Cilj nam je da u ovoj rubrici predstavimo prognozu za valutni par EUR/USD za trgovačku nedelju koja je pred nama !
Svake nedelje ćemo objavljivati prognoze eminentnih profesionalnih trejdera i analitičara za ovaj valutni par koje su zasnovane na nedeljnom, mesečnom i kvartalnom nivou.
Po završetku trgovačke nedelje svako od Vas će imati sliku ko je od njih bio u pravu što se tiče prognoze, i na taj način u budućnosti možete imati još više poverenja u njih !
Cena pred otvaranje tržišta na valutnom paru Eur/Usd je 1.3414 .
Prvi post koji sam stavio u okviru predviđanja na više valutnih parova ( u ovom slučaju pričamo o Eur/Usd) koji sam stavljao 2 meseca, vidimo prognoze analitičara za nedelju dana, mesec dana i kvartalno (tri meseca)).
Sa preporukama na nedeljnom nivou se stalo iz razloga što su one podložne raznim oscilacijama u toku te nedelje, tu pre svega mislim na fundamente i njihovo različito tumačenje.
Vidimo iz priloženog da su forex analitičari u postu koji sam stavio pre više od tri meseca 04.12.2010, 16:13:44 Dr. Sivaraman (1.4765) i Goncalo Moreira (1.4400) predvideli trenutno cenu na valutnom paru Eur/Usd iako je u to vreme aktuelna cena bila više od 1000 pipa manje.
U svom pristupu forex analizama i tržištu trebate da nađete analize i analitičare, pratite njihov višegodišnji rad kako bi na taj način mogli da predvidite nešto što nas sve zajedno čeka u bliskoj budućnosti.