Autor Tema: ZADNJI TEST - PRED OTVARANJE REALA  (Pročitano 6154 puta)

Van mreže cujo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
ZADNJI TEST - PRED OTVARANJE REALA
« poslato: 26.11.2010, 15:44:49 »
Evo posle dobrih rezultata..ostaje i zadnji test od sledecih nekoliko dana ako bude  pozitivan idemo na realan
racun...
Dva operatora...prvi - dva monitora......drugi operator -laptop - platforma brokera...

Dva brokera 2 X 1000 €  = pocinjemo sa  2000€

Dakle ustajanje u 7-15....vezbe 30 minuta (salonski bicikl voznja 10 km...+ tegici ) ..tusiranje hladna..
zeleni caj..
Start ...dva para za pocetak ...2-3%...MM...disciplinovano...idemo samo po dva naloga...Ratio 1:1,5/2/3

A da nisam pitao STA SE MOZE POSTAVITI NA PLATFORMU KOJA RADI SA BROKEROM...verovatno ce ona imati dosta nepovoljnih stavri po mene (prekide..nema ulazenja u momentu vesti .....zadrzavnje prodaje naloga itd )
Da ne bude reklame mozete propozirati poslovne brokere iz iskustva (u kombu su AVA FX...ADMIRAL..FX PRO..IB FX..) sportskitip@hotmail.com

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: ZADNJI TEST - PRED OTVARANJE REALA
« Odgovor #1 poslato: 26.11.2010, 16:37:34 »
Nemoj da stavljaš svoj mail na veb, jer ga nađu spamerske mašine pa te zasipaju đubretom. Piši umesto adrese recimo spotrtskitip at hotmail.com, ili a mogu da ti pišu i na privat.

Takođe ne preporučuju se velika slova u naslovima a ni u tekstu. Ajde da ne preterujem, pa neću da zameram što se kaže poslenji, a nego zadnji.

I puno uspeha na realu.

« Poslednja izmena: 26.11.2010, 16:44:05 Tango »
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 26.11.2010, 20:30:41 »
Evo posle dobrih rezultata..ostaje i zadnji test od sledecih nekoliko dana ako bude  pozitivan idemo na realan
racun...
Dva operatora...prvi - dva monitora......drugi operator -laptop - platforma brokera...

Dva brokera 2 X 1000 €  = pocinjemo sa  2000€

Dakle ustajanje u 7-15....vezbe 30 minuta (salonski bicikl voznja 10 km...+ tegici ) ..tusiranje hladna..
zeleni caj..
Start ...dva para za pocetak ...2-3%...MM...disciplinovano...idemo samo po dva naloga...Ratio 1:1,5/2/3

A da nisam pitao STA SE MOZE POSTAVITI NA PLATFORMU KOJA RADI SA BROKEROM...verovatno ce ona imati dosta nepovoljnih stavri po mene (prekide..nema ulazenja u momentu vesti .....zadrzavnje prodaje naloga itd )
Da ne bude reklame mozete propozirati poslovne brokere iz iskustva (u kombu su AVA FX...ADMIRAL..FX PRO..IB FX..) sportskitip@hotmail.com

Svi brokeri koje si naveo su odlični, samo navali....
Pošto sam ti i ja rekao srećno, da se ispravim...
Kakva sreća, fx nije rulet pa da ti treba sreća, treba ti znanje...
Ako ga i ne poseduješ u dovoljnoj količini, tu smo mi !
Biće to sve ok, ništa se ne brini ! Prijatan vikend svima...

Van mreže cujo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 26.11.2010, 21:05:33 »
Hvala puno ,

vec je neko napisao da je bolje raditi i sa najmanjim ulogom kako bi usao u fazon i stekao prave navike,
normalno da ce morati dosta da se uci ovo je jako tesko sigurno - da ce uvek trebati necija pomoc to je sigurno pa i vasa..dosta stvari sam ovde naucio

Hvala jos jednom na podrsci pa i ako se izgubi neki dinar nije gubitak vec samo pouka da to vise ne radim
na taj nacin..

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #4 poslato: 26.11.2010, 23:17:47 »
Preporuka ti je da svakako kreneš sa realnim računom, ali za početak bi mogao da kreneš sa cent računom.
Jer nije poenta sada da zaradiš, već da stekneš osećaj trgovanja sa realnim novcem, a ako već gubiš, bolje je da izgubiš cente nego $ ili €.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 27.11.2010, 01:30:33 »
Preporuka ti je da svakako kreneš sa realnim računom, ali za početak bi mogao da kreneš sa cent računom.
Jer nije poenta sada da zaradiš, već da stekneš osećaj trgovanja sa realnim novcem, a ako već gubiš, bolje je da izgubiš cente nego $ ili €.
+

Ček` da se prvo koji puta preznoji onako poštenski da ga sve zasvrbi.

Van mreže cujo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 27.11.2010, 17:42:20 »
Ne vidim sta ima da svrbi...i od cega ?????

Ako nisi spreman da izgubis i zalis za necim sto ulazes da bi dobio ti si odmah u problemu velikom....
Pet kuca sam izgubio da  bi tri napravio...ostalo je nesto tako..
odmah da se izjasnim da mi ovo dodje kao razgibavanje mozga...u ovim godinama..
imam od cega da zivim i ovo nikada nece biti izvor zivota...ali je izazov da se pobedjuje...
ako bih ti pokazo dobitne cekove na lotoofoot svrabovi su da umres..a isto tako i gubitke .... i tako nije ni mesto ni vreme
Ovde se mora investirati ...pa se nesto mozes i nadati  ali ako cekas u indikator ...on se brate pali uvek posle....

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 27.11.2010, 21:24:39 »
Možda nisi razumeo moju rečenicu ali, i ja sam tako na demo razvaljivao pa sam mislio da sam postao forex stručnjak. Demo i live su potpino tehnički isti ali subjektivno su kao nebo i zemlja. Lepo čovek predlaže da se krene sa mikro računom i manjim novcem, čisto da se to prvo oseti pa kada se i to prođe onda može da se krene sa povećavanjem investicije, to i ja savetujem iz dobre namere i ličnog iskustva i naravno želim ti da što pre sakupiš milion pipa.

Van mreže pavle

• Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 27.11.2010, 21:41:15 »
Tako je, demo i real samo izgledaju isto a u stvari je tolika razlika da neko ko nije radio real ne moze ni da zamisli. Ja sam takodje razvaljivao demo. Za sada sam još uvek početnik na realu i nisam nimalo zadovoljan rezultatima, ali tu sam da učim, otvorio sam cent račun da bih stekao osećaj za rad na realu. O zaradi ne razmišljam, samo učenje.
I da znaš. Zasvrbeće, čak i na cent računu  ;)

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 29.11.2010, 10:41:33 »
Preporuka za Cuju i svakoga ko hoće da pređe na real. Za real ste zreli ako ste nekoliko puta duplirali račun.

Budite iskreni prema sebi i recite da li ste to uradili. Ne ono, ide mi dobro, nego da li ste zaista početni račun od recimo 1000 usd, podigli na 2000, pa na 4000 itd (naravno dozvoljeno je povećanje lota sa povećanjem stanja računa tako da za svkao dupliranje vam treba isti broj pipova uz poštovanje MM).
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže tommyboxfx

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 29.11.2010, 11:07:21 »
Razliku trejdanja na realu i demu  treba svako da oseti na svojoj koži jer psihičke barijere samo na taj način možeš da prevaziđeš i nikako drugačije!Svakako treba se dobro spremiti  pre toga tehnički i mentalno a bez prethodnih konstantnih uspeha na demu nikako ne krenuti u akciju na realu  jer vam inače predstoje veoma stresni dani !!!
Pozdrav TommyboxFX

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #11 poslato: 29.11.2010, 11:12:01 »
Preporuka za Cuju i svakoga ko hoće da pređe na real. Za real ste zreli ako ste nekoliko puta duplirali račun.

Totalno nebitna stvar. Onda bi i za real očekivali da duplaju račun kao na demu, a to se sigurno neće desiti u tom vremenskom periodu.
Mnogo je bitnije da se psiha navikava da je pravi novac u igri nego da su 4x duplirali račun.
1. za to će trebati vremena i strpljenja, a vreme je novac ;)
2. koristiće se nerealni money management koji će posle da im se obije o glavu na realu.

Po meni mnogo bitnija stvar da se stavi makar i 100$ na cent račun, čisto da se stekne osećaj o čemu se ovde najviše u stvari radi...

Van mreže cujo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 29.11.2010, 13:29:15 »
Upravo to hocu....sasvim ispravno

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 29.11.2010, 15:34:39 »
Sada cu malo da vas nasmejem kako sam ja sticao iskustvi za mikro racun nisam znao,stavio sam 1000E na racunu  otvorio pozicje 3 dana nisam spavao gledao sta se desav bival je po 500-600E profita isto tako i gubitka zove me brokerka pita sta radis nemoj da spavas  ,a gde da joj kazem da tri dana nespavam da upoznavam trziste rekla bi  da sam lud  cim mi netre baju pare.Sam ja bez znaja engleskog dok nisam poceo da koristim google prevod,a za kompjuter sam mislio da nikad necu sesti za njim.
« Poslednja izmena: 29.11.2010, 15:41:38 elite44 »

Van mreže pavle

• Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 29.11.2010, 16:49:36 »
E ovo je dobro...  :) Meni se desavalo da blejim po 12 sati i gubim zivce, ali toliko kao ti... hehe! Sta sve mora da se prodje.  :) Ali je to skola!