Autor Tema: 7. decembar, povlačenje para iz banaka  (Pročitano 5854 puta)

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
7. decembar, povlačenje para iz banaka
« poslato: 28.11.2010, 19:23:42 »
Naleteo sam na ovo: http://www.bankrun2010.com/

Ako sam dobro uklavirio, poenta je da što veći broj ljudi na globalnom nivou 7. decembra povuče svoje pare iz banaka i da se na taj način stvori kolaps.

E sad, pitam ja vas, da li je tako nešto teoretski moguće i kakve posledice može stvarno imati? Ako je odgovor na prvo pitanje potvdan, eto nama još jedne vesti za trgovanje 7. decembra.. ;D
« Poslednja izmena: 28.11.2010, 19:25:41 NenadPavlov »
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: 7. decembar, povlačenje para iz banaka
« Odgovor #1 poslato: 28.11.2010, 20:18:23 »

Ako sam dobro uklavirio, poenta je da što veći broj ljudi na globalnom nivou 7. decembra povuče svoje pare iz banaka i da se na taj način stvori kolaps.

E sad, pitam ja vas, da li je tako nešto teoretski moguće i kakve posledice može stvarno imati? Ako je odgovor na prvo pitanje potvdan, eto nama još jedne vesti za trgovanje 7. decembra.. ;D

To su već stvarno gluposti !

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 28.11.2010, 20:40:31 »
Stvar je totalno besmislena pošto ne postoji toliko keš novca koji bi mogao da se povuče iz banaka.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 28.11.2010, 23:43:51 »
Procitao sam jos vecu besmislicu da politika nije umesana u to pogotovo  sto su potpisnici 41 scenarista belgija verovatno francuzi pridodamo francuske radikale direktore i glumce jer cim radikali dodju na 12-13 posto stvaraju se nemiria tu vest sam cuo pre 4-5 dana od nasih bivsih radikala sada napredjaka da je narod nezadovoljan  pa i ovima globalizam nije dobar  pa bi hteli jednu banku ili centralizam.Sve u svemu povukli ne povukli lovu to unosenje nemira koji ce po meni dodatno destabilizovati eur samim tim i eur.zonu  u narednih 5 godina EU potrebno 72 bilona kredita od toga 50 posto sto pre osim grcke irske bankrota ocekuju se spanija portugalija italija 16 zemalj eur.unije je dosta stabilno.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 08.12.2010, 13:03:30 »

CANTONA dao autogol !!!

Pozivom štedišama da povlačenjem svojih uloga iz banaka sruše njihov sistem i izvedu "revoluciju", slavni bivši fudbaler Eric Cantona uspeo je jedino dati autogol, pišu danas francuski mediji...  ;D

Van mreže pavle

• Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 08.12.2010, 14:22:46 »
Lepo bi bilo, da ih neko malo dirne

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 08.12.2010, 14:26:31 »
CANTONA dao autogol !!!

Pozivom štedišama da povlačenjem svojih uloga iz banaka sruše njihov sistem i izvedu "revoluciju", slavni bivši fudbaler Eric Cantona uspeo je jedino dati autogol, pišu danas francuski mediji...  ;D

A i da se nešto stvarno desilo, da li bi javno pisali o tome?  ::)

http://hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=10011:hrsvijet-otkriva-tajni-plan-europske-unije--zatvaranje-bankovnih-altera-i-blokada-bankomata-angela-merkel-naredila-medijima-cenzuru-u-vezi-eu-krize&catid=5:svijet&Itemid=72

Znam da zvuči kao teorija zavere, ali mnogo puta se pokazalo da ljudi znaju samo ono što im mediji dozvole da znaju.

Može biti, a ne mora da znači.. ;)
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 09.12.2010, 21:25:28 »
Otvorio sam stranicui odma uvideo da je anti evropska ,cim sam ugledao Mesica daje orden zasluga sanaderu,pre 5-6 meseci objavljen je njegov privatni racun u svajcerskoj banci crno na belo 800 mil evra verovatnomu je zbog toga pozlilo pa je smenjen,ima on i drugih malverzacija,Da je evropska unija kriva za to, bice da ga je Merkelova terala na to zaista smesno veceras na nasim vestima cujem predsednik Hrvatske objavljuje njegovo hapsenje al ga nema .Vrh komunizma je uzimati kolko ti treba ,kakva demokratija  europska unija za njih je komunizam vrh brate.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 09.12.2010, 23:50:41 »
Otvorio sam stranicui odma uvideo da je anti evropska ,cim sam ugledao Mesica daje orden zasluga sanaderu,pre 5-6 meseci objavljen je njegov privatni racun u svajcerskoj banci crno na belo 800 mil evra verovatnomu je zbog toga pozlilo pa je smenjen,ima on i drugih malverzacija,Da je evropska unija kriva za to, bice da ga je Merkelova terala na to zaista smesno veceras na nasim vestima cujem predsednik Hrvatske objavljuje njegovo hapsenje al ga nema .Vrh komunizma je uzimati kolko ti treba ,kakva demokratija  europska unija za njih je komunizam vrh brate.
Svaka cast predsedniku  Hrvatske Josipovicu na hrabrosti pravi demokrata zakon vazi za sve isto,komunisti navikli da za njih ne vazi ako nesto munu samo za narod e pa dosta vise.Ovo mi je radosnija vest nego 1000 pipsa.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 29.12.2010, 15:10:21 »
Forumasi naredu je cas politike povezane sa ekonomijo analiticar masterforex je to lepo izneo i razjasnio,mislim da ovakve stvari svaki trgovac treba da zna kada na drugim primerima skapira sta se radi shvatice kakva je SRBIJA.http://fw-stock.com/?p=4150