Fx lider je najbolji broker u Srbiji. Imaju najmanju spread od 3 pipsa na EURUSD, to niko ne nudi u Srbiji. Da budem iskren, za druge u Srbiji i neznam, ali su mi ljubazni ljudi iz FX Lidera objasnili da su oni jedini regularni , sa evropskim licencama, najmanjim spreadom, i najboljom podrskom i investicionim savetima.
Ja sam otvorio demo i odmah su me zvali kada sam imao nekoliko dobrih trejdova, pomogli su mi da shvatim da sam zreo za investiranje na live racunu. Uvek bi me pozvali kada bi moj trejd krenuo u dobrom smeru, da se potrude da zastitim svoj dobitak, desava se da ako sam u plusu 30 pipsa oni me okrenu da zatvorim , pa da cena ode jos 50 u mom smeru, ali retko. Nigde jos nisam sreo takvog brokera koji daje takvu podrsku.
Kako su mi objasnili, oni su jedini broker u Srbiji sa licencama po evropskim standardima, i licencama evropske unije , kao i to da ako vas mrzi da idete u banku, možete novac doneti u kancelariju pa ce vam oni odmah napuniti račun.
Sve su to pogodnosti koje ni jedan broker ne daje svojim klijentim ni u Srbiji ni u Crnoj Gori