Autor Tema: Staž na Forexu  (Pročitano 15133 puta)

Van mreže montenegro

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Odg: Staž na Forexu
« Odgovor #30 poslato: 30.10.2011, 12:38:52 »
Hvala moderatoru na ovaj plusic, ;D 
Expertx, kao sto rekoh nije vazno koliko imas na racunu, zapravo svejedno je, neces biti nista bolji trejder i ako imas milion kojeg ces ubrzo izgubiti, ali naravno shodno kolicini ulozenog novca je i zarada ali i gubitak je  proporcionalan tome.Neozbiljno je ocekivati da sa ulogom od 100e mjesecno zaradis 1000e,koliko para toliko i muzike ;)

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #31 poslato: 15.11.2011, 09:51:24 »
Danas mi je dan za pisanje pa sam se raspisao :D elem trgujem na live vec vise od godinu dana, poceo sam sa 300$ spucao malo vise od 90% tog racuna onda sam se malo edukovao ucio stao sa live i shvatio koji je moj problem a to je strah, konkretno strah od sl ili strah od gubitka sopstvenih para kada sam to uspeo da svaladam da shvatim da je sl obavezan, taj korak mi je najteze pao suocavanje sa strahom ali kada sam to savladao kasnije je islo ok.

I tako uspeo sam da spasim balans i vratim se na pocetnu poziciju trebalo mi je 2 meseca i kusur ali sam trgovao puno i radio po 8 i vise sati zato sam vikendom isao na sport setnje plivanje i masaze.

Vreme prolazilo ja postao sve iskusniji i bolji doslo vreme za prvo podizanje zarade joj koja je to bila sreca kada sam podigao i dobijo pare na Moneybookers a tek kad sam ih dobio na devizni racun i doneo kuci ih sreca sreca radost  ;D ;D ;D

Danas i ako ne mogu reci (mada ja to nikad ni necu reci) da sam pro trejder ali mogu reci da sam uspesan na mozda nekom manjem nivou imam stalne mesecne isplate nisu velike ali recimo kao neka fina plata u Srbiji ja sam srecan sto sam pronasao Forex (ili je on mene 8)) balans sve veci imam vise live accounta kod razlicitih brokera i polako ovaj posao postaje dosadan a to je dobar znak da sma na pravom putu  8) i da na kraju ovaj forum i ljudi koji ga cine je nesto sto je vredno, tu sam puno toga naucijo i mozda je vreme da ja nesto doprinesem :)

Cheers people  :pivo: :pivo: :pivo:

Van mreže debitant

• Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 12.12.2011, 20:13:53 »
Pa evo, negde u ovo vreme prosle godine sam saznao za forex...bila je to zima...sneg, dosada, i forex i kompjuter mi je dosao kao senzacija da ne izlazim iz kuce i da uzivam...tako sam i poceo, kockarski, dobijao, gubio, ali sam i pricao sa jednim brokerom preko moba i na srecu nije me ubedio da ulozim prave pare..no, moram priznati i nije bio toliko uporan, bar sam ga lepo ispitao sta je sta...E onda sam resio da otvorim neki mali nalog sa 20-30 evra, medjutim, kada sam shvatio koliko banke uzimaju, video sam da mi se ne isplati da dizem malo para...pa sam odustao i rekao sebi, skupices 200 evra i krenuti na real...ali opet srecom nikako da ih skupim...u medjuvremenu sam vise istrazivao samu proceduru, isplativost i sigurnost novca..pa sam dosao do svog brokera :) sad se drzim njega na demo jos uvek. Ali neko je pomenuo grafik sa uzlaznom putanjom dobitka. Pa mogu reci da je ta putanja uzlazna ali jako malog ugla, ako me razumete :) Ali ono sto me opet udaljava od real racuna je to sto je ta "linija" sa ogromnim oscilacijama, tipa, na ivici da izgorim nalog, do gornje ivice da sam prava srbenda kad hocu zaradu od 300% :) sad jos samo da ispeglam tu liniju, pa krecem na real, ali jos uvek ne mogu da skupim tih 200 jura, dobro, priznajem da se i ne trudim mnogo...ali eto ucinio sam prvi korak, kupio nov kompjuter, jer bez alata nema zanata :) , pa sad eto, kao segrt, cesto dobijam po neku klempu :) od strane nemilosrdnog trzista :) ajd pa da u ovo vreme sledece godine budemo milioneri :)