteresovani.

Van mreže BojanS

• Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 28.06.2013, 16:38:55 »
Dragi xomer,

Kada su u pitanju tehničke stvari vezane za sigurnost deponovanja novca preko interneta, odnosno plaćanja preko interneta, najljubaznije Vas molimo da pogledate sledeći link:

http://www.fxlider.com/o-nama/sigurnost-fondova/

Kada je u pitanju sama procedura, deponovani novac putem bankovne doznake, kreditne kartice ili bilo kog drugog servisa za plaćanje ide na pod-račun, na Vaše ime, računa samog brokera koji je regulisan i pod nadzorom CySEC-a.

Nadam se da su stvari sada jasnije a ukoliko imate bilo kakva dalja pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.
Naši kontakt podaci su:
Takovska 36, Beograd
0117158258
podrska@fxlider.com

Maksimovicu opet pokusavas da pravis ljude budalama. Niko ne prica o vasoj enkripciji 256kb. Radi se o tome gde su pare osigurane u slucaju da vaša firma fantomski nestane.

Da ljudima bude malo jasnije, ako brokerska kuća koja je regulisana propadne, recimo kao kod mene u nemačkoj , klijent te brokerske kuće uzme ugovor  i ID, kontaktira osiguravajuće društvo kod koga  je broker registrovan i izlistan i podigne svoj balans.

Kada pitate Fx Lider  oni  vas prave budalama i pricaju o enkripciji podataka. Zašto???? Pa zato što nemaju regulativu i osiguranje, kad gazdi dosadi srbija, i seda u avion i paljba , a trejderi nek obijaju pragove po sudovima , jer svoje pare nece nikad videti.

Sramota!!!!

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 01.07.2013, 18:58:36 »
BojaneS,

Kao što i sami znate svaki regulisan broker ima garantni fond kod regulatora položen iz kojeg se klijenti isplaćuju, tako da je ovo sasvim suvišno pitanje na koje ste mogli i sami odgovoriti iz naših prethodnih odgovora da ste pažljivije čitali.

Van mreže djole76

• Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 07.08.2013, 00:56:20 »
Pošto je ovaj post bio usmeren na pitanja iskustva sa određenim brokerom, da i ja prenesem svoja...

Započeo sam sa FX liderom, svideo mi se sajt i pojašnjenja - video uputstva -  registrovao sam se za Demo, trgovao dan dva i posle kontakta sa g. Veljkom iz Fx Lidera, odlučio za stvarnu uplatu... Da se razumemo čovek me nije nagovarao... Dao mi je dosta uputstava u pogledu prebačaja novca, pošto se nisam nikaa do sada bavio Forexom, a imao sam sto pitanja... :)

Pošto sam hteo odvojenu i novu karticu isti mi je objasnio da se može dobiti lako gift card kod Erste i to sam izvadio za par minuta.

Posalo sam dokumenta, lična karta, račun za internet i skeniranu karticu sa uplate i za nepun sat je bio aktiviran nalog... Istog trenutka su prebacili i moj bonus... Sve ukupno 300 + 300, ukupno 600...

Kontaktirao sam par puta sa Nikolom, oko praktičnh pitanja, kako ovo, šta ono... sve je novo... i svaki put sam dobio zadovoljavajući odgovor... Komunikacija je bila što pisana, što telefonska...

Naravno, ovde treba razgraničiti stvari, jedno je da imate support, što mislim da je Fx lider izvrstan, a jedno je da očekujete da vam neko prorokuje da li će zlato pasti ili se povećati... Ja sam večeras odlučio recimo da će porasti, a možda i padne - takav mu je trend, a na kraju tržište će odlučiti... A mi trebamo napraviti opcije i za varijantu A i varijantu B... :)

Šalu na stranu sve pohvale za Fx lider i njegovo osoblje... Do sada su ispunili sva moja očekivanja.

Van mreže BojanS

• Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: 15.08.2013, 12:54:21 »
BojaneS,

Kao što i sami znate svaki regulisan broker ima garantni fond kod regulatora položen iz kojeg se klijenti isplaćuju, tako da je ovo sasvim suvišno pitanje na koje ste mogli i sami odgovoriti iz naših prethodnih odgovora da ste pažljivije čitali.

Maksimovicu, proslo je više od mesec dana od kada sam ti pustio poruku da pokažes link gde se to pare klijenata osiguravaju u slučaju da nestanete.

Dakle Tvrdiš da ste član garantnog fonda, ali nemate nikakve dokaze, jer kao što sam ti na prošlim primerima pokazao, svaki broker ponosno ističe u kom garantnom fondu su sredstva klijenata osigurana i u kojoj visini.

Kod vas na sajtu stoji finansijska bezbednost ,128 kb enkripcija podataka.
 Samo da se razumemo tvrdnja da ste deo garantnog fonda a pri tom  ne pokažeš ni naj običniji link koji vodi ka tome (na primer one foto copy licence GCM MENKULA što ste kačili na sajt) je kapitalna prevara i obmana javnosti.

1.Objasni proceduru kako su klijenti kod vas zaštićeni od prevare. Tj kako mogu da podignu navodno osigurana sredstva u slučaju da tvoja firma FX Lider( koja zvanično ne postoji i nije registrovana nigde) nestane.

2. Osoblje FXlidera koje zove klijente i sugeriše im da investiraju u naftu,zlato ili valutne parove, da li one poseduju potrebne licence za tako nešto?

Hoću konkretne odgovore na postavljena pitanja.

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 15.08.2013, 14:56:07 »
Pusti vise FXLider, to je prevarantska firma, bez ikakve registracije i regulacije, to je svima jasno.
Da zivimo u iole uredjenoj drzavi vec bi im policija i tuzilastvo bilo za vratom, ali na Balkanu je sve dozvoljeno i moguce.
Savjet za sve je - klonite ih se!\Imate barem 100 brokera koji su regulisani, imaju sjedista u zemljama EU, sa osiguanim fondovima - pa birajte !

Van mreže zivdus

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 15.08.2013, 16:16:19 »
Pusti vise FXLider, to je prevarantska firma, bez ikakve registracije i regulacije, to je svima jasno.
Da zivimo u iole uredjenoj drzavi vec bi im policija i tuzilastvo bilo za vratom, ali na Balkanu je sve dozvoljeno i moguce.
Savjet za sve je - klonite ih se!\Imate barem 100 brokera koji su regulisani, imaju sjedista u zemljama EU, sa osiguanim fondovima - pa birajte !
.
DA , ali se oni ovde reklamiraju na sajtu u listi vaznijih brokera , sta mi treba da mislimo sad, da li mogu Moderatori sajta da preporuce nekog brokera u Srbiji  ili makar Evropi  .
.
pozdrav svima

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 15.08.2013, 17:03:39 »
.
DA , ali se oni ovde reklamiraju na sajtu u listi vaznijih brokera , sta mi treba da mislimo sad, da li mogu Moderatori sajta da preporuce nekog brokera u Srbiji  ili makar Evropi  .
.
pozdrav svima

moderatori znaju kako se podižu sredstva FXlidera :)

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 15.08.2013, 19:41:07 »
Svakako ih zaobidjite u najsirem mogucem luku.
Ali - NAJSIREM !

Van mreže djole76

• Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 15.08.2013, 23:00:23 »
A zašto? Postoji li konkretan razlog? Iii je u pitanju nelojalna konkurencija koja blati... Već poznata stvar u našem narodu...  ;D Ja nigde ništa ne pronađoh negativno... Ako ima neko nešto sa dokazom neka iznese... Sve samo neka retorička pitanja... Ništa konkretno...