Pozdrav svima, novi sam u FX priči, nov da noviji ne može biti. Sve pohvale za forum i sam sajt, mnogo mi je pomogao da shvatim bar neke najosnovnije stvari o Forex-u.
Da ne skrećem dalje sa ove teme, imam pitanje u vezi Admiral-a. Naime, pre 5 dana sam rešio da otvorim svoji prvi real Forex račun, upravo kod Admirala, istog dana sam uplatio preko kreditne kartice početni kapital, ali i dalje kada se ulogujem na svoj račun piše stanje 0 eur
Moje pitanje je: da li je neko skoro uplaćivao novac kod Admirala i koliko je čekao da mu legne na račun?
Koliko sam upoznat, oni su nedavno promenili firmu koja im procesira kreditne kartice (sada je payonlinesystem, a čini mi se da su ranije bili dotpay) pa verujem da nije do njih, ali pošto mi je ovo prva uplata nekom brokeru u životu, nemam predstavu koliko vremena je potrebno da legnu pare na račun. Mislio sam prvo ovde da se raspitam da bih okvirno znao koliko vremena je normalno i koliko može da potraje u najgorem slučaju da bih znao kada da bi trebalo da im se obratim ako (ne daj Bože) sve to ne prođe na vreme.
Hvala unapred!