U Admiralu sam dobio poruku da možemo otvoriti Pro račune tako da možemo raditi izravno na ECN tržištu. Može li mi netko reći da li je ovakav račun bolji od mini računa kojeg do sada imam u Admiralu poluga 1:500? Koje su prednosti i nedostaci ovakvog računa?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cijenjeni klijenti!
Zadovoljstvo nam je najaviti pokretanje nove vrste računa u Admiral Makrets-u - Admiral.Pro račun!
Admiral.Pro trgovački račun dolazi sa najnovijim i najboljim tehnologijama vezanih za Forex tržište. Sa tih računa možemo ponuditi mogućnost izravnog rada na deviznom tržištu ECN (Electronic Communications Network) koje Vam omogućuje direktan pristup likvidnosti.
Zahvaljujući novom razvoju koji uključuje Forex trading software, stvorili smo sustav BBO (Best Bid and Offer) koji analizira cijenu i likvidnost najvećih svjetskih banaka kao što su: UBS, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Credit Suisse, Barclays, and Nomura. Naš server pretvara cijenu i likvidnost u najbolju ponudu Bid/Ask ponude u stvarnom vremenu!
Osim toga, uspjeli smo znatno reducirati spread. Na primjer, na EUR / USD valutnom paru, spread se veže za 0.1 pip, a u prosjeku je oko 0.4-0.6 pip-ova. Sa Admiral Pro računom možete koristiti NND (No Dealing Desk) koji će Vam dati brzinu, točnost, performanse te eliminirati re-quotes!
Saznajte više i krenite:
• Detaljne informacije o novim „Admiral.Pro" računima
• Preuzmite novi terminal i otvorite demo račun na „Meta Trader 4"
• Otvorite „Admiral.Pro" račun - „Kabinet Trgovca"
Uvijeti za "Admiral.Pro" trgovački račun:
Minimalni Depozit $1000
Poluga 1:100
Valutni parovi 25 parova - Forex Spot
Minimalna veličina naloga 0.01 lot do 50 lotova (Step – 0.01 Lot)
Spread od 0.00001 (0.1 pips)
Provizija 0,004% od veličine naloga
Tehnologija izvršavanja naloga Tržišna Egzekucija (NDD)
Limit/Stop Nivo za naloge na čekanju unutar spread-a
Margin Call/Stop Out* nivo 100% / 30%