Autor Tema: Admiral Markets Srbija  (Pročitano 112496 puta)

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Admiral Markets Srbija
« poslato: 10.11.2010, 08:44:46 »
http://www.admiralmarkets.rs/

Imam nameru da otvorim u dogledno vreme real account.
Vežbam na demo računu koji sam otvorio kod Admiral Marketsa. Molio bih kolege koji imaju iskustva sa real accountima i Admiral Marketsom u Srbiji da ga iznesu (bilo da su pozitivna, bilo da su negativna).

Hvala unapred  :) 
« Poslednja izmena: 20.01.2011, 10:49:55 FXModerator »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Admiral Markets Srbija
« Odgovor #1 poslato: 10.11.2010, 09:12:15 »
Radio davno sa njima, ali ne preko kancelarije u BG-u. Uslovi bi morali da budu isti. Čak mislim da mi je ostalo par $ na računu :)

Platforma im se među prvima otvara (nedelja, 23:15), nije bilo nekih posebnih problema.
Često organizuju neke nagradne igre, podigli su i leverage pre neki dan na 1:500 do 2k itd.

U svakom slučaju (po meni) - preporuka.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 10.11.2010, 09:15:00 »
Imaju male spredove,koje dizu u vecernjim satima...Jedini problem je sto novac kada prebacujes mozes jedino preko wire transfera(doznake) sto je skupo ako kreces sa manjim kapitalom.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 10.11.2010, 15:12:38 »
Admiral je sasvim ok. U dva navrata sam tamo imao depozite (poveći su bili), nikada nije bilo problema ni sa jednom stavkom iz ugovora. Šta više, bolji su po meni od mnogo zvučnijih brokerskih kuća !

Van mreže bonzobgd

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 10.11.2010, 21:34:36 »
Ja upravo idem kod Admirala na onaj besplatni kurs. Svaka im cast. Moje preporuke.
Long live and prosper.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #5 poslato: 28.01.2011, 10:55:44 »
Evo nešto novo i sveže i kod brokera kod nas. Admiral pokreće PRO račune koji će imati 5 decimala, još manji spread, manji requote (oni kažu da ga eliminišu, ali to već mora u praksi da se isproba), ECN pristup tržištu i to sve na MT4 platformi.

Detalje o ovoj veoma dobroj varijanti možete da pročitate na http://www.admiralmarkets.rs/company_news/trgujte-kao-profesionalac-sa-admiralpro-ra-unom

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 01.02.2011, 16:53:05 »
Danas sam isposlovao potrebnih 50$ profita ili 100% na dodeljenu sumu. Ostalo mi je još 17 dana da poslujem ali ne treba mi pošto sam ispunio kvotu. sada samo da im se obratim da mi daju novi račun sa 50$ početnog profita.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 01.02.2011, 17:06:54 »
kako si dobio tih 50$ ?

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 01.02.2011, 17:09:14 »
kako si dobio tih 50$ ?

Registruj se ovde, dobices live racun sa 50$, treba za najkasnije mesec dana da napravis profit od 50$ i nakon toga dobijas bonus 50$ na novi live racun.

Registruj se ovde http://www.admiralmarkets.rs/magictoken

Van mreže leon93

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 24.02.2011, 21:11:55 »
U Admiralu sam dobio poruku da možemo otvoriti Pro račune tako da možemo raditi izravno na ECN tržištu. Može li mi netko reći da li je ovakav račun bolji od mini računa kojeg do sada imam u Admiralu poluga 1:500? Koje su prednosti i nedostaci ovakvog računa?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cijenjeni klijenti!

Zadovoljstvo nam je najaviti pokretanje nove vrste računa u Admiral Makrets-u - Admiral.Pro račun!
Admiral.Pro trgovački račun dolazi sa najnovijim i najboljim tehnologijama vezanih za Forex tržište. Sa tih računa možemo ponuditi mogućnost izravnog rada na deviznom tržištu ECN (Electronic Communications Network) koje Vam omogućuje direktan pristup likvidnosti.

Zahvaljujući novom razvoju koji uključuje Forex trading software, stvorili smo sustav BBO (Best Bid and Offer) koji analizira cijenu i likvidnost najvećih svjetskih banaka kao što su: UBS, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Credit Suisse, Barclays, and Nomura. Naš server pretvara cijenu i likvidnost u najbolju ponudu Bid/Ask ponude u stvarnom vremenu!
Osim toga, uspjeli smo znatno reducirati spread. Na primjer, na EUR / USD valutnom paru, spread se veže za 0.1 pip, a u prosjeku je oko 0.4-0.6 pip-ova. Sa Admiral Pro računom možete koristiti NND (No Dealing Desk) koji će Vam dati brzinu, točnost, performanse te eliminirati re-quotes!

Saznajte više i krenite:
• Detaljne informacije o novim „Admiral.Pro" računima
• Preuzmite novi terminal i otvorite demo račun na „Meta Trader 4"
• Otvorite „Admiral.Pro" račun - „Kabinet Trgovca"

Uvijeti za "Admiral.Pro" trgovački račun:
Minimalni Depozit                                   $1000
Poluga                                                  1:100
Valutni parovi                                         25 parova - Forex Spot
Minimalna veličina naloga                        0.01 lot do 50 lotova (Step – 0.01 Lot)
Spread                                                  od   0.00001 (0.1 pips)
Provizija                                                 0,004% od veličine naloga
Tehnologija izvršavanja naloga                 Tržišna Egzekucija (NDD)
Limit/Stop Nivo za naloge na čekanju        unutar spread-a
Margin Call/Stop Out* nivo                      100% / 30%
« Poslednja izmena: 24.02.2011, 21:13:54 leon93 »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #10 poslato: 24.02.2011, 22:34:40 »
U Admiralu sam dobio poruku da možemo otvoriti Pro račune...

Pogledaj 4 posta iznad http://www.forexsrbija.rs/forum/brokeri-u-srbiji/admiral-markets-srbija/msg4917/#msg4917.
Kasniš skoro mesec dana. E zato je dobro pratiti naš forum svakodnevno da se u gomili novih informacija ne bi izgubila neka važna ;)

U svakom slučaju isprobaj. Mislim da će ti najmanji problem predstavljati manji leverage. Ako skalpiraš možda ti varijabilni spread "pomrsi račune" kod zatvaranja pozicije, malo će ti trebati vremena da se navikneš na 5. decimalu, a u svakom slučaju NDD (no dealing desk) pristup tržištu je bolji bez dvoumljenja.

Van mreže leon93

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 25.02.2011, 09:05:49 »
Hvala, sad vidim. Čitao sam ove prethodne postove, ali nisam shvatio da se radi o istom.

U poruci nam nisu naveli da Pro račun ima 5 decimala.

I sad je pitanje koliko će vrijediti 0.01 lot?
Meni sada 0.01 lot x 1 pip vrijedi 0.073 eura ili tko ima račun u dolarima je vjerojatno 0.10$

Tip u Admiralu nam je rekao da je
1 lot = 10$
0.10 lota = 1$
0.01 lot = 0.10$

Ja imam račun u eurima, ali otprilike je to isto. Pitanje je sada u čemu je razlika između standardnog računa i mini računa kad je kod mene na mini računu opet 1 lot=10$.

Kad sam prije 2 godine imao račun kod InterbankFX-a onda mi je 1 lot x 1 pips pravio 1$. Sad je i Interbang uveo 5 decimala.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 25.02.2011, 09:10:35 »
Vrednost lota ostaje ne promenjena.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #13 poslato: 25.02.2011, 11:33:28 »
Vrednost lota ostaje ne promenjena.

5. decimala ti je u stvari 1/10 pipa. Tebi će na MT4 platformi da piše da su ti u plusu npr. 12 pipa, ali ćeš ti biti konkretno 1,2 pipa, tako da je vrednost pipa ista. Samo, kao što sam ti i napisao, trebaće ti malo vremena da se navikneš na 5 decimala.

Van mreže leon93

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 25.02.2011, 20:02:50 »
Moj broker se nasmijao na 5 decimala. Kaže da je to liparenje. 5 i 10 lipa nitko ni ne uzme u trgovini.
Pola kune je 50 lipa. Kuna je kod nas osnovna valuta.

Kod vas je vjerojatno dinar osnovna valuta. Na wikipediji piše da 1 dinar ima 100 para. E onda bi 1 naša lipa bila ekvivalent vašoj 1 pari.