Pa evo, negde u ovo vreme prosle godine sam saznao za forex...bila je to zima...sneg, dosada, i forex i kompjuter mi je dosao kao senzacija da ne izlazim iz kuce i da uzivam...tako sam i poceo, kockarski, dobijao, gubio, ali sam i pricao sa jednim brokerom preko moba i na srecu nije me ubedio da ulozim prave pare..no, moram priznati i nije bio toliko uporan, bar sam ga lepo ispitao sta je sta...E onda sam resio da otvorim neki mali nalog sa 20-30 evra, medjutim, kada sam shvatio koliko banke uzimaju, video sam da mi se ne isplati da dizem malo para...pa sam odustao i rekao sebi, skupices 200 evra i krenuti na real...ali opet srecom nikako da ih skupim...u medjuvremenu sam vise istrazivao samu proceduru, isplativost i sigurnost novca..pa sam dosao do svog brokera
sad se drzim njega na demo jos uvek. Ali neko je pomenuo grafik sa uzlaznom putanjom dobitka. Pa mogu reci da je ta putanja uzlazna ali jako malog ugla, ako me razumete
Ali ono sto me opet udaljava od real racuna je to sto je ta "linija" sa ogromnim oscilacijama, tipa, na ivici da izgorim nalog, do gornje ivice da sam prava srbenda kad hocu zaradu od 300%
sad jos samo da ispeglam tu liniju, pa krecem na real, ali jos uvek ne mogu da skupim tih 200 jura, dobro, priznajem da se i ne trudim mnogo...ali eto ucinio sam prvi korak, kupio nov kompjuter, jer bez alata nema zanata
, pa sad eto, kao segrt, cesto dobijam po neku klempu
od strane nemilosrdnog trzista
ajd pa da u ovo vreme sledece godine budemo milioneri