Pozdrav svima i sve pohvale za rad, kako moderatorima, tako i članovima koji održavaju ovaj forum na visokom nivou.
Za forex sam počeo da se interesujem pre nepunih mesec dana i od tada sam "spržio" dva demo računa od po 100.000 i još dva-tri manja. Ova prva dva su bila na nekoj web platformi i jedina strategija mi je bila scalping (za koju tad nisan ni znao da se tako zove, niti sam znao da je to strategija), a igrao sam samo sa zlatom jer mi valutni parovi nisu izgledali naročito interesantno - previše nekih talasa (namerno kažem da sam "igrao" jer to sa trgovanjem nije imalo veze - više je ličilo na igricu).
A onda sam naišao na sajt Forex Srbija. Naravno, prvo sam pročitao sve sa strana EDUKACIJA i počeo pomalo da shvatam forex trgovanje, tehničku i fundamentalnu analizu, pivot, fibonachi, svećice itd. (Ovim ću se stranama u narednom periodu još vraćati, jer tek kroz teme foruma i isprobavanje funkcionalnosti MT4 platforme, počinjem da shvatam značaj i smisao nekih stvari koje na prvo čitanje nisam razumeo). Siguran sam da ću i od članova foruma imati nesebičnu pomoć i zato se unapred zahvaljujem.
Za sada toliko od mene. Nadam se da nisam nikog udavio s ovim "kratkim" postom, a ako je iko stigao do ovog dela, molim da mi objasni pojam BE.